26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Talált cucc:
Fleetwood Mac...Rumours - [1984]
FLAC - 240 MB
1. Second Hand News.flac
2. Dreams.flac
3. Never Going Back Again.flac
4. Don't Stop.flac
5. Go Your Own Way.flac
6. Songbird.flac
7. Chain.flac
8. You Make Loving Fun.flac
9. I Don't Want To Know.flac
10. Oh Daddy.flac
11. Gold Dust Woman.flac
1. RÉSZ
2. RÉSZ
No Password -
igazából abban egyetértek, hogy egy zene az úgynevezett formátumától függetlenül is vagy szépen szól vagy nem, sokszor felesleges túl mélyen belemenni a hercekbe meg felbontásba meg hasonló paraméterekbe, de az is kétségtelen, hogy sokat számít az, hogy milyen körülmények és hangtechnika mögött ül a hallgató. mivel valóban keveseknek adatik meg az igazi HQ élmény, így sokan nem is foglalkoznak azzal, hogy mi a jó meg a jobb meg a még jobb, így indultunk el majdnem a 128-as mp3-tól anno, mert az akor még jó volt a tömegeknek is......de engem is kurvára bosszant hogy a felsorolt 100/50/2-3 milla közül nekem sincs egyik sem!
így meg kell elégednem azzal,ami van, és ehhez képest viszonyítok.
-
viszonylag új a téma (nekem is), nagyon egyszerűen talán úgy lehetne elmagyarázni, hogy egy hangleképezési technikáról van szó, aminek az lenne a lényege, hogy a sztereó "mélységet" (a zene terét) a hagyományos eljárásokhoz képest jobban kihangsúlyozzák. -
Engem is roppant idegesít.
Nekem a zene vagy szépen szól, vagy nem - HQ/HD/DTS:
- csak jó legyen.
Amúgy, nincs 1 milliós hangszettem sem, talán ezért nem érdekel.
Gondolom, ha lenne egy 100 milliós házam, 50 milliós autóm, és 2-3 milliós hangberendezésem, akkor kibaszottul érdekelne, hogy milyen minőségű zene szól a futballpályányi szobámban...
Igaz, akkor halomban állna a sok eredeti hanghordozó egy raktár méretű teremben :)
-
stereo DFF?
-
ez jó lenne, de ez a klasszikus annyira nem izgat fel.....meg hát a marha nagy HQ vagy hogy igazodjak a marketinghez HD minőséghez már kell egy tisztességes hangrendszer meg fül is.
-
ez a "HD-zene" meg "HD-audio minőség" megfogalmazás valahogyan irritál engem. -
Garantáltan HD zene vásárlása
-
HIGH QUALITY TESZTELÉS
[Letölthető zenék, melyekkel tesztelhetitek a szettjeiteket.]
[Nem a teljes kínálat...]
Ha kipróbáljátok, ne sírjatok... Ne feledjétek, minden hangszettnél létezik jobb...
-
-
na itt van ez, ha nyomsz egy hq-t, valami változik? -
itt meg már nincs is hq gomb wazze, pedig eddig volt, pont azon röhögtem mindig
-
szóval egy gombnyomás és rögtön HQ, erre itt egy saját feltöltésű válaszom, nyomd meg a hq-t, marad mono az egész 
-
jah igen, hát ez fantasztikis, a YT HQ hangja eléri már a 16kHz-et 44,1-en, ez tényleg csodálatos, bár néha jobb,mint amit pár helyre belinkelnek. azért ide viccnek is gyenge.
ja ezt úgy értelmezd ahogy akarod vagy ahogy gondolom vagy mittudomén.....
-

-
felreerthetoek ezek a smileyk
-

Imyke válasza nagyon aranyos volt egy alapvetően minőségre menő témában
, de tőtikéjé még mindig a napszúrás tünetei fedezhetőek fel, úgyhogy nem is erőltetném ki azt az "értelmes" választ!
-
Értelmezés: A YouTube videóklippjében jobboldalt találsz lent egy HQ gombocskát. Nyomd meg, és egyből megvan a HQ minőség. Kérdés: kinek mi számít HQ-nak?
-

-
Egyszerű. A
azt jelenti, amit épp gondolok. Néha azt, hogy királyság, néha meg azt, hogy kapjátok be anyaszomorítók. Lehet választani: kinek mi a szimpatikusabb!
-
nem kell magyarázni, csak ezt értelmezd a számomra:
[i] Ha wavban nem is, de HQ-ban mindenképp... -
Szopatsz cimbora?
Pont a topicvezérnek magyarázzam el én földi halandó, hogy mi a HQ?
Nagy baj, ha épp Te kérdezel tőlem ilyesmit!
-
most ezen hangosan nevettem, tudom mi a HQ, csak Tőtike szavaiból nem egyértelmű számomra
-

Gyakorlatilag a rövidítésben ott van mf1 és mf2, vagyis motherfucker, kinek mit jelent, az megint más kérdés
-
HQ = High Quality
Míg nem volt ez a "HD"-mánia, addig HQ-zás folyt...
-
a videoklippjét??!! 

egyébként nálad ez a hangulatjel
milyen érzést probál tükrözni,mert nem ugrik be.
-

-
sultan71 #15363 Kuldom ugy ahogy van, talan igy lesz a leg"vesztesegmentesebb".
Estere fent lesz a Rapidon.
-
wav nincs, de van HQ?
mi a HQ?
-
csak az a fos minőség kering a neten, illetve az eredeti lemezen is ilyen szarul szól! -
Ahogy neked szimpibb, nekem mindenképp át kell majd konvertálnom, mert az iTunes nem játssza le az ape, flac, ogg kiterjesztéseket.
Előre is kösz! -
sultan71 #15359 Abszolut nem nagy keres!
Megvan a Vol.1-2 (osszesen 4 cd). APE-ben van, jo lesz ugy, vagy konvertaljam at WAV-ba? -
mindegy, akkor is köszi:) -
vagy ez is jó még:
http://imagerz.com/ -
sultan71 #15356 Nem az en erdemem, az elismeres az oroszokat es az Easy CD 12-t illeti! 
En csak ugyesen nyomkodtam a gombokat es az egeret... -
én ezt szoktam használni
http://kepfeltoltes.org/kepfel.php
egyébként a "békást" nem lehet ide betenni, de nem tudom miért... -
szia cimbi!
hol vetted meg? -
sultan71 #15353 Koszi!
Melyik kepfeltoltot hasznaljam, amit az SG enged?
Nem igazan szoktam kepeket nyomni, de ritkan szuksegem van ra. -
nagy kérés lenne, ha az egész válogatást feltöltenéd lossless-ben? -