493
-
atiapuka #493 Inkább nem írom le véleményemet az esztelen és értelmetlen (amellett, hogy TILTOTT is) petárdázásokról ... -
hiper fizikus #492 Már van egy petárdától kézsérült 17 éves lány . Hogy fogja majd kezével ölelni a babáját ?
-
atiapuka #491 Á, dehogy. -
#490 DórrungattokE? -
Hellsing47 #489 ANYÁD -
#488 boldog húsvétot sok locsolót -
#487 buék -
#486 C-: -
#485 -
#484 ne tarts kutyát te állatkínzó! :S -
Wolfsnack #483 durrongatnak a kurva anyjukat, a kutyám meg telefossa a házát, rohattak
miért nem csak településen kívül engedélyezett ez?
kb. olyan mintha a wehrmacht az utcánkban lenne már, vagy az oroszok a spájzban -
#482 JÓ DORRUNGATÁST MIDNENKINEK BUÉK -
#481 csak pesten nem lesz, Edelénybe lesz:PPP -
Nuki #480 Az árvíz miatt akarják hogy elmaradjon a nagy augusztusi dorrungatás :( -
#479 Mér nincs több árvíz, homokzsákról lehet jókat durrongtatni. Főleg edelénybe a traktoron -
#478 csak este 6tól lehet, bár itt páran már elkezdték. én is megyek mingyá veszek egy zeustz -
#477 Juhé itt a szilveszter!!!44 Hun van mán az a durrungatás!ű -
#476 ja -
#475 mindjárt 2011 rohadákok, készültök-e már?? -
Nuki #474 buég! -
#473 bumm -
#472 Szóljanak a petárdák mit a nehéztüzérségi zárótűz,nehogy már azt gondolják az akadékoskodó öregek hogy az eső miatt majd rosszul érzik magukat a fiatalok,meg kell nekik mutatni hogy azért is 2X nagyobb lesz a hangorkán mint egyébként-nehogymá' kárörvendhessenek:D -
#471 Már vártam,mikor hozza fel vki:) -
#470 aztakurvEGET!!!négybalhalottlágszóró -
#469 Dórungatásnéééégy!!444!44444 -
Daza500 #468 A topik címéből valahogy nekem is azonnal a szellentés ugrott be. -
#467 Használj seggdugaszt! -
Nuki #466 gyün az szilveszterkór -
#465 Hun van mán a dórungatós lágszoróa? -
Nuki #464 NÉGY -
#463 Gyorsan le kell fújni lágszoróval a fingot!!4 -
#462 A fenekemből olyan fura hangok, ún. durrongatások hallhatóak. Ezek után furcsa szag is kering a levegőbe. _Mit tévő legyek? -
#461 Dorr!!!!4 -
#460 csit csat -
#459 dirrr.
duurrr....
-
#458 A petárdát arra találták fel a kínaiak, hogy elriasszák a rossz szellemeket. Talán túlzás. Véletlenül találták fel, de arra használták... Szóval a jogalkotók nem karják, hogy elriasszuk a gonosz szellemeket? Ha hinnék az összeesküvés elméleteknek, most azt mondanám, lepaktáltak az ördöggel! JA, meg persze ha vallásos lennék (ezirányban). -
#457 loool -
Nuki #456 Elért hozzám is a megváltozott jogszabályok szele. Hmm.... -
Nuki #455 -.- -
#454 azt akartam írni, na-.-