DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
kivülrõl fújom az angol eredeti szöveget, ahhoz képest ez az új szinkron egy kalap szar volt.

pl a kedvencem amikor a végén nagydarab kopasz mondja, hogy "na gyere te csirkeszar"

most annyi volt, hogy véged van, gyere már... tök unottan... hát lol

What about the forests?

Zephyr Retiring
<#eljen><#nevetes1> ez gyors volt..
hogy csináltad? mi vagy te: óz a nagy varázsló<#falbav>

újra van player<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
wazze emce<#hehe>
azért legalább a playert visszaadhatnád<#rinya>
te "kikapás mûvésze"<#nevetes1>

délután fél négy múlt, s gondoltam hallgatok egy kis kenny-t...

de...hol a player<#guluszem1><#ravasz1>

eMCe
Na ezt nem vettem észre. Mondjuk amúgy is a Mentalistát (nem Geller <#vigyor0> ) figyeltem az rtl-en, de azért belenéztem volna, hogy a szinkronba belehallgassak.
Annak ellenére hogy elég sablonos papírforma sztori, mégis van benne valami ami miatt kultfilm lett. Nekünk akkoriban nem volt videónk, de nagybátyáméknak megvolt a VHS hõskorszakában és náluk milliószór láttuk öcsémmel azzal a frankó alámondós fahanggal <#hehe>
Persze ebbõl adja magát, hogy évek óta itt figyel a polcomon a DVD, mert ugye meg kellett vennem. 5 dodóért a hülyének is megérte, hát még nekem <#idiota>

Azért kikaptam innen a playerbõl Kennyt, mert egy hangyányit jobban muzsikál, mint az én 128k-s példányom <#vigyor0>

Zephyr Retiring
nekem a ken laci "promo" beállt 111-re, s azóta nem mozdul..
de nem rossz teljesítmény ez sem, ha azt vesszük alapul, hogy én ezt a linket, csak az sg-re dobtam ki..
a jacko meg gondolom fent volt az isd-n is..
vagy tévednék<#kerdes>

már pedig akkor a 600 körüli letöltés akkor nem is olyan sok<#whatever>

lassan irány az ágyikó, véget ér a "mûszak"<#hehe>
el is köszönnék most, nehogy véletlen elfelejtsek késõbb..
még felér egy upload oszt itt sem vaok<#nevetes1>

have a nice day kolléga<#integet2>

Zephyr Retiring
közben már leesett<#nyes>
kenny loggins<#eljen><#nevetes1>

jó zene (bár nem egy spacesynth)<#eplus2>

Zephyr Retiring
a válaszom tömör lesz😊

s mindez tök ingyen<#rinya>
szomorú vagyok, ha belegondolok, hogy mennyi 5.1-es zenei dvd-re adtam ki pénzt (és nem is keveset)<#falbav>

inkább vártam volna kicsit, míg valaki felteszi csak úgy poénból..
na mindegy, egyenlõre nincs gáz, mert ez a dm album még nem volt meg (eddig)<#hehe> ,bár a többit meg sem merem nézni, mert a szívem fog megszakadni, ha egy-két már meglévõ példány is rám mosolyog majd<#shakehead>

Zephyr Retiring
a túl a csúcson-t én is néztem az asszonnyal..nem láttuk már vagy 10 éve..
de milyen kenny-t raksz is a minek az elejére<#wilting>

bocs, de lemaradtam valamirõl..

Zephyr Retiring
miért mentegetõzök<#kerdes> én nem vettem észre<#email> sõt még meg is köszöntem a segítségedet..
(mellesleg: mit vártál, mikor tudod, hogy a vita a lételemem<#gonosz2>)
de most amúgy sem érek rá veled vitázni, mert lesem azt az oldalt, amit az új kolléga adott a 80-ason..
wazze, ha csekkoltam majd jelzem, hogy valós 5.1-es dm-rõl van-é szó<#fejvakaras> bár így mutatóban annak látszik (borító+video ts fájlok)
no majd kiderül, ugrik-é az a majom a vízbe, vagy sem..<#nemtudom>

mflex
naaaa...

OVER THE TOP megy, akkor KENNY-t az elejére rakom<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
azt én töröltem, csak tesztnek volt fent...

What about the forests?

kaposi1
Sajnálom a M.J. mappákat mert én még nem töltöttem le.<#sir>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Ha csak nem te törölted akkor ugyan ez a helyzet a 14302.vel is!<#nezze>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Michael Jackson mappákat törölte a kurva rapid, illetve blokkolta, én meg töröltem az egészet.

Valami hülye nevet kellett volna adnom neki.

A letöltések száma 600 felett volt már<#falbav>

csak az MJ hozott több mint 3000 pontot 😮

What about the forests?

Dióka
már megint utólag mentegetõzõl. nem is írok semmit sem, hisz már úgyis mindent tudsz,arra meg nincs szükség, hogy megerõsítsd, amit leírok azzal, hogy te is pont így tudod.<#vigyor>
egyébként meg semmi baj sincs a néróddal, jó az, csak a kódek miatt tényleg felesleges frissíteni, bár cédé íráshoz meg tök felesleges, baromira elnagyolt program és ahhoz képest keveset tud.<#nevetes1> de kezdõknek,mint neked (ez most biztos felbosszant), pont megfelelõ.<#nevetes1>
egyébként a néró-féle mp4 kódoláshoz nincs is szükség néróra, csak a függvénytárra, bár ezt minek írom le neked, hisz te is tudod....<#nevetes1>

Dióka
<#nevetes1><#nyes>
csak finoman olvass be nekik!<#nevetes1>

mflex
<#nevetes2>az a minimum b+ <#nyes>

What about the forests?

Zephyr Retiring
katt a pontozott vonalra is<#felkialtas><#miaz>

Zephyr Retiring
azért az a 16 khz körüli kép durva<#nevetes1>
128-as tömörítésnél láttam hasonlót<#nyes>

talán nyersanyag híjján empéjbõl tutyikáznak visszafelé az mm-ben..
csak rábasztak, mert nem számítottak egy mflex nevû vásárlóra, aki a xart is kitapossa belõlük, ha muszáj<#boxer><#vigyor>

én a helyedben gyorsan visszavinném, és közölném velük:
ha kurva gyorsan nem cserélik ki mondjuk egy space warlock maxira,
akkor arra nagyon rá fognak kefélni (egy hónapig tuti nem fognak kefélni, csak cipõt, ruhát..)

..és esetleg megemlíteném nekik, hogy ........ , vagy hogy nem az édes kedves anyucikájukat láttam öt perce kint a sarkon friss húst árulni<#kerdes><#nevetes1>

mflex
de nem baj, majd ma "megismernek"<#bdead><#nevetes2>

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
pont ezért lett feltöltve és írtam oda, hogy tesztelni való, mert szarul szól az egész a nagy hifin...

What about the forests?

Zephyr Retiring
már korábban is jeleztem neked: hallásra is meg lehet állapítani, hogy valami gázos ezen a bizonyos cd-n..
érdekes, hogy pont te nem vetted észre, akit eddig batflexnek hittem<#fejvakaras>

megadjam a fülészem telefonszámát<#kerdes><#eplus2>
..talán csak egy alapos fülmosás kell..én kb. 3 hete voltam nála emiatt<#nevetes1>
(fülmosás miatt)

Zephyr Retiring
a pipák a kedvedért lettek bekapcsolva, de azért örülök, hogy figyelsz<#awink>
nerom egy õskövület a 7960-as szériából, ami csak azért nem lett még frissítve, mert leszámítva a nero digital (mp4) enkóder/dekóder részt mindeddig tökéletesen mûxik..
ha mást nem is, de a segítõ szándékodat mindenképp méltányolom<#eljen><#worship>
akad valahol asszem egy special nero codec packom, amiben többek közt van egy szupi kis nero digital kódoló is, talán igazad lehet, és érdemes lenne aktiválni<#nemtudom>
..meglátom..esetleg.
az mflex féle tesztrõl úgy látom nincs mit tárgyalnunk, bár most az egyszer azért, mert egyet értünk<#hehe>
(na ilyen sem sûrûn van)<#ravasz1><#nyes>
a cbr módos kódoló beszerzését is fontolgatom..
de elõbb betesztelem a nero codec packját..hátha az is elég lesz..

késebbi nerokról nincs komolyabb tapasztalatom (leszámítva a 710-es szériát), de az meg nem nagyon csipázza a laptop multi dvd recorderét (nem minden sebességet engedélyez íráskor: komolyan, ezeket a biztonsági xarakodásokat néha nehezen veszi be a gyomrom<#falbav> a mostani nerom engedi..de kurva érdekes<#hehe>)

mflex
sorry, "elmentem mellette"...

What about the forests?

mflex
Szóval akkor a media markt-ban lassan szájba baszhatom a fõnököt?

megj: szerintem a TAU sem egy jó program ennek ellenére, sokszor mutat hülyeséget...

What about the forests?

Dióka
tegnap este már megfogalmaztam a verziómat,ami lényegében hasonló a tiedhez, és errõl szólt:
nem hiszem, hogy Májki mahinálta ezt direkt, szerintem õ ezt nem látta, bár nekem elsõ hallásra is érdekes volt a szám, mely igazából elsõ benyomásként is valahogy egy gyengébb mpeg hatást nyújtott, kicsit összemosott a magasa, ezt szerintem más is hallja, de papíron jobban zavar a pontosan 19962 Herznél függõlegesen lezuhanó frekimenet. sajnos én túl hülye és túl tapasztalt vagyok ahhoz, hogy megállapítsam ezt mibõl kreálták így (végülis bármibõl lehetne), de hogy nem eredeti stúdiófelvétel,az normál esetben valószínû,mint az is, errõl nem Májki tehet. a magyar kiadványokon ugye már taliztunk hasonlókkal pl den harrownál, lehet ez is attól a discoservice féle kiadótól való.

Dióka
hát úgy néz ki a néród vagy a 6-os vagy max a korai 7es sosrozatból való, sokmindent nem enged állítani.<#nyes>
az ideoda konvertálgató meg biztos valami szupermultimindenes univerzális konverter. amit hiányolok belõle, a CBR mód, VBR-ben meg nem is csodálkozom, hogy különbözik a méret a neró által kreált változathoz képest.
Az alsó 3 pipát kivenném a helyedben.<#kacsint> a 2. pl. pont engedélyezi a kódolónak, hogy joint stereo módot is használhasson.az elsõ meg a bitmélység vagy kavantálás csökkentõ folyamat részeiként engedélyezi a kódolónak, hogy bizonyos folyamatokat összemosson.....
azt nem tudom,hogy ezeket a beállításokat mennyire komolyan veszi figyelmbe a kódoló, de jobb, ha kihagyod. <#nyes>

de már teljesen elcsesszük topikot a sok száraz szakmaisággal. nehogy feldobj valamilyen HQ témmát nekem.<#nevetes1> de plo. ennek kapcsán jut eszembe, hogy a hangszedõk közti lényeges különbségben sík hülye vagyok. én sem tudok mindent.<#nevetes1> bár ennek csak egy oka van, soha nem is volt lemezjátszóm, sem hangszedõm.....ehhez át kellett mennem anno a szomszédba.<#vigyor>

#14266<#duhos2><#nevetes1>

Zephyr Retiring
az ideoda konvertálgató sutyerákok miatt az m4a készítõ szoftveremet inkább nem mutogatnám, de a bitráta beállításokat szívesen..

m4a vbr 😊

m4a abr 😊

és a nagy kedvenc, mindíg ezzel a szinttel használva 😊

az égben és a fûben nem találtam hibát<#eljen>
..de ghaira-ra késõbb még visszatérhetünk<#eplus2><#integet2>

Zephyr Retiring
itt is valák..
ezt úgy is mondhatnám, hogy az évszázad átverése<#eljen><#whatever>
mellesleg amúgy is sejtettem, hogy nem véletlenül toltad fel ezt a zenét csekkoltatni<#awink><#nevetes1>
bár korábban kéne felkelned ahhoz, hogy engem megvezess..de azért szép próbálkozás volt<#eplus2>

egy kicsit hülyén fog hangzani, amit írok, de ez van..
elõször is, minden látszat ellenére, ez a felvétel nem mp3-ból készült (mégha mpeg-nek látja is a checker..)
két elméletem is van, majd elmondom én mire saccolok, dióka pedig vagy megerõsíti ezt, vagy újabb vita veszi kezdetét<#vigyor>
elsõ elmélet: ez egy alacsonyabb bitrátájú mp4 (m4a)-ból visszafejtett wavocska, ami megmagyarázná a "wavos" szép spektrumképet és az mpeg valószínûsítést is..
második elmélet: ami már nekem is szimpatikusabb magyarázat, hogy egy hajszállal a 20 khz elõtt, egy eq-val, vagy valami egyéb hangszínszabályzóval "megtörted" a magas frekvenciát (amit én már teszt nélkül is meghallottam) és emiatt a törés miatt minden csekker progi mpeg-es visszafejtést jelez, tévesen, hiszen minden egyéb hang tökéletesen hq minõségû, kivéve azt a 19 khz feletti tartományt.
ez a vágás, az alábbi képen kitûnõen látható:

a második képen egy "tiszta" cdda-s wavból készített zene látképe látható: (ezt behúztam második számnak, hogy a különbség jól érzékelhetõ legyen)

ennyit elõljáróban..mivel ebben a témában dióka tanítványom szinte már mesteri szinten jár, innentõl már átadom neki a szót<#vigyor5>
remélem, lesz bátorsága zephyr mestert kijavítani, ha "véletlenül" valamit félre diagnosztizált..<#papakacsint>

Zephyr Retiring
elsõ benyomás fülre: valami gáz van ezzel, de még nem tudom pontosan, hogy mi<#fejvakaras>
ugye nem trendboytól származik<#kerdes><#hehe>
majd csekkolom, oszt jelentkezek még...

mflex
<#awink>ok

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Dióka
a nero kódoló tökéletes, nem több, de jelenleg elegendõ az általad használt jelenlegi 11.342-es változat, bár az 2007 május-augusztusi, rá egy évre kijött a 1330-as,amiben néhány apró hibát javítottak,többek között amit ecseteltem, a CBR bitráta meghatározást.
és igen, az m4a mp4 aac sokkal jobb az mp3-nál,hisz azért is hozták létre, én "hivatalosan" 2006. áprilisa óta tértem át erre, azóta saját részre csak ebben tárolom a veszteséges audióra ítélt anyagaimat. aki még nem tette,annak még most sem késõ átállni mp3ról, de javasolt a 3-4-500as bitráta, itt már tényleg beszélhetünk CD minõségrõl.
tulajdonképpen fingom sincs, hogy veszteségesben a mai napig miért mp3ban rakják még mindig fel a cuccok 98%-át, hisz a kompatibilitás és elérhetõség már rég nem lehet ellenindok.

az ég a relatív fényintenzitás és annak hullámhossza arányában azért kék, mert a tiszta, légkörbe szûrõdõ és ott szétszóródó (kialakuló) színek keverékeként világoskék szín alakul ki.
a fû meg azért zöld,mert a legtöbb növény zöld. a fû növény,tehát a zöld nem áll neki rosszul, és mi meg szeretjük, ha valami züld, fõleg ha az fû. anno az elsõ bootolás során így lett felprogramozva bolygónk fõprogramja a Ghaia. ebbe még beleraktak némi fotoszintézist meg ilyeneket, de végülis a zöld nyugtató szín,meg szabad dolgokat is sugall (pl. jelzõlámpa),mivel a fû többnyire a szabadban van, így ergo zöldnek kell lennie,de néha barna vagy fehér. de az már nem igazán fû.

és a végére:
"hogy helyes-é az a megállapításom, miszerint a nero mp4 (m4a) hq, mint az állat"
ez így nem helyes, de ha kiegészted, hogy 220, nem inkább 230, de legyen inkább 300 kbps feletti bitrátán hq,akkor már helyes.<#nevetes1><#nyes>

Dióka
én már leteszteltem, a közzététellelt holnapra halasztom.<#heureka><#kacsint>

mflex
na akkor itt egy tesztelni való:

BAD BOYS BLUE-Never Never
WAV HQ

kell: isdmusic.com

DOWNLOAD

What about the forests?

Köszönöm a Fancy-t.<#worship>
Zephyr Retiring
kösz az infókat, nagyjából erre számítottam<#miaz>
bár kitérhettél volna olyasmire is, hogy vajh több, mint elegendõ-é a nero kódolóm, vagy érdemesebb lenne-é egy 2 évesnél fiatalabbra cserélni<#fejvakaras>
meg hogy a többiek is tanuljanak újat, az általam használt mp4 szabvány valóban nagyságrendekkel jobb-é mint a sokak által istenített 320-as (stereo!) empéjhármas kódolás<#nemtudom>
meg hogy az ég miért kék<#nyes>
meg hogy mitõl zöld a fû..<#papakacsint>
és ami a legfontosabb, hogy helyes-é az a megállapításom, miszerint a nero mp4 (m4a) hq, mint az állat..<#hehe>

Dióka
utcsó mondatban mínusz 1 "csak" <#kacsint>

Dióka
most kicsit meg vagyok döbbenve! mi az, hogy te nem tudsz mindent?! egy Mester tudjon minderõl mindent, azért Mester!<#nevetes1>

Örülök, hogy a lényeg megmaradt benned, valóban egy a két formátum (audióban és aac-ben tekintve), de mint az mp3-nál is többfajta kódek létezik (némileg más kódolási algoritmusokkal és értelmezéssel), így van ez AAC-vel is, így mivel nem könnyítetted meg a dolgom, hogy milyen programmal végezted a két fájl átkódolását, azaz egy adott programon belül is változhat fájl kiterjesztéstõl és kódoló tpustól függõen a legmagasabb minõség értelmezése, így csak a prezentált tényekre tudok hagyatkozni és az pedig azt mutatja, hogy

a kétféle fájl két különbözõ kódolóval készült (esetleg két külön programmal,vagy egy programon belül különbözõ kódolóval -függvénytárral-), és ez már elég is lehet ahhoz, hogy mi a HQ az egyiknél, és mi a másiknál, még akkor is, ha mondjuk mindkettõnél azonos bitrátát állítasz be vagy csak azonos minõségi csúszkát mozgatsz. ugyanis a régebbi kódolókra (értsd min. 1-2 évesekre) jellemzõ, hogy kicsit hanyagul kezelték a bitráta beállításokat, így elõfordul, ha valamit pl. 500-ra állítasz, dafke csak ~400ast csinálnak, mondjuk ehhez intelligensen elemzik a forrásfájl kezdeti frekijét és ha úgy ítéli meg a kódoló, hogy a forrás minõségéhez képest felesleges a nagyobb bitráta,akkor felülbírálja a beállítást és kisebb bitrátán kódol.

ezeket a "hibákat" és jelennségeket persze már javították (pl. a nero codec-ben is), így normál esetben a beállított bitrátát tartja a kódoló, mely esetben nem lenne különbség csak a méretben, bitrátában csak a kiterjesztés miatt.

<#wave>

Zephyr Retiring
halika fórumgazdi<#hehe>

ezekkel a flashplayerekkel mindíg is voltak ellenszenves gondolataim, de belátom, minõség terén ezek is fejlõdnek szép lassan..

mostanra elérték a "hallgatható" szintet<#eljen><#vigyor>

Zephyr Retiring
örülök, ha tudtam segíteni<#papakacsint>

Zephyr Retiring
elvileg igen, de gyakorlatban egy virtuális cd-vel is mûxik..

Italo4ever
<#wave>ezt is koszi

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
a TAU csak CD ellenorzesere alkalmas?<#conf>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
<#worship>koszi

eMCe
Na ide is rakok valamit <#smile>
Egyik legkedvencebb verzióm a 2005-ös maxi cd-rõl.

Blank & Jones - Mind Of The Wonderful (Acoustic Version) 3:55 wav

Zephyr Retiring
nézd dióka (el madre de dio)(ezt nem hagyhattam ki, sorry)<#hehe>

szóval, hiszed, vagy nem mindent én sem tudhatok..
mellesleg eddig ez fel sem tûnt..mármint a két fájl közti különbség, nem az, hogy nem tudok mindent<#nyes>

az igazság az, hogy régebben közölted, hogy a két formátum, az lényegében egy..ezt könyveltem el magamban..és mivel mindkettõ az aac kódolást használja, különösebb jelentõsége nincs is, csak érdekességképpen kérdeztem, mert két dolgot tudok:
1. csak ritkán szólsz hozzá bármihez is, de akkor aztán van mit olvasni<#whatever>
2. tudom, hogy az átlagon felüli intelligenciád miatt, néha fárasztó az átlagemberek hülyeségeit hallgatni, de most vegyél erõt magadon, s folytassuk a "mi is a hq valójában"-t<#nevetes1>
halljuk azt a lényegi különbséget<#eljen><#eplus2>

Zephyr Retiring
nincs mit.