DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mflex : ment privi.....
www.magnokazetta.hu
van még sok ilyen, hiénáztam v i - töl egy korongot.......ha érted.....
majd tolok track listát és jelezzétek az igényeket.....
majd tolok track listát és jelezzétek az igényeket.....
www.magnokazetta.hu
és vettél is valami lemezt a hirös vásárba??????
legközelebb fotozd le teloval a lemezeket.....
legközelebb fotozd le teloval a lemezeket.....
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
nincs meg véletlen valakinek:
Charly Danone-...Ed lo Tri Trovero
(spanyol de Italo Disco style)
Charly Danone-...Ed lo Tri Trovero
(spanyol de Italo Disco style)
Fax kivan . az sg valamiért belerak a linkbe mindenféle baromságot és rapid azt írja ki , hogy nics is ilyen file?
Azért megtaláltam a hibát..
Azért megtaláltam a hibát..
What about the forests?
What about the forests?
elkezdtem visszaolvasgatni hogy mi történt a napokban úgy néz ki pörögtek az események (fõleg a mínõségrõl...)<#wow2>#wow2>
Meg akartam jegyezni egy pár cd nevet, de már el is felejtettem, még az eggyüttesek neve is hülyén hangzott ...
What about the forests?
Kint voltam reggel a vásárban (pécsi), ami ugye messze földön híres, hátha találok valami faxa kis zenét, de olyan eggyüttesek lemezei voltak kint akikrõl sosem hallottam...
mondom a csávónak belehallgatnék egy párba-nehogymá' valami faxa italo legyen-, hát wazzeg, ilyen elvont baromságot, szal semmi ütem 1-2 gitárhang , mintha monoban szólna az egész, nem is tudom mihez hasonlítani...ááááá szörnyû!
mondom a csávónak belehallgatnék egy párba-nehogymá' valami faxa italo legyen-, hát wazzeg, ilyen elvont baromságot, szal semmi ütem 1-2 gitárhang , mintha monoban szólna az egész, nem is tudom mihez hasonlítani...ááááá szörnyû!
What about the forests?
Jó reggelt mindenkinek!!
keresem:
LEROY GOMEZ-WONDERFUL WORLD
GIBSON BROTHERS-LET’S ALL DANCE
ELASTIC BAND-LOVE IS LIFE
TOM HOOKER-RUNAWAY
keresem:
LEROY GOMEZ-WONDERFUL WORLD
GIBSON BROTHERS-LET’S ALL DANCE
ELASTIC BAND-LOVE IS LIFE
TOM HOOKER-RUNAWAY
Csak a WAV peregjen
Hungaroton HCDL37978....Szerintem nagyon jó, bár én elfogult vagyok, mert nekem a Farina (Crivellente +Serra+Turatti stb) zenék mind bejönnek !
na most lépek de ne szomorkodjatok itt egy bobby o szerzemény -- wav
Free Enterprise - Make It On My Own 4:04
a passt most küldjem el.....<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>na egyenlöre mégkiirom : pass : bobbyo
Free Enterprise - Make It On My Own 4:04
a passt most küldjem el.....<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>na egyenlöre mégkiirom : pass : bobbyo
www.magnokazetta.hu
akár jó is lehet, én spec nem ismerem.......
irj egy kiadványszámot ha van a lemezen azt jól rákeresek.....
irj egy kiadványszámot ha van a lemezen azt jól rákeresek.....
www.magnokazetta.hu
Sziasztok !!!
Érdekel valakit : Dj Miko : The Last Millenium cimû albuma ? (M.Farina produkció, 1999-es...és most nézem ..HUNGAROTON kiadvány !!!!) Behalok....
Érdekel valakit : Dj Miko : The Last Millenium cimû albuma ? (M.Farina produkció, 1999-es...és most nézem ..HUNGAROTON kiadvány !!!!) Behalok....
www.magnokazetta.hu
<#wave>#wave>szewasztok...
www.magnokazetta.hu
<#oooo>#oooo>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Szia 😊
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Ez nagggggyoooooooooooon faszaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Xi
Xi
<#wave>#wave><#wave>#wave><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>