DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma tettem fel wav-ba,ha figyeltél volna
de hátha valakinek inkább bejön 320..
nem kritizálni akartalak
jó zenélést !
RAUL MIX 1987
OFF - Electrica Salsa
J.J. BRONSON - Jack Your Body
CRUISING GANG - America
SOLID STRANGERS - Vision
LES LEE SAN FRANCISCO - Love Can't Turn Around
M.C. MIKER G & D.J. SVEN - Celebration Rap
ALBERT ONE - For Your Love
CHARLY DANONE - You Can't Do It
FANCY - Lady Of Ice
MAX-HIM - Melanie
DAYDREAM - In The Night
Nekem nagyon bejön,320,szépen szól:Raul Mix 1987
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Én nem nagyon használok WM Playert, de ezt állítottam be Skin-nek. Nekem tetszik és gondolom nektek is fog:Pioneer
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Energy Medley 11:17
Energy Megamix 8:50
www.magnokazetta.hu
légyszi áruld már el a linkekhez használt jelszót.van 2-3 zene amit nem tudok kicsomagolni.már kb.6x kérdeztelek skypeon is és itt is priviben.
Ha meg nem akarod megmondani mert annyira titkos még nekem is akkor legalább azt mond meg és nem töltök le innen semmit se.
kössz
www.magnokazetta.hu
Ez így nem elég egyértelmû? <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
www.magnokazetta.hu
Igazolást nyomjál Pazo-nak, mert ez igy nem járja, hogy minden szó nélkül lelépsz <#hehe>#hehe>
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
(tegnap kérdeztem de nem válaszolt senki...<#rinya>#rinya>
na még1-szer: elõadó:fogalmam sincs szám cím:Rosalita)
Olasz emberke olasz szöveg végig,discóba nyomták régen elég sokat....)
nagyon kellene.....
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu