26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Ugy van osszehajtogatva a kislemez abba a poszerbe? -
Teljesen hatalmaba keritett az erzes a sok kep lattan,hogy nekem is kellene jo torony,vagy egy jobb regi erosito ! -
HD-ben ment tegnap az ED? Elaludtam tegnap este korán :/ -
Jah, mert ma ráérünk itt "dögleni" :D -
Szépen pörög a topik.
-
Egyébként ez a kislemez így be van "csomagolva", tehát nem bújtatós fajta :)
-
Ok, köszi. -
szamóca67 #21327 A Jamicon kommersz táj kondi. Amit ebay-eztél az a Nippon a jobb! -
Paff! Durva az torony! -
Tehát akkor az a JAMICON az jó minőség, nem ismerem én ezeket, azért kérdezem.... -
szamóca67 #21324 Nem dehogy! Csak szeretem az elektrot, és minden időmben ezzel foglalkoztam az elmúlt 25évben.
-
most
-nak nézel?!
-
:DDD naná! -
látom, a körszakáll még aktuális!
-
szamóca67 #21320 Majdnem ráhibáztál. Molnár!
-
kösz a részletesebb infókat
, na nem mintha valaha is bele akartam volna merülni a tápoldalba, azon kívüli mélységben, hogy milyen hang jön ki egy erősítőből....és ha ehhez kicsit többet eszik, akkor engem az sem zavar.
egyébként villanyász vagy elektroműszerész a szakmád?! csak azt ne mondd, hogy pék!
-
Ez a videó idáig privát volt, most közzéteszem, mert akkor volt elég sok fény volt és jobban lehetett látni, mint az előtte készült videókon, viszont előtte annyit pakoltam a hátam mögött a bakelit lemezeket, hogy orrba szájba mindenhol por volt, ami a videón is látszik néha, mint a hó esne :D. A videó nem adja vissza, de negyed hangerőn már akkorát szól a gép, hogy az hihetetlen. A videoton félnél majdnem kihányta a 30-as mélyeit, ekkor már befogtam fülem, szóval ésszel kell vele bánni. mint írtam az egyik deck rögtön kikerül, ha lesz egy makulátlan DAT szerkezet.
-
szamóca67 #21317 Szép gép! Nekem van itt egy PIO SG-09-es,
1979-ből, de még nem ment egy órát sem. Csak azért van mert szép.
-
passz, talán vennék egy tetszetőset fémből és ha el kell takarni a két szélt, elé raknék egy méretre vágott szálcsiszolt alu peremet....de nekem már évtizede nincs (és már nem is lesz) tornyom, egy erősítő meg önmagában sokmindenen jól megfér.
-
Jön majd az SC! :-) -
szép!nekem is kéne egy hasonló!
-
Durva cuccos lehet az erosito epp most olvasom egy nemet oldalon es ezt az suvx szeriat irjak a valaha legjobbak kozott ! -
Na mar ketten kerjuk :))) -
A need your passiont ide is rakd ki :D -
Öööö... az I Need Your Passion hosszút elkunyerálhatom majd? [Imádom azt a verziót, és mflex-minőségben meg:
]
-
Nekem ilyenem (is) van, direkt az su vx szériát kerestem karcmentes tökéletes állapotban, mert AA osztályos, és akkorát szól, hogy kiszakad a háztető, meg persze a OFC táp és a nagy, minőségi ikerpufferkondik miatt is, de, hogy mennyit zabál, még nem értem le, tény, hogy szufla nagyon sok van benne, direkt ez miatt nem akartam már a 820-ast megvenni, mert ezt sem bírom kihasználni. -
szamóca67 #21308 Ez jó pl. Az Ülői úti Khonta kis, és nagy kereskedés, tehát kapsz darabra is kondikat. -
Jó, hogy jössz, Te mivel csinálnál hasonló állványt a hifinek? -
szamóca67 #21306 Az erősítőket a nyugalmi árammal táplálás szempontjából, (is) osztályokba sorolják. Az A osztály folyamatosan állandó, relatíve nagy áramot vesz fel, a kivett teljesítménytől függetlenül. Fogyasztása igen magas, fűt mint a kazán, óriási hűtést igényel, hatásfoka rossz, 15-35% közötti. Viszont hangminőség szempontjából jól teljesít, ezért szeretik a hányendesek.
A B osztály kivezérléstől függően fogyaszt áramot, tehát a kivett teljesítménnyel arányos a fogyasztása. A hatásfoka magas 70% feletti.
Sajna nem igazán használható hangfrekis célra a keresztezési torzítás miatt.
Az AB osztálynál Van egy bizonyos nyugalmi áram, ami kis kivezérlésnél A osztályú működést eredményez, mig nagyobb teljesítmény kivételekor B osztályú a működése. Ezt a beállítást használja a legtöbb erősítő.
Hatásfoka 60-75% közötti.
Teljesen más elv alapján működnek a D osztályú erősítők, ahol un. PWM impulzus szélesség modulált jellel vezérlik a végerősítő elemeket. Ezek hatásfoka akár 95%-os is lehet.
Ezek a főbb besorolási osztályok.
Az ezeket az erősítő egységeket tápláló tápegységek hatásfoka más lapra tartozik. Itt van tradicionális transzformátoros, és nagyfrekis un. kapcsolóüzemű táp. Ezen utóbbiak csak nem túl régtől terjednek nagyobb sorozatban a technológia, ill. az anyagok fejlődése (spórolás) miatt.(10-15éve)A mai szub basszus dobozokban találhatóak legtöbbször, vagy a PA (professzionális audió, /hangosítás/)technikában előszeretettel alkalmazzák kis tömegük, méretük miatt.
De egyre többször alkalmazzák őket a hifi dolgokhoz is. A Millenium cég TACT-ja pl. a csúcs jelenleg.
-
Nem, csak azokat raktam oda, hogy majd bedigizem, mert kérték, gondoltam ma megcsinálom, nem volt ám könnyű megkeresni ezeket a kis szarokat :d -
'hűdenagyaforgalom' ma! 
-
Szegény Sweet Connection és Mysterious Art támasztja az állványt? 
[Csak poén] -
Erről beszéltem:
-
Na jó, de milyennel? -
Szerintem valami minsosegi konnyen osszeszerelheto cucc kell,a videon latszik,hogy egyszeru az egesz. -
Egyébként van egy RANKFORCE EQ-m, ami 41 cm, ami elég minőségi retro kütyü, de ide ezt a nagy technics ketyerét képzeltem el. -
#21221 videó alapján, miből érdemes hasonló állványt készíteni, amivel hasonló módon én is eltudnám takarni azt a 2 centi különbséget? -
Na jah, most arra voltam kíváncsi, hogy megpróbálja-e eladni 41 centiméteresként, de ő nem olyan. -
* tudott,bocs kicsik nekem ezek a virtualis nyomogombok :D -
Tenyleg normalis es rendes volt tole,hogy nem akart atvagni,illetve nem is tudodd volna tegyuk hozza.