DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi :))
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
na léptem, a wav ok legyenek veletek.....<#finom>#finom><#finom>#finom>
www.magnokazetta.hu
Neoton Familia - I Love You wav
SZIMI KÍVÁNSÁGÁRA ( is )
Sikerült a másol-beilleszt módszert alkalmazni! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
SZIMI KÍVÁNSÁGÁRA ( is )
Sikerült a másol-beilleszt módszert alkalmazni! <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#email>#email>
B+, el vagyok szállva a zenéidtõl, most hallgattam meg, ez is q-va jól szól, köszi mégegyszer:)
Ha még az elfújja a szél meg a léghajó is erre szállna... :-DD
Ha még az elfújja a szél meg a léghajó is erre szállna... :-DD
www.magnokazetta.hu
Imádom a csajt <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze> Derreck Simons wav - ok vannak valakinek.....ez olyan pergösebb 90 es italo....
www.magnokazetta.hu
szia . 80 db neoton albumom van magyarul kell vagy angolul?
válassz és éjjel felrakom ha kell mindegyik lobot.(nem mind 320)

válassz és éjjel felrakom ha kell mindegyik lobot.(nem mind 320)

www.magnokazetta.hu
Patty Johnson - I'm In Love 5.56 wav jó lesz esetleg az úraságnak kiengesztelésül....<#confused>#confused>
www.magnokazetta.hu
na ne.....még mire azt bedigizem.<#gun>#gun><#gun>#gun><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>.....ezt nem tehetitek velem 2 x 10 óra melo után és holnap is még 10.....de megigértem meglesz és persze wav....<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
www.magnokazetta.hu
Moses - we just ez akadt elö az raktárból.....persze wav.....
www.magnokazetta.hu
szewa, látom senki se hol hozzám......<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
www.magnokazetta.hu
...ha nem, nem, nem eröszak a disznotor.....<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
....küldjek a Tagoknak valami italo wav - ot????
www.magnokazetta.hu
.......sziasztok.........
www.magnokazetta.hu
Jós'tét! Egy hozzászólásra beugrottam. A 80's fórumra belinkeltem egy nagyon régi kedvencemet. Mivel 192 ezért ide nem mertem. Hallgassátok meg, megéri !