DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélen tudod, hogy ez baromság.
Attól, hogy nem tudsz feltölteni, miért kellene befogni a lepénylesõd?
Szívesen lát itt mindenki, mindenkit! <#integet2>#integet2>
What about the forests?
A legjobb egy MJ DMC Megamix. Kihagyhatatlan.
Sajnos, nekem MP3-ban van meg.
A sufni tuning megamixek közül - párat én is letöltöttem - eddig egyetlen egy sem tetszett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rengeteget olvasok - amikor csak tehetem. S most igen, mert a munkám a Kõrjegyzõségen géphez köt.
Egyébiránt meg 4 falu közcélú munkásainak nyûgjeit látom el, archívumot viszek fel gépre, és a falumban a könyvtárat is én tartom nyitva néha...
Így, tudok kicsit ezt-azt olvasgatni.
Ezt a topikot is meg-megnézegetem, bár hozzá nem szólok, mert vallom, ha érdemlegeset nem tudok feltölteni, nincs jogom sem kérni, sem szólni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem Zephyr kollega nem is gondolta hogy ezt az oldalt is olvasod.<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Keresnék egy mixet Michael Jackson számaibol összeállítva.(Igen,az élet megy tovább)
Nagyon tetszik de fogalmam sincs hogy keressem meg.
Az Eurodanceperu oldalán hallható a lejátszóban.
Ha valaki esetleg rendelkezik vele jó minõségben(amit kétlek) az megoszthatná velem.
Már letöltöttem egy csomó mixet-et.
Sajna az aktualitása miatt rengeteg M.J. dolog elérhetõ lett hirtelen.
De ez nem tõle származik.
Eurodanceperu mix<#nemtudom>#nemtudom>
Ez azért fájt...
Hol hangoztattam én, hogy "nagytudású" vagyok?
1."ugyanis amikor megjött és kibontottam a falra másztam és fejes ugrottam a padlóba!"
2."most röhögök, de akkor elég pipa voltam, enyhén szólva..."
Én ebbõl azt szûrtem le hogy valami nagyon nem stimmelt a lemezzel.
<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
ki kéne már találni valami ajándékot a legállandóbb hallgatónak.<#vigyor>#vigyor>
italodisco = italo disco<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
24 órányi tömör italodisco 😊 <#eljen>#eljen>
hátha ez által új témába kezdhetünk..<#nevetes1>#nevetes1>
imo :) science fiction is science fact
egyelõre haddjuk parlagon a témát,
hisz semi külömbség niccs köztük<#hehe>#hehe>
mámint a egyelõre-egyenlõre közti különcség közt..<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
imo :) science fiction is science fact
hallgatom, hogy a savage miért is nem volt jó fogás<#fejvakaras>#fejvakaras>
mert ugye mindketten errõl az albumról beszélünk<#kerdes>#kerdes>
csak nem a linkeket hiányoltad<#kerdes>#kerdes>
..mert arra szntem mflex tud orvosságot neked..
ha jól sejtem<#hehe>#hehe>
ezért szúrja a szemét folyton az ilyesmi<#hehe>#hehe>
de az meg sem fordul a fejében, hogy néha a fáradtságtól, és néha csak véletlenül ütünk félre valamit<#vigyor5>#vigyor5>
a muszáj, az egy furcsa kivétel a sok közül, akárcsak a különben, vagy a hagyj etc...
az ember néha belekavarodik<#ravasz1>#ravasz1>
What about the forests?
nem tudom, én jobban szeretem,ha a fogaim belül maradnak, így ha csak nem muszály, akkor tartózkodom a szájbaveréstõl! gy biztos szép marad a mosolyom, még egy ideig.....<#nevetes1>#nevetes1>
na de mára húzok aludni,mert míg te már kétszer is szunyókáltál,addig én strázsáltam.<#wave>#wave><#hehe>#hehe>
a blueskocsma bejött mindenkinek.
a hawerok: szasza, totó, kiskutya és cinege fullra töltöttek, akadt egy kisebb bunyó is (ahogy egy jó kocsmához illik) repültek a poharak, s egy két fog is<#nevetes1>#nevetes1>
szerintem élveztétek volna ti is<#papakacsint>#papakacsint>
szokás szerint megint a csajok miatt tört ki a balhé..
már megszoktuk, mert a csajok túl jók az ilyen helyekre, s mindíg akad egy-két bátor ittas vállalkozó, aki rosszul méri fel az erõviszonyokat..
most, hogy szóba került, próbálok olyan szombat estét felidézni, amikor bunyó nélkül telt volna valamelyik esténk..
de nem emléxem ilyenre<#vigyor5>#vigyor5>
na talán, majd legközelebb. bár a társaságomat ismervén, ezt erõsen kétlem<#whatever>#whatever><#vigyor>#vigyor>
Szó sincs itt sértõdésrõl, egy gramm sincs bennem, én végig bizalomról beszéltem, amit te megkérdõjeleztél felém egy játékos vetélkedõ szerintem elég egyértelmû utolsó helyezettjeként. <#nyes>#nyes>
De mivel nem csak korrekt/fer vagyok,hanem teljesen toleráns is feléd a sok kinf of the hülyeséged ellenére, így most is kötelezettségek nélkül biztosítalak a tiszta alapokról.
és részemrõl a hang fortélyolás meg tisztítás meg speckó trükkök és a HQ stb....témakört le szeretném zárni, ehhez viszont ne invitálj vissza, okés?!<#kacsint>#kacsint><#vigyor0>#vigyor0><#finom>#finom>
beszéljünk lényegesen egyszerûbb dolgokról,mint pl. mi volt tegnap este a kocsmában?<#nyes>#nyes>
viszont a savage album jó fogás volt<#eljen>#eljen>
nem igazán akarok kérni semmit sem tõled<#fejvakaras>#fejvakaras>
akkor ezt a témát is kitárgyaltuk, gondolom<#integet2>#integet2>
Elõre is köszönöm!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Valamint, ha már itt tartunk, esetleg Off The Wall cd és a HIStory album második cd-jét birtokolja itt valaki wavban? Nekem megvan a Thriller, Bad, Dangerous 2001 special edition, ha igény van rá, felrakom.
Minden esetre letörtem mint a bilifüle.<#szomoru1>#szomoru1>
wav
pass: wescone
http://rapidshare.com/files/252215976/Amandas.rar

What about the forests?
Részemröl az a dühítõ hogy ez a verzió el fog terjedni a neten úgy mint a Riccardo Campa - Madness és majd még jó párszor belefutok mire meglesz olyan minõségben mint amit szeretnék.<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
What about the forests?
mindegy, csak negyedórát késtem 😄DD
egyébként meg kurvára elegem van már ebbõl a felkonvertálásokból :S
What about the forests?
In Lak\'ech Ala K\'in