DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zephyr remélem te megúszod!
What about the forests?
reméljük, csak átmeneti..<#wilting>#wilting>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
én ilyet még életemben nem láttam, ha ezt tudom haza se jövök bassza meg!
Kiváncsi vagyok a híradó mikor nyomja majd a károkról a képeket Pécs tájékáról, hogy Baranya és körztében milyen jégkárok voltak azt nem tudom, de Pécset letarolta!
What about the forests?
Én is ettõl félek.
Ugyanis hiába van garázs, ha a melóban egész nap a szabadban áll az enyém is.
És ha akkor jön a jég, bele se merek gondolni.<#shakehead>#shakehead>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
a dió nagyságútól a narancsig mindenféle méretben esett (mitha ágyúból lõtték volna) itt a jég..
felsõszinten pár tetõablak betört, gondolom a cserepek is kaptak rendesen, a ház északi része (innen jött a csapás) szóval a bejárati rész, mintha géppuskával lõttek volna bele vagy 100 golyót, de ami a legjobban idegesít, hogy nem álltam be a garázsba!<#falbav>#falbav>, persze ki tudja ezt elõre, nagyon hirtelen jött, szóval a pár hónapos autóm teteje, oldala, motorháztetõ... inkább nem is írok semmit<#szomoru2>#szomoru2>
What about the forests?
egyébként még tényleg ne hallottam rosszat az O10-rõl,ami jó jel.<#vigyor>#vigyor>
italo4ever: nagyon szívesen, máskor is<#vigyor5>#vigyor5>
mflex: látod, látod: vannak még rendes gyerekek is, mint például imre kollégánk<#eljen>#eljen>
bevallom, omega fronton egyenlõre csak idáig jutottam (bár még komolyabban bele sem kezdtem a keresgélésbe)<#nyes>#nyes> 😊
nagyon jo ujitas az unite
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?
az operát egy beépülõ modul segítségével xp alatt is "ilyenné" lehet varázsolni. ( a "speedwindows"-ra gondolok), amit egyébként a google chrome 2 egyébként alapból is tud..<#nevetes1>#nevetes1>
(most keltem, nem biztos hogy érthetõ voltam<#fejvakaras>#fejvakaras>)
más: a "babylon"-t kérted már odaát is? szntem nekem is megvan, de nem szeretnék senkit sem kiütni a nyeregbõl, hátha másoknak is megvan..
bár az idõ szûkös, mert estére már amúgyis digiznem kell sirak úrnak is<#nyes>#nyes>
majd jelentkezem<#integet2>#integet2>
imo :) science fiction is science fact
emlexem, szobatarsam ketkazettas noname kaszojan hallgattam, az egesz egy meter volt kabelestol<#zavart1>#zavart1>
Play it loud!!
mikor volt az wazze?<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
azért ez mégis sokkal jobb és biztonságosabb megoldás<#fejvakaras>#fejvakaras> vagy nem?
mindegy nekem tetszik!<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
What about the forests?
Én errõl beszélek és bár ez a laptop mappájáiról a kép amin csak azok vannak amit a legtöbbször hallgattam vagy hallgatok, de ha én megadom a jelszót akkor ha a neted is gyors pillanatok alatt lekaphatsz róla bármi oda vissza, természetesen nem úgy értettem, hogy a pl a rapid ettõl csõdbe menne, de akkor is...
What about the forests?
már látom, nem hiába<#hehe>#hehe>
sirak úr: akkor szedd le nyugodtan, te tudod milyen jó album<#eljen>#eljen>
jó "nosztalgiázást" cimbora<#integet2>#integet2>
sorry, de vár az ágyikó<#nyes>#nyes><#vigyor5>#vigyor5>
üdv. újra itthon!
a gyors böngészõn, a blogon és az 1 giga helyen kívül van még valami extra?
voltak már eddig is hasonló próbálkozások, mint amit az opera 10 alkalmából most épp kínálnak, de biztos vagyok benne, hogy nem fogják kiváltani a feltöltõ oldalakat.
ha minden igaz, valahol meg megvan<#wilting>#wilting>
Play it loud!!
ha valamin mostanában meglepõdtem, akkor ez az:
http://unite.opera.com/
pl ide akár "firkálhattok" <#hehe>#hehe>
frigo😄D<#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor>
de a megosztás a lényeg<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>, a kérdés kell-e ezek után feltöltõ oldal?
opera most a legjobb, legszebb alapból, mac-en és windows alatt is sokkal gyorsabb mint bármelyik másik böngészõ, de ez csak hab a tortán...
What about the forests?
pl így nagyon jó, hogy felraktad<#nyes>#nyes>
What about the forests?
lossless? háát....de mindenképpen hq 😊
számlista, borító és az album a rarfile-ban<#eljen>#eljen>
a jelszó (mflex kérésére): pirospunci <#eplus2>#eplus2>
csak azért kérdem, hogy hová is vihetem a kávét holnap délbe<#nyes>#nyes>
a "b.b"-t digizem befelé, bár kissé furcsállom, hogy ilyen alapmû hogyhogy még nincs meg hq-ban<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
na, mindegy holnapra (ha a kávét nem is, de a "2. attack"-t akkor küldöm)<#nevetes1>#nevetes1>
a jelszó egy általad régen óhajtott password lesz<#eplus2>#eplus2>
most Bécsben vagyok, majd holnap érkezem dél körül...
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
ám azt hallottam fél füllel, hogy mamár éjjel lotyókat is be lehet juttatni némi kp.-ért<#fejvakaras>#fejvakaras>
ha majd itt az idõ dobom az infót, hogy valóban így van-é<#hehe>#hehe>
(addigis tán hallgatok egy kis brooklyn bounce-t, ami ugyan nem italo, de legalább hq<#eljen>#eljen>
megvan, vagy grabbeljem<#nemtudom>#nemtudom>:
a videó eszembe sem jutott...
de most, hogy említetted legközelebb megoldjuk...
ám tudjál róla, hogy a dts-t elég nehéz lesz rákevernem a mobil videóra<#nyes>#nyes>
..ámbár, mint tudjuk: semmi sem lehetetlen<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
wazze ott is hallgattad az italot hq-ban?<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
What about the forests?
közben elkészült a pöri is. attól hq, hogy
a háttérben italodisco dübörög dts-ben<#hehe>#hehe>
igaz, ez a képen nem látszik<#fejvakaras>#fejvakaras>
inkább így mutatnám meg, mert nem szeretnék a durva off miatt bigivan lelkébe taposni 😊
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
uff<#felkialtas>#felkialtas>
óvatosan kolléga...
de biztos, ami biztos, egy kis segítség lebukás esetére:
szeged, sing sing földszint bal folyosó 4-es zárka...
ágy bal felsõ lába alatti kõ kivehetõ...
találsz ott némi cash-t...
csak egyre kérlek:
szabadulás elõtt juttasd vissza valahogy légyszi...
valamiért úgy érzem, hamarosan nekem is szükségem lesz rá újra<#eplus2>#eplus2>
..már meg ne sértõdj kolléga<#eplus2>#eplus2>
inkább dalold el szépen, milyen stílusok keverednek eme rendezett polcokon<#awink>#awink>
mflex: én vigyázok a cuccaimra, csak régebben volt egy hülye szokásom: cserebere. olyan ritkaságokat cserélgettem el, amikról sajnos még fotóim sem maradtak, mint pl: fiókos kazettás deck, vagy pultos (4 sávos<#felkialtas>#felkialtas>) ministudio, hitachi és sony lemezjátszók, hogy csak azokat említsem, amik a szívemhez nõttek az évek során...
szerencsére az asszony úgy tíz éve errõl tökéletesen leszoktatott<#worship>#worship> többek közt neki köszönhetem azokat a "régiségeket" is, amik a padlásunkról kerülnek elõ mostanában...
más: nálam a data full normál, nem léptet ki...a rapid szarakodott nem túl rég, de dumcsiztam pár premiumossal, és náluk jó volt<#fejvakaras>#fejvakaras>
no ezt hívják rejtélynek<#nyes>#nyes>
italo4ever: nem a mennyiség, hanem a minõség számít kolléga<#felkialtas>#felkialtas>
bigivan: akkor meglesem azt a pár feltöltésedet, kíváncsivá tettél (remélem nem olyanokat mutogatsz, amiket továrisék már kitettek)<#wilting>#wilting>
trendboy (kedvenc totyiktársam)<#hehe>#hehe>
megkuksiztam a videódat...
..most, hogy láttam a három "eredeti" lime cd-det nyugodtan fogok aludni<#nyes>#nyes>
mondjuk kicsit csalódtam, hogy nem a lime szólt a vidi alatt, de ez van.
bár a vidi minõsége miatt lehetetlen 100%-osan megállapítani az eredetiséget, de csak hogy lásd kivel van dolgod, elhiszem neked, hogy eredetiek...
..és akkor most mi van? mit is kell ebbõl leszûrnöm?....
Az enyém egyszerûen "elszállt" aztán rá pár év múlva landolt a trash-ben :S
What about the forests?
What about the forests?