DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lélekben támogatlak Benneteket - nem vagyok autótulajdonos, és vezetni sem tudok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Ti is kaptok ilyen felhívásokat?

Csökkenõ benzinár!

BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kõolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következõ a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap elõtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK!

(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetõség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetõség, õk ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfõbb befizetõk, és legjobban kiszolgáltatottak!)

What about the forests?

mflex
Hello Claud!

Te meg merre jártál?

What about the forests?

Italo forever
Hm, most hogy mondod gyorsan megnéztem és nekem is még mindig megvan a régi banner, húú de rég használtam. <#guluszem1> (pityu0718 vagyok mellesleg)

Szevasz cimbi!<#integet2>

Megismertem a banner-edet (vagy hogy hívják). Emlékszem, kb. 5 évvel ezelõtt nagyon sok zenében segítettél nekem. És akkor még nem is volt otthon gépem, csak a melóhelyen töltögettem bizonyos helyekrõl.

johnlennon
Szia FÖLDI!!!!!!!!! <#integet2>

Gyere sûrûbben! (ez rám is igaz) <#hehe><#papakacsint>

Claud
Sziasztok! Mizújs errefelé? Gondoltam beugrok egy kicsit nosztalgiázni! Látom még totyogtok a totyikban... :-)
Az italo legyen veletek!

mflex
Hello Földi!

Már ne haragudj, de fizess elõ prémiumra, és akkor nem lesz ilyen gondod!

Egyébként az összes új italo lemez megjött, majd érdeklõdj.

What about the forests?

Italo4ever
vagyis lassu.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Ez megaupload mekkora fostalicska szemet lett a free felhasznalokkal rohadjanak meg.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

carterx
Szia MFLEX.

PÜ ment!!

várlak

mflex
Off, szeretnék ajánlani nektek egy most indult thriller websorozatot, a MAB-ot, ahhoz képest, hogy nonprofit, szerintem nagyon jó, nyitottam neki egy totyikot itt...

What about the forests?

mflex
Neked is viszont cimbora! <#pias>

What about the forests?

carterx
Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET Kívánok!!

italoarmando

mflex
Fõleg hátul, a 300-as környékén levõ pacskerok!

What about the forests?

Nyugodjék békében!<#rinya><#rinya><#rinya>

IMYke2.0.0.0
Bocsánat az off topic-ért, de ez egyszerûen gyönyörû:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Meghalt Bobby Farrell Szentpéterváron!

What about the forests?

mflex
Iso-ként írtam ki az ultraiso-val, simán megy 😊

What about the forests?

Wescone
Ki lehet bontani akár egy "rar." file-t.

In Lak\'ech Ala K\'in

mflex
Csak én nem használok nero-t :/ Ultraiso meg gondolom iso-ként írja ki...

Mindegy most írom iso-ként, ha nem jó, akkor kiszedem az AUDIO és A VIDEO mappát, aztán simán kiírom...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Amikor a CD-kép felírását választod, akkor a Nero már tudja, hogy nem az 1 darab fájlt írod, hanem annak tartalmát. Így nem lesz gond.

Ezen a gépen egy rohadt régi Nero van, de az elv követhetõ.

mflex
Tehát simán iso-ként? Ok, én nem szoktam ezzel foglalkozni, mert HD filmeket gyûjtök, de a szomszéd megkért rá.

köszi

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nero - CD/DVD-író - CD-kép felírása - kiválasztod *.iso - 1-4x-es sebességgel, jó minõségû RW anyagra (vagy ha minden mindegy, akkor közvetlenül egyszer írhatóra) kiírod - teszteled - lejátszód bírja = módszer többször alkalmazható.

mflex
Off:

Ha leszedek egy dvd filmet, ami iso, azt, hogy kell lemezre írni, hogy a dvd le is játssza? <#fejvakaras>

What about the forests?

Szimistyle
😞

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Boldog Ünnepeket Minden Italo és egyéb zene fannak 😊

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

johnlennon
Sziasztok! <#integet2>

BOLDOG KARÁCSONYT!

shirak
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

http://www.spacesoundrecords.com/news_en.html

Play it loud!!

shirak
sziasztok!

a fiamnak a The Christmas Mix a kedvence errõl a lemezrõl.

Play it loud!!

Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumozó -nak!
Igaz nem italo múzik de karácsonyi zene!
Karácsonyi

1. London Festival Orchestra - Oh Little Town Of Bethlehem (2:35)
2. London Festival Orchestra - Silent Night (3:39)
3. London Festival Orchestra - Deck The Halls (2:15)
4. London Festival Orchestra - We Wish You A Merry Christmas (2:05)
5. London Festival Orchestra - Hark! The Herald Angels Sing (2:41)
6. London Festival Orchestra - O Come All Ye Faithful (2:22)
7. London Festival Orchestra - Angels We Have Heard On High (2:30)
8. London Festival Orchestra - Joy To The World (2:24)
9. London Festival Orchestra - The First Noel (2:35)
10. London Festival Orchestra - Good King Wenceslas (1:15)
11. London Festival Orchestra - Greensleeves (1:56)
12. London Festival Orchestra - We Three Kings (2:20)
13. London Festival Orchestra - O Tannenbaum (1:30)
14. London Festival Orchestra - Jingle Bells (2:02)
15. London Festival Orchestra - Away In A Manger (1:31)
16. London Festival Orchestra - It Came Upon A Midnight Clear (3:02)
17. London Festival Orchestra - God Rest Ye Merry Gentlemen (1:59)
18. London Festival Orchestra - Upon The Housetop (1:14)

ui.csak 256-os..

Köszönet a muzik-ért!<#law><#eljen>

Mike gratulálok a családi fészekhez..<#wave><#eljen><#eljen>

mflex
Ha valakinek még nem lenne meg, eredeti 1992-es ZYX CD-rõl...

A Holy Night, pedig JOE kedvenc száma volt, aki ismerte tudja, hogy akkor is sokat hallgatta, mikor nem volt karácsony, neki is BK-t ott fent! 😞

Part1
Part2

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Egy jó filmet mindig a nõi szál kúr el. Inception. (Ellen Page)

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

mflex
Akit érdekel:

Belül már mennek a vakolások, csempézés etc., távolból meg ilyen a melléképület, garázs és mögötte a ház...

What about the forests?

gyorgy74
Ettõl a zenétõl meg kész vagyok!!!!!!!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Ok, már látom, valamiért 2022-öt olvastam, hát ez van 😄

What about the forests?

Musachy
Amennyiben újraszületsz mondjuk 2160-ban... <#crazya>

imo :) science fiction is science fact

mflex
Unalmamban csináltam tegnap, afféle, védjük meg a természetet, amíg lehet.

What about the forests?

mflex
52 leszek, ha megélem <#wow3>

What about the forests?

mflex
Persze, maxon jön minden, letöltési korlát nincs.

What about the forests?

Szimistyle
Neem, még. Bár nem is nagyon vágyom oda. Európában maradok. 😉

Szimistyle
És jó a véleményed a hotfile-ról? Jól múködik?

Szimistyle
2212 elég lesz? 😊

mflex
Mennyivel? 😄

What about the forests?

mflex
Nekem van még, csak az baj, hogy szinte semmi nincs már a rapidon, a nagy egyeduralmának a faszságaiba bukott bele a hülye Svájci idióta. Érdekes, hogy mostanában hirtelen semmi megkötés nincs, annyit tölthetsz, amennyit csak akarsz, megérdemelték.

Ezért fizettem elõ a hotfile-ra, meg a fileserve-re, szinte minden megtalálható ott.

What about the forests?

mflex
Ez itt egy jubileumi ték volt wazze! 😄

What about the forests?

Szimistyle
Már elintéztem, hogy elnapolják a világvégét. <#hehe><#nevetes1>