S neked mi a véleményed?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Inkább "tegyünk fel hülye kérdéseket egy 5 perc alatt összebaszott weboldalon" 😄DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"S neked mi a véleményed?" Ehhez képest csalódás a topic, mert a vélemény más terület.
HP+
ezek jól megélnek a befolyt infókból (eladják különbözõ cégeknek) és max kisorsolnak havonta egy usb-s mp3-as pendrive-ot 😊
szerintem amúgy csak reklám a topic, szal törölve lesz, ez a véleményem
mindenre amire szavaztam,arra szavaztak a legtöbben.
kicsit furcsa ez számomra...
ReaL MaDRid x siempre
Voltam zárás előtt. _______________
Voltam zárás előtt. _______________
pl. mennyivel tudtok többet nyújtani, mint az itt szereplõ oldalak?
http://statisztika.linkcenter.hu/
Elítéled-e a faji megkülönböztetést? Igen/Nem. (A véleményem az, hogy elítélendõ/nem elítélendõ.)
Van otthon nyomtatód? Van/Nincs. (A véleményem az, hogy van/nincs.)
Érted a különbséget.
De ne értsd félre, nem azt mondtam, hogy amit szeretnek, az a legjobb, errõl szó sincs, csupán egy képet kapunk éppen arról, hogy jelenleg az internetezõk (igen, az átka az, hogy csak az õ véleményük) hogyan látják a dolgokat és szerintem ebbõl sok érdekes dolog sülhet ki.
Nemrég létrehoztam egy közvéleménykutató oldalt, azzal a céllal, hogy objektív és tanulságos véleményt állíthassak ki az emberek szokásairól, érdeklõdésérõl különféle témákban.
Persze ahhoz, hogy valami objektív legyen, kell az, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt.
S épp ezért kérlek meg rá téged is, aki most ezeket a sorokat olvasod, hogy tedd ezt meg, 1 perc az egész és sokat segítesz vele.
2 hetente lesznek új szavazások különbözõ témában, s amint egy lezárult, egy cikkben próbálom kielemezni, levonni a tanulságokat.
Hiszem, hogy ez nem egy halott ötlet. Jópáran már csatlakoztak, ha van rám pár mp-etek, tegyetek ti is így.
A honlap címe: http://miavelemenyed.atw.hu
Nem warez, semmi nincs rajt, csak a kérdések.
Itt a fórumon is várom a kérdés ötleteket, javaslatokat, hogy legközelebb miket tegyek fel, ti mire lennétek kiváncsiak, hiszen végülis a ti véleményetek is.