26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#12700 picit frissítek.....
sajnos sudirman nekem sincsen,pedig tényleg jó eltt,bár belafonte emlékezetes. -
#12699 Lefelejtettem azt a fontos tényt hogy nincs a neten sehol.
pedig nekem kellene mp3-ba is. -
#12698 Hello
Segítsetek nekem!
Ezt a dalt keresem:
Sudirman - Banana Boat Song
Valamikor 1984 körül készülhetett.
Itt egy video róla: www.youtube.com/watch?v=p8ZV6o4S0V8
Egyébként eredetileg Harry Belafonte szerzeménye.
Előre is köszi! -
#12697 Nem készült el az a dolog,amiért mennem kellett volna :(
-
#12696 Észrevettem! :-) -
#12695 Szasz Bogyo!
Sajnos tegnap nem tudtam menni,de remélem hamarosan eljutok feléd :) -
#12694 Hello MAX!
Miért nem emlékeznék? :)
Ha tudsz ,akkor nézz be a fórumra :)/#12684/ :-)))
Ide már nem nagyon "jövünk"... -
#12693 Re! -
#12692 Sziasztok!
:) Mizu mflex? Emlékszel még rám? :) -
pazo #12691 BOGYO74, ment privi...... -
#12690 Privi ment... -
#12689 Sziasztok!
Most járok itt először és máris egy kérdéssel kezdem.:-) Van vkinek ebből a kórból videoclip gyüjteménye? Nekem is van pár na és persze sok-sok zene is nem mind 320-ban :-) Ennek a zenei világnak köszönhetem tizenéveim megédesítését, persze nem csak a zenétől volt édes. De lehet csak így huszon év távlatából látja az ember édesnek, gondtalannak :-)
Na mind1, még itt elkönnyezem magam :-DDD
Jelenleg éppen egy régi, öreg barátom kazettáit digizem befele, olyan 1000 db lehet ebből a korszakból. Most 60-nál járok, persze válogatom őket azért. Az elején AGFA FeCr-al kezdtem mostmár SA ill. SA-X-ek vannak tűrhető hanggal. A kornak megfelelően egy Pioneer CT-506al nyomom őket fel PC-re. Olyan zenék... besza**s! :-) Ilyenek pl.: Ramming Speed - When you walking in a room vagy Frederico & Marakesch Orchestra - Jeu a deux. Egy csomó olyan zene van amik nagy slágerek voltak de sehol nem kapni őket sajnos. Na most ennyi majd figyelem a fórumot ezentúl. Minden jót! :-) -
alter ego #12688 Itt van még egy érdekesség: Björn Again - Erasure-ish MCD (1992) 320 kbps: itt van! -
alter ego #12687 Bocs! A Trans-X maxi természetesen 320 kbps. -
alter ego #12686 Üdvözletem mindenkinek! Bemutatkozás helyett:
Trans-X - Living On Video 2K6 maxi (2006) 230kbpsfilesend -
#12685 Egyébként Marco Rochowski és Jouni Airaksinen az Energon-nal valami nagy dobásra készülődnek:) -
#12684 [hatalmas] ITT IS VAN EGY :) -
djgergely #12683 Egy király Italo Disco oldal megtekintéséhez katt ide !! -
#12682 "Pedig még meg sem kaptam.:-) De megoldjuk majd a dolgot!:-) "
Valahogyan meg kell vennünk! -
#12681 Köszönöm! :-) Majd lassan jön a többi is! -
#12680 [b]BOGYO!
MINDEN ELISMERÉSEM---tudod miről beszélek -
#12679 Én is viszont... -
#12678 Küldtem üzenetet! -
#12677 Dehogynem érdekel!
Köszi...és bocs -
#12676 Köszi!
Hogy hol és mikor jelenik meg azt még sajna én sem tudom, de szerintem csak külföldön lesz elérhető. 5 darab CD-t kapok majd a kiadótól, de azokat már elosztogattam. Pedig még meg sem kaptam.:-) De megoldjuk majd a dolgot!:-) -
pazo #12675 Lécci add tudtunkra hogy hol lehet ahhoz a cd-hez hozzájutni majd . és hogy mikor jelenik meg !! -
pazo #12674 Akkor bejött !!
Gratulálok sikereidhez, legyen magyar spacesynth frontemberünk is......
-
#12673 Mflex! Te nem válszoltál a kérdésemre! Vagy csak nem érdekel?! -
#12672 Szia Pazo!
Nem nyultál mellé!:-) Az vagyok aki gondolsz. És van egy jó hírem is a dallal kapcsolatban(persze nekem jó hír), mert megjelenik a Contest Traxx CD-n. A szerződést már aláírtam, várom a megjelenést. A terveim között szerepel egy teljes Spacesynth stilusú album összehozása. Remélem sikerülni fog!:-) -
#12671 Minnél előbb be kell szereznem , persze csak is eredetiben! -
pazo #12670 Szia Bogyo, lehet hogy most mellényulok de ha az vagy akire gondolok, akkor Neked mond valamit ez a cím :
High Volume In The Space.........
ha nem akkor bocsi, tévedtem..... -
#12669 Nagyon sokan vannak akiknek nem tetszik. Nekem viszont nagyon bejön az új album!!! -
pazo #12668 Dióbá' : ez tényleg jóóóóóóóó!!! -
#12667 nagyon durva! -
#12666 Jean Michel Jarre - Tèo & Tèa
Artist: Jean Michel Jarre
Album: Tèo & Tèa
Original Release Date: March 26, 2007
Total Time: 50:30 Min
TÉO & TÉA
Nem tudom mire készül az öreg,de a körítés nagyon "állatra" sikerült!Ez vérbelien profi és lenyűgöző!
-
#12665 Sziasztok!
Két disco hubra hivnám fel a figyelmeteket!
retro4ever.no-ip.info:1411
italodreamland.mydns.hu:1111
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Kellemes husvéti ünnepeket kivánok!
-
#12664 olvasd el a privát üzeneteidet .... -
#12663 [b]Egyébként hozzátenném, hogy már email-ben is kaptam és kapom ezt az "újfajta" baromságot, ami persze akkora hülyéseg és szívatás , ami már kész röhej!
Először is aki írta a szöveget kb egy általános iskola 5-ik osztályos (talán) szintjével ér fel, éppen ezért ,ahhoz , hogy ez a dolog valamennyie is "müködő képes legyen" a minimum, hogy új szöveget kellene "gyártani" hozzá, nem ezt a piramis jellegű baromságot , ilyen hülyegyerek megfogalmazással!
Ha Te ezt "beszpotad" (és amint látom elég rendesen), gondolkodj már el azon mi a lófaxt adnak manapság ingyen te vadbarom!
"Én hiszek benne akkor is, ha te nem is."(ez a mondat a legjobb)!!! :DDDD
BARMOK! -
djgergely #12661 Ti hol csináljátok ezeket az avatarokat???? -
djgergely #12660 Már találtam , de azért köszi mindenkinek !!!