DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
Írnom kellett a 80-asba, mert megint elvannak tévelyedve, illetve amirõl beszéltünk SZimikém-------MÛBALHÉ, mindig is ez volt ott...
What about the forests?
klikk
Hozzátenném, hogy nem tudtam belehallgatni (gályán vagyok), úgyhogy ha valakinek sikerült kérnék egy visszajelzést!
Én meg ilyen bátor voltam (vagy vakmerõ?), mivel a gépem azt írta ki hogy 320k és kívételesen nem hallgattam bele<#falbav>#falbav>
Na mindegy ez jó tanulság volt nekem!
160-as ban van + nékem , szivesen hallgatnám viszont wav ban.
Multkor majdnem megvettem ,csak elvitték az orrmányom elõõl
Csak a WAV peregjen
pazo féle eurodenszös jó kis mulatozos wav
Cybernetica - I Wanna Be With You
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
tuti ami biztos alapon folttem a rapidra.
remelem valahogy meg tudod oldani, hogy leszedd, mer a tobbi szerverrel nem boldogultam, sorry
privit kuldtem
Play it loud!!