DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Úgy értettem, hogy lehet, hogy az "alapanyagok" vévek voltak, de a cool edit pro-val lettek tönkre téve, mondjuk ilyen-olyan vágáskor.
Ez nem biztos, csak nekem fordult meg a fejemben.<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
szóval..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
talán ha gyûjtést szerveznénk adományokra<#whatever>#whatever>
bele is szállok egy tizessel<#nyes>#nyes>
..ha összegyûlt egy százas, majd szólj<#hehe>#hehe>
azé má' kaphatnék egy jobbat..
hákomojanazembörszemekifojik <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
Szexshopba is néha 😄
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
rohadtul bevettem volna akár azt is, hogy 320-as vinylripp<#ravasz1>#ravasz1>
mai fedõnevem délelõtt rap-esen: yo biznic k. ottó<#vigyor>#vigyor>
délután 6 után pedig japánosan:
matata nuniban<#nyes>#nyes>
remélem azért a kék cukitól eljutunk valami ágyféléig<#pardon1>#pardon1>
úgy látom lassan készülódhetek is<#hamm>#hamm>
de nem értél<#rinya>#rinya>
viszont a fotó miatt kipattant a pultos kiscsaj és kérdõre vont,
hogy mit fotózgatok én<#confused>#confused>
mondtam erre neki:
kisanyám, még egy szó, oszt gerincre váglak, és akkora kefélésben lesz részed, hogy a szomszédos szex shopból is átjönnek tanulni<#hehe>#hehe>
a kiscsaj erre elmosolyodott, és ezt válaszolta:
6-kor végzek. értem jössz<#kerdes>#kerdes><#nyes>#nyes>
hiába az lmúlt 40 év, úgy látszik még mindíg tudom:
mi kell a muffoknak<#whatever>#whatever>
sajnálom, hogy a mai lemezbörze elmaradt (részemrõl), de az ü.t.
13 óráig tartott, mire dûlõre jutottunk..
majd legközelebb bepótoljuk<#papakacsint>#papakacsint>
jah, a fotó:

ilyesmi helyekre:
<#eplus2>#eplus2> (ez van a kedvenc o.házi sörözõmmel szemben)
egyébként nem csak alkoholisták járnak ám a pubokba, kocsmákba..
nézd csak mi van a kaptár falán:
..és ez bizony igazi<#hehe>#hehe>
rögtön otthon éreztem magam<#vigyor5>#vigyor5>
Várj, kitalálom... Fedõneved: "Highway Man"?!! <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- gyors
- közepes
- lassú rész.
Tempón, és vezetõ ritmuson
Ez a legnehezebb, számomra.
A többi, a vagdosás, komponálás, onnan már csak idõ és gyakorolgatás kérdése.
MC Miker G: joint mp3-ban van meg, és sajnos, vinil rip. Pattog, furcsán szól.
DJ Bobo: Lossless (FLAC) MaxiCD.
Azért "III", mert ez már a 3. revíziója a keverésnek.
A "Sony SoundForge 8.0" is tud REAL TIME analizálni - ráadásul, kismillió beállítás mellett... ezért tettem be a képét...
olt(DJ Bobo vs MC Miker G...Love is All Around in Holiday (i2k 009 Mashed Up mix_III)
De, úgy 15 percen belül felér a tárhelyemre egy Mashed Up remixem, amivel prezentálni szeretném, hogy mennyivel könnyebb az ilyen stílusú zenéket kavargatni 😊
Van köztük finomság 😊
Tegnap hallgatgattam õket, és kerestem a fogást némelyiken. Közben körvonalazódott a buksimban az egész képe is.
What about the forests?
10-kor lesz egy megbeszélésem a csorvási úton, így nem biztos hogy
11-re ott tudok lenni a kék nefelejcsbe (ha erre gondoltál)<#miaz>#miaz>
de amint végeztem, beugrok..
a mobilt izzítom a fotókhoz, tán sikerül idõben ott lennem<#csodalk>#csodalk>
ha késnék, és te már nem vagy ott, akkor legfeljebb csak pár "hûlt vb helyes" képet készíthetek..
és esetleg egyet a döbbent eladóról<#hehe>#hehe>
te is mindíg vinylekkel szaladgálsz a hónod alatt<#kerdes>#kerdes><#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
Szewa Zephyr Bakker!
Akkor ha jól értelmezem holnap Orosházán leszel ismét.Az én ajánlatom egy nagyon faxa franciakrémes a Kn..nevû cukrászdában.(kb 11 óra körül megtalálsz.Remélem addig Pestrõl leérek.Egy kis kamionos konferencia várható majd ezt követõleg egy kis vinylbemutató ahol kedved szerint készíthetsz hitelesítõ fotókat is.<#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Üdv:VB<#wave>#wave>
mikor szervírozod<#nemtudom>#nemtudom><#finom>#finom>
de többet is tudok a témáról mondani, amint megkostoltam a ti pacalotokat is<#vigyor2>#vigyor2> ugyanis (a halászlé mellett) a 2. kedvencem a jó kis csípõs körmös-pacal<#finom>#finom>
jah, kávéra wind invitált, mert nem tudta szegény akkor még hogy energiaital függõ vaok<#nevetes1>#nevetes1>
sajna pont akkor járt erre, mikor én éppen másfelé, de egyszer azé
kivételt teszek és megisszuk azt a kávét (mégha mindketten utáljuk is)<#crazya>#crazya>
sajna a csüti sem fix, könnyen lehet péntek is belõle, de
értékelem a szándékot<#worship>#worship>
Ha csütörtökön Szegeden leszel, vendégem vagy egy KV-ra. <#smile>#smile>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)