Carnage - a Destruction Derby visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú most nekem is eszembejutott egy régi majdnem elfeledett kis game, ami igy visszagondolva, még ma is simán jó lenne grafikailag és minden szempontból, sõt most eszembe jutott még1 😊, Revolt és Death Rally

Annyi különbséggel (ha jól vettem ki a leírásból), hogy itt arenákban megy majd a verseny.

Blasta
Ez inkább a régi jó Death Track feldolgozásának tûnik.
(persze azt sokan nem ismerik, mert még 286-386-osokon nyomtuk) 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

OliApa
Hát ja! A mai napig az elsõ rész az a progi, ahol tökéletesen lehetett érezni az autók tömegét.
Hát igen! A régi szép idõk! 😊
A minap felraktam a dosbox-ot és egy régi dos-os játékot a Heretic-et nyomattam egy kicsit rajta és az elsõ szörnyülködések és csodálkozások után nyomattam vagy fél órát. A grafika ahoz képes amikor a progi készûlt nagyon szépnek is mondható volt.
Az biztos, hogy ha mai technikával megcsinálnák újra, akkor az egyik nagy kedvencem lenne!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Sokkal inkább egy új Carmageddon kéne... ezek a képek nagyon hajaznak az alfa készítési fázisban levõ Carmageddon 4-hez 😄 Vazz mit meg nem adnék ha egyszer belekezdenének a Carmageddon elsõ-második részéhez alapuló folytatásba! Ragdoll fizikával szerterepülõ emberek s annak végtagjai a gázolások alatt meg ilyenek <#vigyor1>

KIP
Nekem úgy tûnik hogy a fejlesztõ srácok elfelejtették használni a 2006-os szintnek megfelelõ grafiaki megoldásokat...mert ez nem nagyon jó...úgyis mondhatnám hogy xar.
jaja az jó vót xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TommyC
elég érdekes a grafikája, így elsõ ránézésre..nem valami kidolgozott és részletes az autó, inkább le van gömbölyítve az egész!

dixitque deus fiat lux

dronkZero
Carmageddon térne inkább vissza...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

olyanról még nemhallodtam...

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

flatout 3-at a népnek.

"Ahogy az már lenni szokott a hivatalos öldöklésrõl leválik egy fû alatti sorozat, amelyben sokkal több pénz forog, hiszen sokkal izgalmasabb."

ezt a baromságot.. komolyan ha már így is egy véres hentfeszt az egész mi vlhat le?
Sanyix
Áá sima rondcsderbit akarok, olyat mint a dderby, nekem az tetszett a legjobban. Semmi fegyver, csak törés zúzás, pontszerzõs verseny, és viszonylag életû fizika (az akkoriakhoz képest).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

k9duli
Hát roncsderbis autók nélkül itt nem lesz DD. Sajnos:S

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

HuAn82
interstate 76 <#worship> Hát igen, azt el bírnám viselni mai graffal.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

0Speed0
Ez tényleg inkább inkább Crashday mint D Derby

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Ezeknek a csili-vili járgányoknak mi köze a Destruction Derbyhez?

Szegény Crashday, hogy elfelejtettük 😉 (Mondjuk érthetõ)
Ez tarolni fog! Mondjuk nekem nem kifejezetten a Destruction Derby -t juttatja eszembe, de talán nem is baj. Egy olyan játék kellene ami ötvözné magában a DD-t, a carmageddon-t, és az interstate 76 -ot. Tökéletes lenne. Igazi oldschool örömmámor 😄