15
-
HJPOWER #15 A Diablo és a Battle Net, nagyon sok kellemes órával ajándékozott meg, nem is mondhatok mást,köszönöm, soha nem feledem!
Köszi Blizzard.
Ja és persze jöhet a Dio3, meg egy Dungeon Keeper 3 -at is szívesen látnék.
Sc2-t se felejtsük ki ;)
-
Kingfisher #14 Nekem megy Tiberian Sun XP alatt, most hogy a C&C 3-at beharangozták gondoltam adok mégegy esélyt neki, de ez az irányítási rendszer továbbra se jön be, így valszeg a C&C 3 se fog feldobni. Nekem is SC az etalon, bár a W40k-t még nem próbáltam. SC2-ről meg annyit, hogy nemhiszem nyerő lenne számmra, sajnos a mai 3D mánia már nem adja azt a feelinget. -
qtpman #13 és a c&c TIBERIAN SUN al mivan?
az a világ legjobb játéka na meg a RedAlert2 régen annyit jácottam velük..
csak az a baj hoGY A tiberian sun csak win98 ra megy fel :S -
Librarian #12 Imádom én is a W40k-t, de a Starcraft akkor is az ISTEN! Nem is tudnám elmondani mit érzek, ha csak rágondolok... megyek, gyorsan föl is telepítem (szerintem vagy századszorra már!) -
Zenty #11 Starcraft tuti lesz ,de mint mmorts :D -
Cassell #10 Meg a Dungeon Keeper 2 még jobb...
-
#9 Hm, a WH40K jobb:) -
shusaku #8 Én azért még reménykedem egy StarCraft2-ben. A SC egyszerűen a létező legjobb RTS játék, hihetetlen, de nemsokára tíz éves lesz ez is. -
#7 Lehetne úgy is csinálni ahogy a Guild Warsot... -
#6 -
#5 Őket már csak a WoW érdekli, leszarják a legendáikat, amik már nem termelnek sok hasznot. Szemetek: SC rulez :D -
Juszufka #4 A cikk utolsó bekezdése ritka pocsék lett. -
#3 Éljen^^ -
Kindred Blades #2 De itt legalább megválaszthatod, hogy játszol-e vele, avagy nem. A legtöbb pénzéhes bagázsról ez nem igazán mondható el. -
#1 "A cég talán kissé puritán módon emlékezik meg erről a neves dátumról."
Talán ha átutalnánk a számlájukra egy kisebb összeget lenne valami. A Blizzard eszméletlen pénzéhes bagázs lett.