DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx! ha még du. haza bírok ugrani akkor még ma meg tudom hallgatni!
Üdv:
Claud ("Calaud"<#hehe>#hehe>)
Üdv:
Claud ("Calaud"<#hehe>#hehe>)
szasztok Skacok és Skacibák!
csak beugrottam egy gyors vizitre és látom, hogy most kicsit denszesebb a sztájl!de jól beszélni magyar....
szóval itt van egy másik mû nem is olyan régrõl,igaz feszegeti az itt jellemzõ zenei stílusok határait, de ha már volt sokmindenféle,akkor szerintem azért ez is "belefér".
Szerencsére akadnak bõven hasonló zenék még manapság is,csak az elvont rádiósok és rádiók erõltetik a sok szart a magyar ifjúságra, eltorzítva ezzel a zenei világképüket!<#zavart2>#zavart2><#eplus2>#eplus2>
Neo Cortex-Elements (Djs@Work Radio Cut) (04) DMC
csak beugrottam egy gyors vizitre és látom, hogy most kicsit denszesebb a sztájl!de jól beszélni magyar....
szóval itt van egy másik mû nem is olyan régrõl,igaz feszegeti az itt jellemzõ zenei stílusok határait, de ha már volt sokmindenféle,akkor szerintem azért ez is "belefér".
Szerencsére akadnak bõven hasonló zenék még manapság is,csak az elvont rádiósok és rádiók erõltetik a sok szart a magyar ifjúságra, eltorzítva ezzel a zenei világképüket!<#zavart2>#zavart2><#eplus2>#eplus2>
Neo Cortex-Elements (Djs@Work Radio Cut) (04) DMC
Katy Gray - Hold Me Tight ezt keresem wav-ba /320 megvan/
nekem nagyon bejön ez a music
köszönöm
nekem nagyon bejön ez a music
köszönöm
Cimbi ez nem a 80-as fórum, szerintem ide jöhet más is, csak jó minõség legyen, na és jó mjuzik
Chriss - Tell Me 'Bout The Party (Radio Edit).rar
Csak Tagoknak!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Csak Tagoknak!!!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
akkor mehetnek a 90' utáni dolgok is (másik fiókot kell kihúznom<#schmoll2>#schmoll2>)
Csak a WAV peregjen
Szewasz!
1. Jack D. nem menõ pia.
2. Pizsit ne hozz, az se menõ.<#hehe>#hehe>
Ez a menõ:The Free - Born Crazy (Radio Remix) 320
1. Jack D. nem menõ pia.
2. Pizsit ne hozz, az se menõ.<#hehe>#hehe>
Ez a menõ:The Free - Born Crazy (Radio Remix) 320
1. akkor szombatra azért áss elõ 1 Denielt is ,(2.) vagy viszek 1 pizsit az asszonynak !!!
Csak a WAV peregjen
What about the forests?