WOW tört szervereken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos ugye egy tört szerver mégis csak tört szerver még ha ingyenes is…
Soha nem fogja utolérni a fizetõs Blizzard szervereket. Nagyon sok hibája ban egy tört szervernek. Elõször is sok küldetés, varázslat, képesség, tárgy nem mûködik, hibásak az npc-k is õk sem tudnak használni egy csomó varázslatot, általában nem mûködnek a raid-ek és az instance-ok sem sõt a bg-k sem. Sokszor lefagy a szerver, sokszor kidobhat vagy éppen nem enged csatlakozni, akkor jóval kevesebb emberkét bír el mint egy igazi eredeti WoW szerver. De talán majd egy szép nyári napon már elég jó és élvezhetõ szerverek lesznek és ami a lényeg, hogy ingyenesek és ne felejtsük a társaságot is hisz egy 100 emberbõl álló szerveren könnyebb jó barátokat szerezni, mint egy 10000 fõbõl állón." - ennyi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha játszok akkor inkább fizetõsen. vagy sehogy. ingyenes MMORPG-k vannak, megvan azoknak a maga fílingje.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PS3 ID: kolb@szman
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://www.lohere.net - a MagyarChan
De a topicot nem csak ezért nyitotam és köszönöm azoknak akik nem támadtak le egyböl hogy hogy merészeltem megnyitni ezt a topicot 😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
leszámitva ezt az agyalágyultat (#2) <#hehe>#hehe>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Aki kezdö itt egy kis segitség én személyem is az 😊