26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• reynaud #26577
    FM Attack-Invisible
  • reynaud #26576
    FM Attack-Invisible

• IMYke2.0.0.0
    Nem futtatni akarom magam, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:
    Depeche Mode...Photographic (i2k'013's Trancey Dancey Remix 1) - 08:15, 145 BPM
  • reynaud #26574
    Mflex-Rainbow Flower

• reynaud #26573
    Final DJs feat.Stee Downes

Mental Minority-Farewell

• reynaud #26572
    Mental Minority-Under The Stars

Mental Minority

• reynaud #26571
    Zseniális zene!

FM Attack-Fade Away

• reynaud #26570
    Szia barátom!

Egyetértek veled!

Mike valóban egyre jobb és jobb zenéket produkál!
    Bár egyik régebbi dala a "DRENCHED" nálam még mindig napi szinten szól,nem bírom megunni!

Az új zenéje,ebben a verzióban,a kiváló vokállal,egyszerre idézi a 80s évek italo-disco zenéinek hangulatát és mai modern syntpop,new-italo hangzást!

Talán ezért ilyen egyedi,nagyon jó ez a dal is!
    Mindenféle elfogultság nélkül,egyszerűen tetszik a dal,zenei élményt nyújt hallgatni!

Üdvözöllek!
  • Italo4ever
    Szia Reynaud baratom!

Orulok,hogy "latlak"!!!

Nem vitas,hogy Mike mindig jobb es jobb zeneket tol alank,nem is ertem honnan a sok inspiracio,de ez megint agyonver mindent!

A Face tegnap felforrt mikor kidobta a zenet es azota is tart,rengeteg hozzaszolas mindenhonnet es baromi sok megosztasok.
  • reynaud #26568
    2013-ban ilyen modern hangzással kell egy italo-disco dalnak szólnia!
    Kiváló ,egyedi!

Mflex feat. Infinity-Won't Let You Down (limited edition)

https://soundcloud.com/mflex/mflex-feat-infinity-wont-let

• shirak
    Nagyon jo lett!!!!
  • Italo4ever
    Brutalis lett!

Mflex vs Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (I'll Fly with You) (italo-trance edit)

https://soundcloud.com/mflex/mflex-vs-gigi-dagostino-lamour
  • Italo4ever
    Errol ennyit!

http://www.germany-radio-factory.de/
  • Italo4ever
    A lenyeget megnem irtam oda XD hat ez valami brutalisan szep italo disco dal lett!
  • Italo4ever
    Szep osszeallitas Reynaud baratom!

Encsak bemasolom a dolgokat XD

Mflex feat. Rain Bow - Lover(s) Tonight (Limited Edition) Italo Disco

[center]Music by: Mflex
    Written by: M. Fantini & Mflex
    Vocal : Rain Bow
    Executive produced by: DMC Allofmusic

More info:
    Original track...
    BUY (lossless WAV quality):
    http://www.junodownload.com/products/mflex-italo-essentials/2258807-02/
    or DOWNLOAD low quality:
    https://soundcloud.com/mflex

• reynaud #26562

YUTE8Boljro

Special MFLEX megamix-_-mixed by J71

• Earth Angel
    Sziasztok!

Csatlakozom én is, fantasztikus és lenyűgöző zene a --véget nem érő álom---
    ,bár ezt már a soundcloud-on is leírtam (Ágica), de itt is nagy köszönet Mflex-nek!

Igaz, hogy a videó is nagyon szuper, de csak a zenét hallgatva engem teljesen máshova visz a zene és pont ez a lényege. Amíg hallgatom szinte minden gond megszűnik körülöttem. hihetetlen dallamok! Óriási gratulációm a szerző(k)nek!!!

• reynaud #26560

OXYGENE (remake 2013)
  • reynaud #26559

Spacesynt 21 évvel ezelőttről!
    Nagy favorit a mai napig nálam!

DAYLIGHT-ENERGY
  • reynaud #26558
    Ugyanezt érzem én is!

Félelmetes,milyen hatással bír Mike zenéje!

Én az 'MFLEX' dalokban találtam meg azt a zenei világot,amit számomra nagy élmény hallgatni,és valóban magába szippant,ahogy Te is írod!

Ez a dala pedig különösen jól sikerült!

• Brand
    Neverendig Dream...

Mar nem tudom hanyadszorra hallgatjuk a ferjemmel, de egyontetuen az a velemenyunk, hogy ez a zene magaba szippant es utana nem enged, egyszeruen rabul ejt! A video is egy bomba.

• reynaud #26556

MFLEX-NEVERENDING DREAM

A vadonatúj 'MFLEX' dal!
    Bitang nagy zene!
    Brutálisan jól sikerült!

• Italo4ever
    Egy masik variacio:

es itt is lehet hallgatozni!
  • reynaud #26554
    MFLEX EP

Mike rövidesen,egy EP-t add ki,rajta vadonatúj italo stílusú zenékkel,megint nagyot alkotott!

• reynaud #26553
    Szerencsére egyre többen vagyunk akiknek élmény "MFLEX" zenéket hallgatni határon innen és túl!

Aktuális kedvencem :MFLEX-Invisible Miracles 5 csillagos kiváló syntpop zene!
    Összehasonlítás képen egy másik kedvencRetronic Voice-I'm All Around
    Amíg a 'Retronic Voice' dala a 80s évek "Laserdance" stílusát idézi,addig "MFLEX' zenéje ultramodern egyedi hangzású,remekmű!

Itt van egy vadonatúj syntpop zene:Exciting Valence-We Loose The Control
  • bigivan
    Ezek a zenék nem az én világom, de ez valóban kiváló, nekem is teszik !
    Good job, nagy élmény hallgatni !
  • Italo4ever
    es tovabbra is az elso helyen,mar 8 hete!!!

szavazni itt
  • Italo4ever
    Te tenyleg nem erted,hogy miert kuldtek a francba! XDDDDD
    nem a toplistas zenei miatt ennyit segitek,de csak vetits ahogy ott szoktak mondani! XD
  • kaposi1
    Nincs is kedvem revansot "kiokádnom" magamból.
    Inkább csak annyit mondok Élvezd a zenéid továbbra is.
    Az hogy vadidegen emberek ZENÉN összevesznek az számomra nonszensz.
    Egyéb iránt nem is szóltam hozzád. Csak meg mertem jegyezni hogy van olyan lista ahol nem te vagy az első.

"Azt te nem fogod megérni ebben az életben! Nem tartalak olyan embernek! Sőt!"

Akkor nincs miről beszélnünk.
    Privátban meg főleg nem.
  • Italo4ever

• Italo4ever
    XD mivolt itt,de nem csodalom!!!!
  • mflex #26546
    Nos, nyugodtan lehet szapulni, meg elküldeni az anyámba, meg szarozni a zenéimet, válaszolni már nem fogok rá, legközelebb majd félév múlva leszek. Aki akar valamit, írjon facebook-ra, vagy a soundcloud-ra pü-t, vagy mailt.

Üdv mindenkinek!
  • reynaud #26545
    Tényleg utoljára,még annyit kizárólag NEKED!
    Én nem tartom egyformának a zenéid,némelyik hallgatás közben a falhoz vág,olyan hatással van rám![left] [left]A soundcloud-os oldaladon foglak követni,ide többet nem jövök!
    Minden jót kívánok Neked!
  • mflex #26544
    Köszi, Reynaud!

Általában pont emiatt nem szoktam feljönni az SG-rem, mert itt mindig csak a vita van, de most ilyen hangulatom is volt :D Ha valaki azt hitte, hogy a hátam mögött sokáig "pofázhat" az téved, lehet megint eltűnök egy félévre majd, mert ennyi elég is volt ebből az oldalból.

Csinálom, amihez értek és úgy, ahogyan az az legtöbb embernek tetszik. jelen esetben most az új olasz énekesnek örülök a legjobban. :)
  • mflex #26543
    Mi vagy te valami nő, hogy nem tudja az érzékeny lelked befogadni a tényeket.
    Én, nem igazán hangoztattam, hogy nekem mire telik, főleg lassan 1 éve, a zenéimen kívül más hozzászólásom nem is volt. tehát nem tudom, hogy ezt honnan vetted, de leszarom, ha ennyim van hát ennyim van, de itt most nem ez a lényeg.

Sokáig nem voltam itt fent, pont emiatt, mert az SG csak erre jó veszekedni :D
    Attól kellene valakinek hasra esnie, mert neked megvolt az acapella és emiatt úgy érzed közöd van hozzá?
    Az ötletgazda igen ebből szempontból te voltál, de egyébként semmi más, tehát ne ajnározd magad megint.
    Akkora butaságokat tudsz írni, mintha egy óvódással vitatkoznék. nincs meg az eszed, ahhoz sem, hogy egy normálisa revansot kiokádj magadból. Csak vagdalkozol az általad okosnak tartott megfogalmazásoddal.
    'Márpedig tény és való hogy igen csak sok dallam vissza köszön már nem egy nótádban".

Nem tudsz olyat mutatni te kétszínű :D Hasonló hangminta egyezés lehet, de senki sem fog minden zenéjéhez vadiúj hangokat venni, mikor valamelyik bevált, de már ez sem jellemző rám.

"Egy dolog érdekel ha hozzám szólsz add meg az alapvető emberi normáknak megfelelő hangnemet."
    Azt te nem fogod megérni ebben az életben! Nem tartalak olyan embernek! Sőt!

Kieran Kano, mond ez neked valamit, remélem érted...
    Talán jó lenne ha visszavennél a a csak számodra k nagy arcodból! :D
  • kaposi1
    Mike én soha nem beszéltem így veled és azért pár dolgot tegyünk tisztába.
    Az hogy állítólag gazdag vagy mert úton útfélen azt hirdeted még nem jogosít fel arra hogy emberekkel úgy beszélj mint a kutyáddal.
    Bizony kedves Mike vannak elvakult rajongóid akik akkor sem mondják meg a frankót ha valami nincs rendben a nótáiddal.
    Márpedig tény és való hogy igen csak sok dallam vissza köszön már nem egy nótádban. Márpedig te azt hangoztattad hogy mind egyedi lesz.
    Ez egy darabig így is volt.
    Istenítik a Darió nótádat de arról már senki nem beszél hogy ez a kis senki volt az ötletadó.
    Valószínű hogy az életbe nem készül el az a dal ha nem adom az ötletet hozzá.
    Szóval kicsit vegyél vissza a stílusodból mert én nem vagyok vevő rá.
    Kurvára nem érdekel kivel beszélsz napi szinten.
    Egy dolog érdekel ha hozzám szólsz add meg az alapvető emberi normáknak megfelelő hangnemet.
    Ha ez nem megy akkor meg hanyagolj.
  • reynaud #26541
    Szia Mike!
    Nem csak a zenéid zseniálisak,emberileg is nagyra becsüllek!
    Amit leírtál,azzal teljes mértékben egyetértek,nekem nincs is regisztrációm azon a társasági oldalon,amelyről említést tettél,épp azon oknál fogva amilyen a véleményed Neked is róla!
    Nagyon örülök hogy hogy megjelentél,a topikban erre vártam,hogy elolvashasd a véleményemet, szeretem a zenéid,és nagyon várom a folytatást!
    Ne törődj az irigykedőkkel,lényegesen nagyobb tábor az amely elismeri és szereti a zenéd!
    További sikereket,és jó egészséget kívánok Neked
    Én most itt szállok ki ebből a fórumból,amire valóban nem érdemes időt pazarolni!
    Helló!
  • mflex #26540
    Miért téged felkérnek?
    Miből gondolod, hogy te szavad bármiben is mérvadó?
    Egy kis senki vagy, aki benyalta pár előadóhoz magát , vesz eredeti lemezeket és most azt hiszed, hogy te szartad a new italo diszkót?
    Én is megveszek mindent és olyan emberekkel beszélek napi szinten, amiről te csak álmodhatsz, mégsem verem a farkam vele tele a sztrádán!
    Menj vissza a topikodba és ott istenítsd magad, talán van még pár hülye, aki nem lát át rajtad!
  • mflex #26539
    Szia Reynaud!

Nagyon örülök, hogy tetszenek a zenék, bár a mestermunka még odébb lesz! :)
    Hamarosan lesz pár meglepetés!
    Sajnos, nem nagyon érek mostanában netezni, van ennél sokkal jobb dolgom is, főleg nem ezen az elcszeszett oldalon elpazarolni a drága időmet!

Aki szereti a zenéimet és abból egyre több van, az általában le is írja, vagy elkezd követni.
    Nekem erre legfőképp a soundcloud a mérvadó, és a Youtube feliratkozások, többi lófütyi oldal egyszerűen nem érdekel.
    Még a több, mint 1200 tagból álló facebook fórumom sem, oda csak elsőként rakom ki a zenéket, ennyi a lényege, hogy ott mennyi istenítő komment születik, számomra nem jelent semmit, egyébként is ki nem állhatom azt az oldalt, de terjesztésre jó, másra nem. Aki a magánügyeit meg egyéb olyan dolgot, ott oszt meg, ami családon belüli, az egy elmebeteg hülye! :D

További szép napot! ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Valóban rendkívüli módon elfogult vagy.
    Nem értek egyet 100%-osan Narumonnal sem, de azért nem esnék át sosem a ló túloldalára sem, ahogy Te/Ti.