DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
What about the forests?
(max 50-100M-ás) fájlt.
(a rapidon kívül)
Igazad van wazze. Buzeráns ország ez. Csak lesünk majd, amikor a románok és a bolgárok úgy beelõznek, mint a sicc...
de ne politizáljunk! 😄
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Magyarországon miért nincs egy faszopó köcsög ,aki ilyen zenét tudna gyártani és nemzetközi szinten elismernék?
Ok,biztos van és azt is tudjuk, hogy ebben az országban másképp müködnek a dolgok, hogy rohadnának meg ott "fent" azok a buznyák ,hazug ,geci............................ banda!!!!!!
huhh a végére felment a pumpám!
What about the forests?
Sztem miért raktam fel?<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
www.magnokazetta.hu
http://www.speedyshare.com/819806854.html
320
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
www.magnokazetta.hu
Na jó, napolva a dolog éjszakára...
<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
www.magnokazetta.hu
megyek 2 nap sztahanovba......le vagyok törve....
www.magnokazetta.hu
Hát nem semmi képek vannak itt AI SAMURAI, VOCODERION(nagyon jó csaj) stb
What about the forests?
ez nekem Impossible 4:10 Captain Hollywood Project hosszabban van meg a cd-n, igy is jó :
Captain Hollywood Project – Impossible 5:05
irjá oszt megyen......
www.magnokazetta.hu