26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-

-
Egyetertek idaig sem volt piskota a srac,de szerintem idaig ez a legjobb! -
huhuuuuu beszaras mekkora zene!!!!!!!! 

-
Pár dolgot anno megkérdeztem tőle... -
Ambient #16630 ejha, te aztán jól informált vagy... 
-
2 szintije van, de főleg VST programokkal állítja elő a zenéit... -
Ambient #16628 Mondjuk érdekeltek volna a technikai hátterei is a srácnak de sajna a honlapján erről semmi infó nincs.
-
Ambient #16627 de, persze ismerem azokat a számokat, amelyeket ide feltoltatok csak a srácról nem volt semmi infóm! -
Mielőtt bannolnád magad, linket nem tudsz adni?
-
ramona=ROMANO 

esküszöm, véletlen volt. -
sosem késő,annak aki még nem ismeri, bár nem épp tegnapi, mondjuk egy éves, de hát ugye sokszor 20 éves zenéket sem ismerünk
ismerjétek meg Andy Ramona kiscsákót, aki Fred Ventura-val is alkotott unalmában egy jót, sürgősen érdemes XHQ-ban megszerezni mindet,persze csak akinek még nincs meg.
I Want You Back - Run to Love - Stay with You
-
Lehet, sőt biztos, de nálam ritkán szól mp3, vagyis olyan sokat nem vesztettem a már eredetileg is fos 128-as szarokkal, de kösz, hogy szóltál.
-
Gondolom azt azért tudod, hogy az adott gyengébb minőséget is tovább gyengítetted evel a művelettel.
-
ez tényleg süsü,pedig na az KURVAYÓ volt! -
Sajna nincs, szerintem azt kukába dobta.... a hülyéje :D a demo verzió valahol megvan még, talán valakinek be kellene fejezni?
-
az America ezzel a Robotic verzióval nem annyira begyere, neked nincs meg egy extended verzió az első változatából,amit még anno hallgattunk?!
-
magánhasználatra ingyen felajánlom bárkinek a GNU licenszem alapján, de vállalati és céges használatért kkkőkeményen perkálni kell ám!!!
-

-
Ezt én is észrevettem (néhol) :s -
azé szójjá mán majd neki finoman, hogy bánjon csínján a dinamikázgatással,mert a túl sok felső holtpont (erős kivezérlések és a hangsávok erősen hangsúlyos egymásra keverése) a hullámban elcseszheti a hangképet (néhol el is cseszi) és torzításokat okozhat, aztán ha ez megy már neki,akkor átvesszük vele a 320-as minőségi tömörtés lényegét! 
de ez utóbbit már te is el tudod neki magyarázni.....
-
Na B+, még az aláírásom is brutálnagy lett :DDD -
váóóó, ez a szöveg [brutalnagy]KULTUSZ LESZ!!!
-

-
BRUTALLIKUSZ GIGANTIKUSZ MEGASLAGERIKUSZ SZPÉSZFANTASZTIKUSZ MAXIMUSZ MELODIKUSZ MUSIC!!!
ahogy a latin mondaná...
-
Akkor ezek szerint te a többi zenéjét se ismered?
-
Franciaországban él a srác és afféle hobbiként űzi ezt a spaceitalo zene kreálást, és persze azt kell mondjuk, hogy rettentő profin tudja, hogyan kell a hallásunkat "elélveztetni". 
[URL=http://italo4ever.com/]honlap itt, de hallom a már ez a dal lett a "főzene" közben :)[/URL] -
Ambient #16608 Ez így van, marha nagy zene, szerintem kapásból van ez a zene olyan jó mint Marco bármelyik alkotása!
Érdekes, semmit nem tudok erről a srácról, ki ő?
-
Akkor ezek szerint veled és Kaposi kollegával is hasonló az ízlésünk.
-
Mert az analizáló program azt mutatta, hogy soha nem volt 320-as, ezért a nagyját kivágtam a kukába, ami meg ritkaság volt, annak a méretét lecsökkentettem. -
Ambient #16605 "4:14 körül indul egy dallam ami tart kb 4:30-ig"

atyavilág mekkora zene, na ezt nehezen fogja überelni jónéhány mostani space szárnypróbálgató..
-
"...a vége az lett, hogy kb 1000 szám vagy vissza lett konvertálva, ha ritka darab volt"
Miért is kellett a számokat "vissza" konvertálni? -
Ez után az ajánlód után nagyon kíváncsi lettem erre a zenére.
És minden leírt sorod igaz.
Hatalmas zene.
Nekem első pillanattól az tűnt fel hogy milyen iszonyú hangsúlyos dobot kapott.De rohadt jól szól így.
És az a dallam tényleg óriási benne.
Én csak azt tudom mondani hogy nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad ezt a valódi csemegét!!

-
http://rapidshare.com/files/301798677/Laserboys_-_Cold_As_Ice.mp3 -
Fejlődőképes ez a Nicolas gyerek, a múltkor írtam neki, hogy legalább stereo mp3-at küldjön, ha már lossless-t nem hajlandó, a tegnap délutáni e-mail-ben már így jött a zsír új szerzeménye az:
Italo4ever - Angel Of Hearts (extended) változat.
Tud ez a srác! Nekem nagyon tetszik az egész szám, de 4:14 körül indul egy dallam ami tart kb 4:30-ig, attól a földön fetrengtem a gyönyörűségtől, és szerintem mindent verne most ez a szám, ha erre a dallamra építette volna fel ezt a projektet, de így is kitünő!
[i]Player premier!
download 320
-
Sziasztok!
Valakinek nincs meg ez esetleg Lossless-ban,vagy legalább 320-ba.?

Taleesa
Greatest Hits
1992-2002
-
Jah, nem is olyan régen (még a nyáron) kezdtem el "análisan" nézegetni a 320-as zenéket, a vége az lett, hogy kb 1000 szám vagy vissza lett konvertálva, ha ritka darab volt, vagy ment a kukába, mondjuk ez jóval több volt. -
Sajnos minden igaz amit leírtál. 
-

-
a szándék megvolt, a többi nem rajtad múlt.
a bitráta sokáig "mérvadó" volt, de mivel az utóbbi években tonnányi konvertáló progi lett elérhető és sokakban a tömörítésekből átlagban csak annyi tudatosult, hogy a nagyobb bitráta az jobb minőséggel párosul (ami persze csak bizonyos feltételek és beállítások között igaz, csak ezt a netnép elfelejti számításba venni vagy épp fogalma sincs róla), így összevissza kezdék el fel- és átkonvertálgatni a régebbi és kisebb bitrátájú anyagokat,amivel szépen elárasztották az egész hálót. manapság már nem is azon van a hangsúly, hogy mekkora a bitráta, hanem az, hogy az valódi-e?

valódi=az eredeti forrásanyag (pl. audio-cd) elsőlépcsős konverziója (a kódolótípus adott bitrátán való legjobb elérhető beállításaival)
-
musichunter #16595 a Galaxy Hunter lemez ismertetőhöz csak gratulálni szeretnék
Mfex kollégának !

Csak ajánlani tudom mindenkinek!