26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#22619 Biztos egy profi fotós bombanőt hoz ki belőle, de alulról elég igénytelenül néz ki. -
#22618 Milyen szép is az, amikor egy ilyen 100 milkás autót a falnak csapnak...
-
#22617 Ami azt illetik a hangfalakat sem a legjobb szögben fotózták, csak tudod milyen rendesen. -
#22616 Én megdöngetném a hangfalak mellett a nőt is. -
#22615 Nekem ez a nő nem jön be, vagy rosszul van fényképezve, azért egy bizonyos szintemet nem adom alább, nők terén. :D -
szamóca67 #22614 El tudok képzelni olyan helyzetet, amikor ez nem így van. -
#22613 Te vagy az ideális kuncsaft nekik. Neked csinálják. -
#22612 Michelisz Norbert egy 100 millás BMW-vel a második.
Monza-ba meg nyert. Hoppá. -
#22611 Inkább ilyeneket nézegetnék többet! -
#22610 A hangsugárzók többet érnek :D -
szamóca67 #22609 Szeretném megköszönni mindkettőtöknek a segítségnyújtást.
Kívánom hogy ilyen hangsugárzókon, ilyen körülmények között hallgassátok a jó zenéket.
-
#22608 A UPC-nél minden szar megvan rendelve (71 digitális + 8+2 HD, vagy mi a tkm csomag ez), HBO is HD, de idáig egy qrva filmet nem néztem rajta végig. -
#22607 Gondolod. Amúgy meg nemsoká a haveroknak mondja: "Kész vagyok fatertól! Állandóan a buzi autóversenyeire cipel. Kötelező néznem az összeset, közben meg állandóan a csörömp-zenéit kell hallgatnom!" -
#22606 Ha olyan közel lenék a ringhez mint te én ki nem hagytam volna! Utoljára a Szucsamotán voltam a Suzuki Motor ingyenes rendezvényén GSX-R kupa, Sifth kupa, minden Suzuki modellt ki lehetett próbálni. Sajnos két éve nem rendezi meg a Suzuki. -
#22605 Amennyit én tv-zek... ide nem került még be hiperszuper plazmaelcédéledtévéhádéezernyolcvanpé. -
#22604 Jah, én sima V-vel írtam :/ -
#22603 jövőre dalolva, önként jön velem. -
#22602 CCC = Amcsi motorok. -
#22601 Pontosan. -
#22600 Én ritkán nézek tv-t, főleg a NG, Discovery, Spektrum stb csatornák érdekelnek. Egy biztos, ha megy az ÁLLÍTÓLAG, vagy a CCC akkor felőlem atombomba is robbanhat! -
#22599 Szegény gyerek... mi lesz így vele? -
#22598 Laci úgyis beírja a helyeset.
Intuícióm: World Touring Car Championship -
#22597 Én inkább maradok a motoGP-élő közvetítésénél Dojcsland Sport1!!! -
#22596 Két hete rágom a fülüket a haveroknak hogy nézzük meg, de senki se akart jönni velem.
Most meg itt ütöm a gyereket hogy mit hagytunk ki. -
#22595 World Trade Center Collapsing jutott elsőre az eszembe... -
#22594 Túraautó verseny vagy mi a...
Ezek a zizék nem izgatnak... -
#22593 Jelen pillanatban a tartózkodási helyem a falusi könyvtár - záró tévé, zéró műholdvevővel.
Otthon UPC lenne, ha az öregem vissza nem mondta volna az előfizetést 1,5 évvel ezelőtt, a szerződési időszak lejártakor.
A gépemben van egy WinFast 2000 TV tuner. A gép elhelyezkedése, és a kábelrengeteg hiánya folytán belső szobaantennával megoldva a következő két, "nagyszerű" adót tudom nézni:
- m1
- TV2
A tévézés nálam a Híradó és az Este megtekintésével, néha zajkeltésként a reklámokkal teletűzdelt, rég látott film megtekintését (TV2), vagy valami reklámmentes, érdekes ázsiai sorozat (m1) bámulását jelenti.
De, leginkább messzire kerülöm.
Amikor volt előfizetése az öregnek, akkor National, Eurosport és HBO.
-
#22592 WTCC most a ringen ingyenes belépéssel azt hitem élőben nézed Mogyoródon Laci? -
#22591 GTR2 Szimulációs rab vagyok.
Kell ennél többet mondanom?
Meg amúgy is magyar esélyest már csak megnézek. -
#22590 VTCCTVCCV :D -
#22589 WTTC vagy WTCC vagy VTCC? -
#22588 A VTCC mondjuk engem soha nem érdekelt... -
#22587 WTCC RTL, a magyar srác a második! -
#22586 Ott milyen adók vannak? -
#22585 Én sem tom mijaz. -
#22584 WTTC
Ha tévé(adó), akkor nálam esélytelen. -
#22583 Nézzétek a WTTC-t most!!!
kurva jó!!!! -
#22582 Bőven. -
#22581 Úgy 2 éve én is. -
#22580 Én is, de a Samu is csak wav-ot játszik le.
Persze telón nekem elég a jó minőségű mp3 is.