DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Téma vált...
1 . a Laserdance - nek mikor volt albuma utoljára.....
2 . az EMTEC -- volt BASF -- nek van olyan irható cd-je aminek fekete az irható része (Black Carbon) jobb ez, és ha jobb akkor mivel, tapasztalat valakinek.....
1 . a Laserdance - nek mikor volt albuma utoljára.....
2 . az EMTEC -- volt BASF -- nek van olyan irható cd-je aminek fekete az irható része (Black Carbon) jobb ez, és ha jobb akkor mivel, tapasztalat valakinek.....
www.magnokazetta.hu
ja ...spy - settet kapott a gyerek karácsonyra,most tesztelem....
www.magnokazetta.hu
megy a vakitás<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>nehogy rád találjunk.....
viccet félretéve klassz az a hely ahonnan a kép van, toljak még valami wav - ot???
viccet félretéve klassz az a hely ahonnan a kép van, toljak még valami wav - ot???
www.magnokazetta.hu
Egyébként meg minek behatárolni tompika??
Mi vagy te kém wazze<#puszis>#puszis><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>
Mi vagy te kém wazze<#puszis>#puszis><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>
What about the forests?
itt csak laktam wazze, ez a szüleim háza,egyébként meg uránvárosban éldegélek mostanság...
What about the forests?
ma semmit, hazajöttem, sehol senki, süti viszont az erkélyen.....rámentem mint rocco a moszkvai lányokra.....a tészta kemény...elrágtam....hazajön asszony pajti , mondom :
merre jártál , fürésztlapért.....(mármint a sütihez) kaptam a pofámra....<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>....de igy szeret, ebben a formában...
merre jártál , fürésztlapért.....(mármint a sütihez) kaptam a pofámra....<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>....de igy szeret, ebben a formában...
www.magnokazetta.hu
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>a foto elárult, sztem most már pár méteres szórással be tudom határolni merre laksz, melyik pecoban.......de mint korábban szóba került laktam egy utcával feljebb......<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
itt az incognito 320 AAC ben
itt az incognito 320 AAC ben
www.magnokazetta.hu
<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>psszt, itt se vagyok -- most logok egy fél napot.....
www.magnokazetta.hu
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>akkor én most maradnék inkognito - ban........
incognito - always there 3:33 wav
www.magnokazetta.hu
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
wazze itt lassan aktuális lesz a hóemberépítés
M.c. Sar & The Real Mccoy - Run Away (Club Attack Mix) 320
M.c. Sar & The Real Mccoy - Run Away (Club Attack Mix) 320
na le is lépek pihenni egy kicsit 😊
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>most már engem sem <#action>#action><#action>#action>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
na wazze, itt is lassan bexarik a net a hóesés miatt
Fun Factory - Take Your Chance (Take The Original Mix) 320
Fun Factory - Take Your Chance (Take The Original Mix) 320
Wazze most meg látom <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Úgy látszik túl sokat vertem <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Úgy látszik túl sokat vertem <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Én is mádnám, ha látnám wazze 😞