Blizzard - 10 éves a Battle.net és a Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Diablo és a Battle Net, nagyon sok kellemes órával ajándékozott meg, nem is mondhatok mást,köszönöm, soha nem feledem!
Köszi Blizzard.
Ja és persze jöhet a Dio3, meg egy Dungeon Keeper 3 -at is szívesen látnék.
Sc2-t se felejtsük ki 😉

Nekem megy Tiberian Sun XP alatt, most hogy a C&C 3-at beharangozták gondoltam adok mégegy esélyt neki, de ez az irányítási rendszer továbbra se jön be, így valszeg a C&C 3 se fog feldobni. Nekem is SC az etalon, bár a W40k-t még nem próbáltam. SC2-rõl meg annyit, hogy nemhiszem nyerõ lenne számmra, sajnos a mai 3D mánia már nem adja azt a feelinget.

és a c&c TIBERIAN SUN al mivan?
az a világ legjobb játéka na meg a RedAlert2 régen annyit jácottam velük..
csak az a baj hoGY A tiberian sun csak win98 ra megy fel :S
Imádom én is a W40k-t, de a Starcraft akkor is az ISTEN! Nem is tudnám elmondani mit érzek, ha csak rágondolok... megyek, gyorsan föl is telepítem (szerintem vagy századszorra már!)

Starcraft tuti lesz ,de mint mmorts 😄

Meg a Dungeon Keeper 2 még jobb...
Szaruman
Hm, a WH40K jobb😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én azért még reménykedem egy StarCraft2-ben. A SC egyszerûen a létezõ legjobb RTS játék, hihetetlen, de nemsokára tíz éves lesz ez is.
Tinman
Lehetne úgy is csinálni ahogy a Guild Warsot...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

csuszi
Õket már csak a WoW érdekli, leszarják a legendáikat, amik már nem termelnek sok hasznot. Szemetek: SC rulez 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

A cikk utolsó bekezdése ritka pocsék lett.
Szaruman
Éljen^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

De itt legalább megválaszthatod, hogy játszol-e vele, avagy nem. A legtöbb pénzéhes bagázsról ez nem igazán mondható el.
Tinman
"A cég talán kissé puritán módon emlékezik meg errõl a neves dátumról."

Talán ha átutalnánk a számlájukra egy kisebb összeget lenne valami. A Blizzard eszméletlen pénzéhes bagázs lett.