DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Erre büszke lehetsz Pajtikám. Nagy remek. :)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Örülnék minden Divine segítségnek ;)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
OK, köszi, át tudod küldeni valahogy?

mflex
Csak szar, mono minõségû hanggal volt elérhetõ ez a videó, vinyl-rõl alákevertem egy tényleg minõségi hangot, bár a YT konvertálása után, már nem úgy szól, ahogy nekem itt hever a HDD-on, de hát sokkal jobb így, mint ami fent van a megosztón...

http://www.youtube.com/v/sOa4FIYHXqU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

What about the forests?

Wescone
Köszönöm elõre is - csak nyugisan, majd csak ha tényleg nagyon ráérsz. <#worship>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Szia Wescone!

Az összes megvan, ha egyszer hazaérek a héten, akkor feldobálom :)

What about the forests?

Wescone
Hellooo Mike!
Látok itt néhány "Koto"-t is - igazán jöhetnének a "Laserdance"-ek után (mellé). <#papakacsint>

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Hát ez szerintem is az, mert ráadásul az Oxygene dupla CD díszcsomagolásban :)

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Azttaaaaaaaaaa! <#worship><#worship><#worship><#eljen>
Igazi ereklye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Na ezt is találtam a sok kép között, bár ez az öcsém érdeme, hogy az én nevemre aláíratta a mesterrel:

What about the forests?

mflex
Nah ez az, még 2006-ban töltöttem fel a 80-as évekbe, basszus mennyi feltöltött képen van :DD

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
<#buck><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
<#nyes>

What about the forests?

mflex
Nekem ez a lemez is megvan, de én egy fekete borítós best of vagy great hits, amirõl beszélek.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Telefonról vagy?

IMYke2.0.0.0
Én nem értem miért szidják. Én imádtam azt a korszakot, és a stílust is.

mflex
Pontosan nem tudom, hogy ami nekem megvan mennyi, de arra emlékszem, hogy 6 perc feletti. Nem tudom megnézni, mert vidéken vagyok :)

What about the forests?

mflex
Nem mellesleg sokan szidják a SAW triót, holott kibaxott nagy slágereket tettek le az asztalra.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nekem egy kicsit hosszabb verziója, ezen: Divine...The Story So Far - Arról linkeltem katalógus képet :)

mflex
Ez a változat megvan CD-én...

What about the forests?

mflex
Hi all!

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Ha még nem láttátok volna: Divine interjú - hétköznapi emberként.

IMYke2.0.0.0
Ami nekem megvan, az ennek a hosszabb verziója:

http://www.youtube.com/v/yNbuS163I_4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IMYke2.0.0.0

...mert ebben nincs beszéd, mint a Video editionben.

Szimistyle
Köszi, megnéztem, de egyelõre ezt nem találom :) Keresem még.

trexxhunter
üdv! ezen megtalálod : STOCK, AITKEN WATERMAN - GOLD
a 3dik cd-n rajtavan
keress rá, hátha van veszettségmentesen valahol a neten!

Szimistyle
Valakinél létezik ez a verzió WAV-ban, vagy egyéb lossless anyagként?
http://www.youtube.com/v/pd2Gzkkwe9Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Köszi

kaposi1
Még ennyit se bírnak ki?<#nyes>
Akkor nem is kõ.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Na, most mi bírta jobban, a windows 7, vagy telefon, vagy így együtt?
Egyébként a WindowsPhone7 egy rettenetesen durván megírt OS, atyaég le a kalappal az MS elõtt. Egy másik topikba írtam...

Volt már a kezemben pár okostelefon, tegnap omnia 7 is, de az a W7 qrvára össze van rakva, mint írtam az alap android rendszert, még a 2.2.1-et is lemossa gyorsaságban, azt a rendszert nem tudtam megfektetni 2 óra mindenféle nyomkodás alatt, az androidnál ezt könnyen megvalósítom, hogy lassulás és akadozás legyen belõle, pár dologban az iPhone is elgondolkozik...

Nem beszélve róla, hogy a két telefon közti minõség érzet, még rányom egy lapáttal arra, hogy az omnia7 mellett az SGS sajnos gagyi minõségnek tûnik, szinte az egész szálcsiszolt fém, tudom, hogy az androig egyenlõ szabadság, de itt egyelõre csak ilyen-olyan fõzött romokkal tudsz hasonló sebességet elérni, alapból mostanában esélyed nincs erre.

Én, nem fogom védeni az SGS-t, csak azért, mert olyan van nekem. A W7 pár frissítéssel még felmászik az elsõ helyre, hacsak nem csinálnak valami orbitális nagy baromságot, és persze a másik, hogy itt a samsung meg a többi gyártó nem tud kibaxni az emberekkel, hogy hónapokon keresztül ígérgeti az új OS-t, mert nem nyúlhatnak bele. Ha az MS frissít, rögtön ott lesz.

Na de a lényeg, figyelem sokkoló videó jön baxxameg!

<#zavart2><#nyes>

http://www.youtube.com/v/Gm0AkFUYpLQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

What about the forests?

mflex
Ez háborús játék, nem azoknak készült, akiknek egy csöppnyi ész is került a koponyájába, viszont jó néhány pályának eszméletlen hangulata van/volt. Én, csak a kampány részt szoktam végig vinni, már ha van idõm rá.

Ettõl függetlenül nekem tetszett a játék. Talán a DS2 agyonver mindent, és az agyunkat is használhatjuk, az elsõ rész sötétben, fejhallgatóval néha rám hozta a szívbajt, na az ilyet szeretem, pedig ennyi év alatt kitapasztalja az ember, hogy mikor akarják megijeszteni, de ez a játék még nekem is okozott meglepetést.

Olyan, mint pl a RESI2, szerintem már a büdös életben nem lesz :/

http://www.youtube.com/v/80b_ziJaFbU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Hát mert már az eleve IQ-szegény Modern Warfare 1-2-nél is egyszerûbb...

kaposi1
"A játék pedig egyértelmûen a legxarabb a kategóriájában."
<#fejvakaras><#wow1>
Miért is?

IMYke2.0.0.0
Tudtommal, nincs hozzá magyarítás - hogy faragja-e valaki a gépén, azt nem tudom.
A játék pedig egyértelmûen a legxarabb a kategóriájában. Éppúgy, mint az "új" Medal of Honor.

Szimistyle
Oh wazze, igyál még egy kicsit, akkor meg lesz a forevör jung maxi is <#hehe><#hehe>
Köszi a körülmények ellenére is. Nagy ember vagy, mindig tudtam :D

Szimistyle
Hát nem akarom a Megasztárosokat hallgatni, úgyhogy még egyszer utoljára, de azt aztán hat helyen másolom :D

mflex
of course<#awink>

What about the forests?

Én is letölthetem Mike?

Köszi a lehetõséget!<#eljen>

mflex

What about the forests?

kaposi1
Nekem elveszne a teljes gyûjteményem soha többé nem kezdeném elölrõl.
Szóval grat az elszántságodért.<#eljen>

Szimistyle
Lekaptam már mindet. Köszi. Jöhetnek még Lossless tippek. Tudod, elveszett a teljes gyûjteményem. Égõ lesz majd Ivan-tól a Fotonovella-t kérni <#mf1><#hehe>

pityu0718
Na belehallgattam, tuti HQ!! Toljam fel azt az 1 track-et vagy lekapod Te is az albumot?

pityu0718
Lossless-ként van feltüntetve, majd kiderül, mindjárt leér.

Szimistyle
Jó már nem kell válaszolni :D
Látom, hogy Flac

Szimistyle
HQ anyagok? WAV, vagy milyen forma? Köszi!

pityu0718
Ha nem, akkor kicsit késõbb felteszem.

pityu0718
Ha szoktál torrentezni innen leszedheted!

Szimistyle
Kell is babusgatni Õket (is) :)

Szimistyle
Lionel Richie - Say You, Say Me HQ van valakinek? Megköszönném.

pityu0718
Jaja, Én is beígértem már a kicsi lánynak.

pityu0718
<#mf1><#mf1> Nehogy már magyarázkodj cimbi, még szép, hogy ki kell néha-néha engedni a gõzt!! Nekem ez éppen múlt héten volt így.. sikerült is rendesen. A szilvesztertõl már elõre félek, a páromnak már kiadtam a parancsot, elõtte nap a húslevest megfõzni.. legyen valami "gyógyszer" új év napján..<#pias>