33
Fürdő élmények télen
-
edisonson #33 Nem offoltam csak válaszoltam garaigabinak. Fürdő élmény meg nyáron a menő, engem 5 fok alatt ki nem robbantasz a lakásból :D Közben megtaláltam az infót a jegyekről, csekkolja akit érdekel. -
Zero 7th #32 Mit offoltok, nem tél van! :P -
edisonson #31 Mi szoktunk járni szezononként néhányszor, én szeretem főleg a csúszdákat :) Tömeg általában nincs, olyan pont elegen vannak hogy mindenki kényelmesen pihenjen vagy szórakozzon. Viszont ha a belépőt sokallod most az egyik gyorskajáldánál nyerni is lehet, pont szombaton kaptam ilyen nyerőszelvényt amit vissza kell küldeni. -
garaigabi #30 Az Aquaworldben járt már innen valaki? Tervezünk kinézni családdal hétvégén ha jó lesz az idő de ennyi emberre nem olcsó a jegy így gondoltam előbb körbenézek. Drága a hely? Parkolás, embertömeg van? -
jezjezjez #29 Hát.. még gondolkozok rajta. Nem hallottam még Papp Adriennről, de a Történeti Múzeumban nem tartanak előadást senkiháziak -
amazon15 #28 Tudtommal fürdőkedvezmény nem jár hozzá, de a belépés ingyenes és Papp Adrienn régész tartja. A Budapesti Történeti Múzeumban lesz holnap 17 órától. Én biztos elmegyek, akinek van kedve jöjjön! :) -
jezjezjez #27 Hmmm, előadás? Hol lesz, ki tartja, mennyibe kerül? Jár hozzá valami fürdőkedvezmény? -
amazon15 #26 Jó kérdés, engem is érdekelne, ellenben holnap lesz egy előadás a török fürdőkről. Valakit érdekel? -
jezjezjez #25 Télen budapesten melyik termálfürdő/török fürdő üzemel? -
jaja énis voltam az esztergomiban, az akváriumban egy aligátor is van:D
jó kis hely -
feketeribizli #23 Na ha másokat szolgálsz, és minimum 95%-ban, akkor uj életeid polip formáju testben lesznek meg egy másik bolygó óceánja mélyén. -
Szeszmester #22 Szerintem a legnagyobb flash: 100 fokos szauna 10 percig, utána beleugrani a 30 centi, finom hóba! -
Valóban jó lett az aquasziget, szeretem, de azt hiszem, hogy ilyen lehetőség szinte mindegyikben van. -
HUmanEmber41st #20 Az egomi Aquaszigeten úgy oldották meg, h a benti medencének van egy keskeny összekötő folyosója a kinti medencével.( Jó meleg víz van benne) Míg nincsen nagyon hideg, addig a kinti medencében is van víz..este hangulatvilágítás..nagy gőzfelhő.. -
feketeribizli #19 Sokáig nem jó a vizben, mert akkor éjjel ég a talpa az embernek. -
ez inkább utána fontos, hogy eléggé szárazon menjünk ki a hidegbe hazafele - az alatt a pár másodperc alatt a medencétől a zárt térig csak nem dönt ki egy kis hűvös (nagyobb szélben meg hülye leszek kimenni a nyitott medencébe, akkor elfújja a párafelhőt) -
Arra azért nem árt vigyázni, hogy a fejünk és a füleink ne legyenek vizesek, mert én már kaptam kiadós fülgyuszit. Megfúj a hideg szél vizes fejjel, annyi neked. -
Aspyrin #16 Izgalmasan hangzik, köszi. -
nem, mert a forró víz felett a levegő is eléggé átmelegszik, és egy kellemes hőmérsékletű párafelhőben üldögélsz (és jól át is melegszel, úgyhogy utána a medencéből kijövet se fázol meg amíg átérsz a zárt területre) -
Aspyrin #14 Majdnem költői lett ;-) Sosem próbáltam, de már megfordult a fejemben, hogy kipróbálom. Az ember feje vajon nem fázik meg? -
F1re #13 a termal vizeket nem nagyon szeretem mert nemeik kurva budos es nem birom :P -
F1re #12 en most voltam nem reg amikor geci hideg volt akkor elmenyfurdobe es kimentunk a kulso medencebe este mert meleg viz volt benne es geci jo volt :D tok sotet volt es gozolgot 2 meter magasagig a viz vagy is a hideg miatt latszot de naon cool volt :D -
én uszodába megyek, hideg vízbe, szétfagyva, muhaha -
En voltam a termalba... HUU de baxot nagy elmeny volt forro vizbe csucsulni es kozben fagyott a fejem lelelele -
Én már sok helyen voltam, főleg télen/ősszel, van sok jó hely. Pl. a jó öreg Barlangfürdő. -
mi Mórahalomra megyünk a fürdőbe (mondjuk nem semmi a weboldal, erőteljesen pistike-design :) )
van szabadtéri medence is, 37 fokos, azt hiszem el fogok ott egy ideig lustálkodni :) -
JancsiPapa #7 én ma este megyek :P -
Múltkor is kint dühöngő hóvihar és az emberek belefagynak az éjszakába, de onnét pár milliméterre, lágy nyári szellőben tespedve, közel metelenül bámulod őket a pálmafák alól, hideg italt szürcsölgetve, háttérben a vízesés zaja... Hmmm... Mikor nincsenek sokan, akkor nagyon hangulatos. Kicsit olyan mint a Discovery channel! :D -
Én lekjobban a debreceni AKvaparkot csípom. Csak kapsz egy "órát" a kezedre és bent le is élheted az életedet egy száll fürdőnaciban, csak csippantani kell és szezám tárulj, kaja-pia-csajok! :D -
30-án vagy 31-én megyünk mi is még egyet pancsolni :) -
JancsiPapa #3 ahhahah főleg ha nagy a hideg - 3 méterre látsz el ;] -
legjobb mikor esik a hó a fejedre és ülsz a forró vízben :) -
feketeribizli #1 Nos nagyon kellemes a meleg télen, ezekben a termálmedencékben.