DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egy baj van ezzel az AuzenTech X-Fi Bravura 7.1 hangkártyával kapcsolatban, az árán kívül (azt még kinyögném): nincs hozzá jó (lehetõleg 5.1/7.1) hangfalam... <#rinya>
Kibaszott pénz!

Márpedig, nagyon kell egy jó hangkártya, mert érzem, tudom, hogy a jelenlegi (Windows 7 miatt nem mûködik a SoundBlasterem) alaplapi lófütty az finoman szólva is kétséges eredményt fog produkál a mixeim renderelésekor. Tapasztalat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Marantz 104 - 1060

What about the forests?

mflex
Pioneer "kék korszak".

What about the forests?

Zephyr Retiring
látom, rászántad magad végra erre a holliday remixre is<#eljen>
úgy érzem, tarolni fog<#ravasz1>

eleddig a megérzéseimben nem csalódtam<#buck>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
<#vigyor>
az értelmes szót hallottam..
szólítottatok, tehát itt vagyok<#nevetes1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Természetesen, ki tudom várni - miattam ne kapkodj és semmi fontosat ne odázz el! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hehe! Nem is kell, nekem, pórnépnek - ahogy írtam - messze tökéletes (több mint az) az anyag!

mflex
guglival fordítva:

What about the forests?

mflex
Csak ilyen adatot találtam errõl TECHNICS csodáról, a lényeg látható:

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
A technics hájend "hangfalkája", 175kg, 225cm magas, 120cm széles.

What about the forests?

mflex
Egyelõre az SX 1980 az elsõdleges, amit szeretnék a birtokomban tudni 😊

What about the forests?

mflex
áááájjj, nagyon szépek 😊

What about the forests?

mflex
Már bocs, de ennek a topiknak semmi köze ahhoz, és ezt ZR-nek is leírtam, mivel retro hifi örült lettem és folyamatosan vásárolom a készülékeket, ezért nem nyitottam újat, hanem mellé csaptam a RETRO-t, ha úgy tetszik, ami jelen esetben sokkal jobban érdekel, nem csak engem, persze a zenék mellett.
ZR topikját, ha úgy vesszük, jól szét offoltuk, mivel ez a címe:

akusztikai szórakoztató elektronikai mûszaki cikkeink

Most akkor tulajdonképpen mi is gondod? Mert ez nem saját hifikkel foglalkozik, hanem retro vintage cuccokkal, a saját dolgaimat, ha lesz új, akkor oda fogom kitenni.

Hanyagoljatok már, nem fogok itt magyarázkodni, mivel nincs mit...

What about the forests?

Dióka
bocs, hogy belevauzok. én meg nem látom a problémát. van egy "hifi choice" nevezetû gyûjtõláda és van egy zenével+retro hifivel (is) foglalkozó topik, amiket -míg viszonylag nyilvánosak- az látogat, akit érdekel, és az szól hozzá,aki akar.

nagyon bénán nézne ki, ha átjönnének reklamálni pl. a 80-asból vagy a 90-esbõl, mert mondjuk belinkelõdik egy-egy jó szám vagy ritkaság az adott korszakból.

ne értsd félre, én mindegyiket látogatom kedvem és idõm szerint (sajnos egyre ritkábban), és mindenhol lelek alkalmadtán valami értelmeset is, így igazából egyik jelenléte sem aggasztó vagy demoralizáló számomra. javaslom, számodra se legyen az.<#worship><#wave>

Wescone
...ez nem volt szép tõled, Mike!
'Estét Tagok!

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
ezek is benne lesznek a gyûjteménes szobában ugye?!<#vigyor>

mflex
😄!

What about the forests?

mflex
kenwood 700 C - 700 M - 700 T

What about the forests?

Dióka
mivel ez egy pékség referencia boltja, minden nap onnan hozom és mondanom sem kell, elõtte szeleteltetem. <#nevetes1> így majd mindennapra jut egy kis liszthifi.

Dióka
kellemes.<#kacsint>
azért nem sok sztenderd helyen lehet levenni max. 252A-t a hálózatból....<#nevetes1> még jó, hogy kis hangerõn is lehet hajtani.

Én nem tudom, mert még ismerõsöm sincs aki hallott olyanról, akinek ilyet vett a testvérének az unokanõvére.<#smile>
A Geand Utópia hangsugárzóval szokták demózni ahogy képeken látni.
Szerintem az ilyet is tudunk jegyében születhetett, az adatai alapján.
* POWER RMS (Goldmund FPP Standard)
o 1510W on 8 ohms
o 3020W on 4 ohms
o 6050W on 2 ohms
* CONTINUOUS POWER
o 1250 W for 8 Ohms
* MAXIMUM INSTANTANEOUS CURRENT
o 252 A
* MAXIMUM VOLTAGE SWING
o 110 V
* BANDWIDTH
o +/- 0.05 dB, 0 - 200 kHz
o +/- 0.5 dB, 0 - 700 kHz
* DISTORTION
o THD + N input stage + DA: 0.0005% (0dBfs, 80 kHz bandwidth measurement)
o THD + N amplifier: < 0.01% for 1000W power, < 0.001% for power below 1000W
* NOISE
o Signal to noise: > 122 dB
o Weighted ASA A: > 138 dB
* CIRCUIT SPEED
o Slew rate: > 250 V/μs
o Rise time: < 200 ns
* INPUTS
o RCA digital S-PDIF input and output (Alize 7 D/A converter)
* OUTPUTS
o 2 x 5-way binding post and 4 x balanced Goldmund Speaker cable Lemo connectors
* POWER SUPPLY
o Power supply with 16 separate transformers and ultra fast rectifiers plus ultra low impedance filtering capacitors
* MECHANICS & GROUNDING
o Hard brass structure pushing the mechanical grounding construction principle to a level never achieved before
* PROTECTION CIRCUIT
o Telos original protection circuit against overload acting in less than 10ns to protect the extremely fast circuit.
* DIMENSIONS & WEIGHT
o 470 W x 390 D x 940 H (mm)
o Weight: 260 kg
* WARRANTY
o 3 years
mflex
Az asszony mit szólna? Hurrá többet nem kell késsel vágni a kenyeret? <#nevetes2><#nevetes2>

What about the forests?

Dióka
gyakorlatilag reggel 6-tól este 9-ig, és amikor elõször hallottam meg, hogy úristen, mi ez az irdatlan 'basszus' és remegés, és megláttam a 3 méterre lévõ kenyérszeletelõgépet és annak lcd kijelzõjén akkor épp a 14Hz-et (10-15 között változik, nehogy ráálljon valami a rezonancia frekijére oszt szétessen), akkor elõször levert a víz és a döbbenet, aztán azon filóztam, hogy baszki ezt haza kéne vinni.<#nevetes1>

mflex
Sony TC-270

Érdekes megoldás...

What about the forests?

mflex
van nem messze tõlem egy fasza kis ipari kenyérszeletelõgép, ami normál mûködés közben is 10-15Hzen rezeg(teti a födémet és a körülötte lévõ épületet is) mindezt elementáris erõvel, na az már valami...

...és az egész nap megy? <#nevetes1>
Jó mélyek lehetnek ott! 😄DDD

What about the forests?

Dióka
ezzel mit csinálnak egyébként? stadiont hangosítanak 500 csatornán hájendben vagy csak egy szobába szteró erõstõként állítják be?!<#kacsint>

Dióka
de ez már a beteges kategória. <#nyes> attól függetlenül, hogy mindjárt lecserélem az itthoni kismegszakító soromat egy ilyenre...csak mert jól néz ki.<#eplus2>
amit eddig felraktatok saccperkábé 10ezer dollár felett, annak a fele már tényleg csak tréfa, a másik felét meg összefoglaltad az elektromikroszkópikus érzékenységû abszolút denevérhallású 'hányendesekkel'.... bár volt közte egynéhány tényleg bravúros és felettébb igényes is. igazából miért is kell bárminek is mondjuk 100kHz-ig átvinnie?!<#rolleyes> vigyen át 1Hz-tõl 25khz-ig hányendben oszt a többi már csak marketinghalandzsa.

van nem messze tõlem egy fasza kis ipari kenyérszeletelõgép, ami normál mûködés közben is 10-15Hzen rezeg(teti a födémet és a körülötte lévõ épületet is) mindezt elementáris erõvel, na az már valami...

Ehhez már ilyen elosztószekrényeket vesznek az elektronok áramlási surlódását is meghalló hányendesek.
És a GOLDMUND Telos 5000 szörnyetege, A típusszám 5000W-ot jelöl!
Az ára: $189,600
mflex
Aha, aha 😄

What about the forests?

mflex
Na most röhögni fogtok, de a tûnyomás és az anti skeating nem is volt normálisan összehangolva, a YAMAHA most szól gyönyörûen, eddig csak szép hangja volt. Baxxa meg és még így is jó volt, de újból nem csinálom meg a ciciket! <#falbav><#nevetes1>

What about the forests?

Emlékszel a Casio miniszintetizátorára?
Tudod amivel a TRIO is játszott.<#wink>
mflex
Szinti billentyûzet?<#nevetes1>

What about the forests?

És ha visszaemlékszünk a 80' évek rádiós magnóira, akkor voltak ám érdekességek ott is.
Bocsesz az az elõfok, ez a végfokozat.
A kettõ együtt. 174,500$!
BAlabo – BP-1 MK-II Power Amplifier
Tact Millennium 15,000$
A 3kg-os tota digitális erõsítõ.
Jó estét az uraknak!<#wave>
Látom MFlex lelõtte a MCIntosh-t.
No akkor egy digi szépséget.
Behold Gentle G192 15,500$
mflex
ok, majd jönnek, ahogy lesz idõm.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Az anyag a - két másik anyaggal párhuzamosan - készülõ mix alapjából van kivágva. Effektek és más egyebek nélküli nyersanyag.

IMYke2.0.0.0
Az "Ottawan...Crazy Music"-jét elkérhetem pofátlanul mflex-minõségben?

Ehhez a készülõ anyagomhoz kéne-e (ebben 128 kbit/s MP3-ból van belerakva): i2k011...Favorites In The Mix 2011_low_demo - 96 kbit/s MP3

Az pedig egyenesen Kánaán lenne, ha a "Holiday Rap" instrumentálja is meglenne Néked... 😊

mflex
Ezeket kell majd egy ismerõsnek bedigiznem, ha valakinek kell valamelyik, akkor feltöltöm, mert egyébként pendrive-on viszi el. Egyébként az összes BBB, MT, Boney M és Mike Olfield lemez megvan.

What about the forests?

mflex
McIntosh MPC1500 Power Controller - $4500

What about the forests?

mflex
VIOLA Spirito 2 - ára: 80000 USD

What about the forests?

mflex
Technics SA-5600X

What about the forests?

mflex
Continental Edison

What about the forests?

mflex
Pár infó:

A 40 cm-es mély látványként is durva lehet, meg az, hogy egy hangfal több, mint 2 méter magasról néz le rád!

What about the forests?

mflex
A kellemes enyhe 😊, a kék korszak gyönyörû volt.

What about the forests?