DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
De azért Kóborék is kaptak Klauséktól egy nótát...

imo :) science fiction is science fact

Dióka
korábban a 90-esen megjegyeztem, hogy mostanában feltérképeztem a mash up mixek világát és ennek apropójaként hoztam most egy kis esti exkluzív csemegét, de a tartalom egész nap fogyasztható és nem hízlal. <#vigyor>

bár a szám nem túl új, 2008-as konstrukció, valahogy mégsem kapott akkora figyelmet (letöltési és egyéb zene megszerzési megosztási körökben sem),mint amennyire fantasztikus. persze ennek egyik oka talán, hogy "vigyáztak rá". lehet, kicsit elfogult vagyok, hisz két abszolút kedvenc számom került összevegyítésre, de számomra ez a 2 in 1 egy új érzést kelltett bennem életre.
A Coldplay Clocks címû száma és a The Temptations Papa was a rolling stone 3 évtized különbséggel ugyan, de hatalmas siker és zeneileg meghatározó irányvonal volt jó ideig. Ezt a kettõt egyben hallgatni nemcsak érdekes, de külön élmény is.

remélem ti is élvezni fogjátok Mark Vidler mash up dj remixer többszáz produkciójából ezt a kiválasztott gyöngyszemet.

sajnos nem egy hq, de igyekeztem az SPP digitál 16 kbit-es hangformátumból a lehetõ legtöbbet kihozni.<#vigyor0> persze ha valakinek megvan jobb minõségben (ami meglepne),akkor azt szívesen fogadnám.

akit vonz ez a fajta zeneiség, az látogasson el hozzá és töltse le a megszámlálhatatalan sok alkotását, hátha talál benne valamilyen számára értékelhetõt, de akkor azt ossza majd meg velünk is.

kedves egészségetekre!

kell:
allofmusic radio

GHP - Papa was a Clock (2008)

1411 kbps WAV
320 kbps MP3
408 kbps AAC (m4a)

Italo4ever
<#eljen>ezen nagyon jot nevettem<#nevetes1>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
elkerhetnem a peter arcade zenet a playerbol?<#worship>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
koszonom nagyon jo space

Italo4ever
a masodikat nem tudom teljesiteni<#nevetes2> de van par HD videom ha erdekel

mflex
Egyébként MIKL INC-tõl jöhet minden ami HQ, HA VALAKINEK VAN ESETLEG...

Fõleg Linda a farkamra...<#hehe>

What about the forests?

mflex
<#csodalk><#nevetes1><#wilting>

What about the forests?

Zephyr Retiring
de azért: pssssztt<#felkialtas>

még bajba is kerülhetek emiatt az akta miatt<#kuss>

..úgyhogy: nem láttál, nem hallottál semmit...oksa<#kerdes><#vigyor5>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
Szép történet...Ω

Zephyr Retiring
..addig is míg elõkerül, meglett az ambinak ígért titkos akta<#ravasz1>

...mint mondtam: hamburgban járunk 😊

kivonat a "hq sound booklet"-bõl..

(a személyeket, a helyszínt és az idõpontot is megváltoztattam, a személyiségi jogok védelme érdekében)

- gamma kontra szelíd hiúzok 85/4816/k. akta -

1986, hamburg. július 29.-e 16.32.

..az esõ úgy szakadt. mintha dézsából öntenék. épp a gamma nevû formáció moldáviából volt a stúdióban, hogy mesterszalagra rögzítsék elsõ albumuk újrakevert változatát. az õ hazájukban ekkor a lemezkiadás egy fás payton nevezetû egyén irányítása alatt áll. szimpátia és politikai nézetek hatására születik döntés egy hanglemez kiadásáról. ezért is, na meg a ma európában rendelkezésre álló legmodernebb technológia miatt választották ezt a stúdiót.

tehát épp esett, mikor 16.32-kor, közel 28 perccel hamarább a kelleténél nyílt a stúdió fõbejárata, és teljesen átázva belépett carl s. breenwol a szelíd hiúzok hangmérnöke, és jake stronwalt a zenekar frontembere.

a kávé autómatát vették célba elsõnek (talán mert épp ott lógott egy nagy törülközõ is akkor), majd miután megtörülköztek, kivettek két kávét a gépbõl, és a szigetelt hangstúdió felé vették az irányt. a gamma formáció épp ekkor játszotta fel a szalagra a "meddig" címû slágerüket. jake elsõ hallgatásra beleszeretett a zenébe.

- jó a dallama. kell a szalag nekem is. - mondta jake carlnak.
- de hát ez már vagy tíz éves sláger! - szólt közbe az egyik hangmérnök.
- kérdeztelek öcsém? - nézett rá jake, majd elõszedett egy kis bõrzacskót a zsebébõl.
- ne hülyülj jake! - kezdte carl, de már tudta is: a falnak beszél.
- fogd be te is! a szalagot akarom, megmondtam. - majd fogta a bõrzacskóját, tartalmát bal tenyerébe szórta, és jobb kezével zsebébõl szívószálat vett elõ.

(az itt következõ részt, ami miatt az akta titkosítva lett, átugrom.)

17.34 perckor a szerzõdés a moldáviai gamma és a helybéli szelíd hiúzok sztárcsapat közt létrejött, az alábbi feltételekkel:

a gamma formáció kötelezi magát, hogy hozzájárulnak a "meddig" feldolgozásához, és idejében sajtóközleményt adnak ki, miszerint: megtiszteltetésnek tekintik, hogy egy olyan nagy zenekar, mint a szelíd hiúzok feldolgozták a "meddig" címû zenéjüket.
a szelíd hiúzok kötelezik magukat hogy a gamma formáció elõzenekarként fellép velük, valamint az újrakevert gamma album teljes költségét átvállalják a szerzõi jogok és juttatások megtartásáért cserébe.

-bejegyzés vége.

hogy miért váratott magára ez a feldolgozás újabb közel tíz évet?
sajnálom...ez már egy másik titkosított akta..<#eplus2><#integet2>

mflex
áhh semmi gond<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
csak nem találom a seeds-et... a tkm tudja hol lehet, talán kölcsönben lehet...<#fejvakaras>

What about the forests?

Zephyr Retiring
elnézést a figyelmetlenségemért<#worship><#eljen><#eplus2>

mflex
a player -most- elsõ száma:

http://rapidshare.com/files/246568667/Spiral_Hands_On_MyVoice_-_Stars_Of_Eternity__Enhanced.VSTi.Remix_.rar

What about the forests?

Trend Boy!

Gratulálok a gyûjteményedhez!!!

A Lime lemezekhez meg pláne!

<#integet2>

mflex
a 2.51-es aimp-hez is létezik plugin, ami kijelzi a hallgatott zenét msn-en?

csak az újabbra találtam :s viszont az a legtöbbször hibával elszáll win 7 alatt...

What about the forests?

mflex
nm😊

What about the forests?

mflex
alapból bunkók 😊 akárcsak én..

engem ki ne felejts<#hehe>

What about the forests?

eMCe
Köszi, Mflex! Gyors, szakszerû, HQ, ahogy azt már megszokhattuk<#eljen><#smile>

Musachy
Apropó külföldiek és magyar szöveg... igaz némileg más forma, de ebben is van magyar duma:
Telex - Radio-Radio
pw:Telex

Zephyr Retiring
nekem errõl valamiért a depeche mode korai irányzata ugrik be.<#fejvakaras>
no nem mintha hasonlítana rá zeneileg, csak a "feeling"-je olyan..

Zephyr Retiring
mit vártál tõlük?
alapból bunkók 😊 akárcsak én..

sorry, ha csalódást okoztam<#eplus2>

Musachy
Köszi, ez jó. De én egy olyat hallottam, amiben kevésbé érthetõen énekelnek, Bochkorék a Slágerrádióban cikizték is (sztem bunkóság volt).

Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
köszönöm sirak úr<#worship>

mindjárt jobb napom lett<#eljen><#nevetes1>

shirak
epp ezt hallgattam
Dark Voices - Just tonight!

Play it loud!!

Musachy
Az a lengyel változat nem a halandzsa-magyarul elõadott? Az nagyon ott van! Ha esetleg valaki rendelkezik vele igazán közzétehetné! <#pias>

Musachy
<#eljen>

Zephyr Retiring
addig is dobjatok valami jó kis zenét, mert a flashplayert már kívülrõl fújom<#nyes>

Zephyr Retiring
hali ambi<#integet2>
természetesen én is ismerem a presser "pici" gábor féle gyöngyhajú lány történetét, amit többek közt a scorpions is feldolgozott 1995-ben (bár a legelsõ egy lengyel feldolgozás volt, ám ezt senki sem emlegeti)<#awink>

igen ám, de "minden éremnek két oldala van"..

kering egy másik történet is, ami egészen más szemmel írja le a történteket...

úgy is fogalmazhatnék, hogy akadnak dolgok, melyek rejtve maradnak<#heureka>

..de errõl bõvebben, majd házigazdánk kérésére, titkosügynöki idõszakomból hozok egy titkos aktát<#hehe>

le fogsz döbbenni. úgy is mondhatnám:
"az igazság néha keményen pofáncsap minket."

..ha megvan az akta, jelentkezem<#eljen><#eplus2>

Zephyr Retiring
<#eljen> ezt már csípem<#nyes>

legalább valaki el is olvassa amiket firkálok<#worship>
ez afféle teszt<#nevetes1>
természetesen tudok én helyesen is írni, oly annyira, hogy sorra nyertem a helyesírási versenyeket valaha<#ravasz1>

de még ha nem is lenne így, akkor is lenne segítségem,
mondjuk ez 😊
de sokkal izgibb, ha biztosan tudod is, hogy el is olvassák amiket írsz nem<#kerdes>
maradok továbbra is billentyû közelben tisztelettel: zephyr<#nevetes1>

Musachy
az "óvatoság" nevû növényrõl vagy állatról...<#vigyor>
(így szimpla s-sel)

Italo4ever
mirol van szo?<#fejvakaras>

Italo4ever
koszonom mar regota kerestem jo minosegben

Italo4ever
ez nem semmi

Musachy
Ez így ebben a formában leírva valami növény vagy állat lehet, amit fõzni kell...

mflex
fõ az óvatoság ezt még suhanc titkosügynök koromban tanultam

na errõl mesélhetnél...<#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Musachy
Ok. Köszi!

mflex
Én is így hallottam, illetve így rémlik...

What about the forests?

Musachy
Szerintem az Omega-féle jobb.

mflex
de ha megtalálom természetesen prezentálom én is, de idáig semmi :s

What about the forests?

szellõ barátom, dehogy nyúlták le!!
a feldolgozás a Scorpions részérõl közös megegyezés alapján történt.
valamelyik omega tag mesélte egy riportban, hogy mivel Õk voltak ugyebár a Scorpions elõzenekara így nem is volt kérdés, hogy szívesen adták a belegyezésüket a feldolgozáshoz, megtiszteltetésnek vették nem pedig lenyúlásnak..<#wave>

Musachy
Köszi a fáradozást, de közben breki mester is segített.

Musachy
Jól van, csak kérdés volt...
De a muszáj akkor is pontos jéééé!

Zephyr Retiring
ez így igaz: közös stúdióban volt a felvétel ha jól emléxem hamburgban, és az omega zenéje megtetszett a scorpionsnak, és biza (szégyen, nem szégyen): lenyúlták<#felkialtas>

ez volt..de ez már történelem<#eljen><#nevetes1>

Zephyr Retiring
..az elsõ kép egy titkos bekötõ út, a második már magánterület<#hehe>

fõ az óvatoság<#felkialtas> ezt még suhanc titkosügynök koromban tanultam<#ravasz1><#papakacsint>

Zephyr Retiring
mucsácsó, erre csak ezt válaszolhatom 😊

s mert én direkt hibázok néha, azért neked még nem muszály<#eljen><#eplus2>

mflex
jah persze wav...

What about the forests?