S neked mi a véleményed?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Reklámtopik.
joebacsi
ez komoly? csakmer pont kapóra jönne 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[Walaki]D`Lair
Attól még egy rakás szar 😄 Méghogy közvéleménykutató PORTÁL 😄😄😄😄

Inkább "tegyünk fel hülye kérdéseket egy 5 perc alatt összebaszott weboldalon" 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

petee
hehe<#hehe>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

nekem is 😄 kicsit lol 😄

Ezt az e-mail cím dolgot honnan vettétek? Mert ide nem kelll...

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

semmisemnem véleményem, szara zegész

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ars3nal
😄

Sir Quno Jedi
Én azért feltenném azt a kérdést, hogy vajon miért éri/érné meg nekem mások portálján szavazgatni szabad-, ill. munkaidõmben?! (fõleg, ha emil címet is kell(kéne) hozzá adnom)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arthas

[Walaki]D`Lair
Hát ez egy faszság...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dzsini
...vagy nincs szüksége rá, vagy a cégnél van, ahol nyomtathat, vagy a családban van, vagy...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DS: köszi, Dzsini: nem, pl. azt hogy egy részének nincs pénze, hogy vegyen

Dzsini
pl: "Az internetezõk egy elenyészõ részének N%-nak az a véleménye, hogy rendelkezik nyomtatóval."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dying Soul
szavaztam.

AZ én oldalam teljesen reklámmentes, semmi köze a cégekhez, stb., csupán egyszerû közvéleménykutatás, és sztem érdekes dolgokat lehet megtudni pl. abból is, hogy van-e nyomtatód, vagy esetleg nincs.

Akkor te is a többséghez tartozol 😛

Dzsini
meg az email címes regisztráció 1 nagyságrenddel csökkenti a visszaélések lehetõségét... (a célzott reklámok mellett természetesen)

Éppen ezért nyitottam a témát...

Ha email címmel regisztrálni kell, az más tészta, mert akkor célzott reklámokkal tudják azt a törekvést biztosítani, hogy hasznos tagja légy a fogyasztói társadalomnak. Nem titkoltan az adatgyûjtés a cél, cserébe tárgyjutalmakkal tarták fenn az érdeklõdést.
"S neked mi a véleményed?" Ehhez képest csalódás a topic, mert a vélemény más terület.
ja én is gázzal fûtök már <#idiota>

HP+

millió ilyen oldal van, ilyen a http://namivan.hu/ is
ezek jól megélnek a befolyt infókból (eladják különbözõ cégeknek) és max kisorsolnak havonta egy usb-s mp3-as pendrive-ot 😊

szerintem amúgy csak reklám a topic, szal törölve lesz, ez a véleményem

hunbasser
bazz,ezt nem hiszem el 😄
mindenre amire szavaztam,arra szavaztak a legtöbben.
kicsit furcsa ez számomra...

ReaL MaDRid x siempre

Slayerboy
Ha nincs, akkor a csatornába... ha csatorna nincs, akkor megúszod, és helyetted a település polgármesterét vonják felelõsségre 😊

Voltam zárás előtt. _______________

"Ehhez kapcsolódik következõ kérdésünk: Van-e lakóhelye közelében folyó? (Van/nincs)" 😊
Slayerboy
Ilyenkor kimegy az asva a házadhoz, ellenõrzi, h tényleg nincs, és ha nem találnak, hátrkötik kezed-lábad és bedobnak a folyóba

Dzsini
az a baj, hogy még "az internetezõk"-bõl is egy rendkívül kicsi merítés egy ilyen oldal - nagyon sokan nem találnak el egy ilyen oldalra, ha nincs meghirdetve/propagálva a leglátogatottabb oldalakon... (ha viszont többen látják, akkor komolyabb szerver-oldali háttér kell hozzá, mint egy ingyenes szolgáltató)
pl. mennyivel tudtok többet nyújtani, mint az itt szereplõ oldalak?
http://statisztika.linkcenter.hu/

Alexease
"Mûfenyõt vagy igazit használtok az idén?"

Nincs fenyofam😊 Ilyenkor mi van?!😊)
Slayerboy
Ez egy szar

Pontosan ezt akartam mondani. Arra én is kíváncsi lennék, hogy mi a _véleményük_! De a kérdések nem ezt a célt szolgálják. Figyeld csak:
Elítéled-e a faji megkülönböztetést? Igen/Nem. (A véleményem az, hogy elítélendõ/nem elítélendõ.)
Van otthon nyomtatód? Van/Nincs. (A véleményem az, hogy van/nincs.)
Érted a különbséget.
Atkamon
Most hogy jobban nézem az oldalt... hülyeség...

Atkamon
Az véleménynek számit hogy van-e nyomtatóm?😊

Természetesen részben igazad van.
De ne értsd félre, nem azt mondtam, hogy amit szeretnek, az a legjobb, errõl szó sincs, csupán egy képet kapunk éppen arról, hogy jelenleg az internetezõk (igen, az átka az, hogy csak az õ véleményük) hogyan látják a dolgokat és szerintem ebbõl sok érdekes dolog sülhet ki.

Pedig elérhetõ, és szerintem nem is annyira hülyeség, de ezt inkább állapítsátok meg ti 😛

2 kérdés van az oldalon, ami a véleményemre kíváncsi, a többi a szokásaimra. Nem nagyon látom értelmét a dolognak, mert semmilyen formában nem hasznosítható a végeredmény. Egyrészt csak az internetezõk véleményét tartalmazza, másrészt érték nélküli az információtartalma. Kit érdekel, hogy ki milyen filmeket szeret? Ha sokan választják a horror mûfajt, akkor az a legjobb? Vagy az a lényeg, hogy a horrort szeretik a legtöbben? Ez irreleváns. Szerintem.
Dzsini
sajnos nem jön be az oldal 😞

Rexor
<#idiota>

Hogy miért pont itt hoztam létre a témát, nem tudom, gondolom errefele sok ember jár és ide talán beleillik.

Nemrég létrehoztam egy közvéleménykutató oldalt, azzal a céllal, hogy objektív és tanulságos véleményt állíthassak ki az emberek szokásairól, érdeklõdésérõl különféle témákban.

Persze ahhoz, hogy valami objektív legyen, kell az, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt.

S épp ezért kérlek meg rá téged is, aki most ezeket a sorokat olvasod, hogy tedd ezt meg, 1 perc az egész és sokat segítesz vele.

2 hetente lesznek új szavazások különbözõ témában, s amint egy lezárult, egy cikkben próbálom kielemezni, levonni a tanulságokat.

Hiszem, hogy ez nem egy halott ötlet. Jópáran már csatlakoztak, ha van rám pár mp-etek, tegyetek ti is így.

A honlap címe: http://miavelemenyed.atw.hu

Nem warez, semmi nincs rajt, csak a kérdések.

Itt a fórumon is várom a kérdés ötleteket, javaslatokat, hogy legközelebb miket tegyek fel, ti mire lennétek kiváncsiak, hiszen végülis a ti véleményetek is.