16
-
Loverman #16 legalább a Shield sztárját a sorozaton kívül is lehet látni. -
GErYkE83 #15 Én úgy emléxem az a lila melák csávó 2 sörös üveggel a 2 fülénél -
crotinake #14 Nem Galaxis faló "felderítője" ez a csávó? -
Skeez #13 Érdekes, hogy mindig az USA-t támadják be ezek a lények...
Tudom, hogy ott találták ki, meg minden..
ÍJ... -
GErYkE83 #12 Jó kis előzetecske, én várom, szerintem ez sokkal jobb lesz, Tim Story csak belejön, mint Lucas papa a 2. trilógiával -
GErYkE83 #11 Szerintem Jessica Albaval nincs gond, nem a színészekkel volt a gond -
chriskardos #10 amúgy itt mikor jön ki?gondolom nem lehet tudni, de remélem nem húzzák sokáig.mint mondjuk a Traffic-ot, nem mintha láttam volna, csak ne húzzák sokat:D man i'm talkin too much -
chriskardos #9 nagyon jó lesz szerintem a film és amilyen szerencsém van....ahogy kijön júniusban megnézem new yorkban.eggyel több ok amiért izgulhatok.alig várom. -
Librarian #8 teaser trailer 8-D -
Alfa Of NS #7 Szerintem ez nem trailer, hanem teaser. -
#6 Jessica Alba rulz -
#5 ez szép, meg minden, de ennyi? :-/
kicsit többet is mutathattak volna ha már trailer
hasonló látvány azért a pókemberben is volt (mármint a pókember 3 trailerjében) -
pauly #4 Ja,nekem se nagyon tetszett az első.A képregényt én is szerettem,de ez a film nem jött be.Szerintem a színészek se valami túl jók,Dr Richards-ot is öregebb fickónak kellett volna eljátszani,Jessica Alba-ról ne is beszéljünk :) -
GErYkE83 #3 Elment az első, én imádtam anno a képregényt..de ez... nem azt mondom, hogy rossz volt, csak valahogy túl vontatottnak tünt, elhúzottnak éreztem az intro részt, és amikor végre összecsaptak volna Doomal milett belőle?? 2 perces harc maximum ami édes kevés, a másik dolog pedig az, hogy a HATALMAS Dr. DOOM-ot nem lehet ilyen hamar és egyszerűen leállítani!!! aki olvasta a képregényt az tudja miről beszélek , de ha a 2. rész jobb lesz akkor fátylat rá. -
sirtomi #2 Látványos! Felkeltette az érdeklődésem!
Az első rész is tetszett, kellemes film volt :) -
portable #1 ez tényleg ütösre sikeredett