124
-
strebacom #84 Hali tesó!! ez ugyanaz amit nekem küldtél, vagy már bövitetted??? -
#83 Pár dolog amit lefordítottam emberi nyelvre!
Régen tanultam már oroszt, aki jobban tudja írja át, vagy a kimaradtakat fordítsa le! Nem minden szóval bírtam el!
Ja, amúgy a játék könyvtárába a txt könyvtárat kell felülírni!
Remélem azért hasznos egy picit! -
strebacom #82 Hááát olyan oszt jóvan!! -
#81 frankó -
strebacom #80 Na itt is kész a banner!! -
strebacom #79 Na a második pálya nem könnyü...sokan vannak és szivósak!!! -
#78 eax-ot kapcsold ki, sztem -
strebacom #77 A hang nektek nem fura néha!! -
#76 Azt nem találom! -
strebacom #75 Köszi, esetleg a felbontást nem lehet valahol átirni, valamilyen módszerrel, mert nekem 1680*1050 kellene, de nem találom sehol??? -
#74 Hát a párbeszédekre nem is vállalkoznék most! -
strebacom #73 Húú bazze ez nagyon faja...csináld..csináld.... -
gyuri12 #72 Gyerünk, elég az is,ha a menüket fordítod le! -
#71 Az a bajom, hogy a főmenüt nem találom, azt is átírnám pedig!
-
#70 ja alapbol nyilakkal, de én is átállitottam wasd-ra...
amugy a grafika jo, de gagyi a game szentem 1 kicsit, pl 2. mapon gépfegyoval pumpálni kell öket rendesen, ill érdekesen futnak az ellenfelek felém, néha a falnak futnak, néha felém, de beleakadnak a székbe... bár ezeket már megszoktam az elözö orosz fps-ektöl, amelyek ugyanezzel az engine-nel készültek: hellforce, stalin subway, stb -
#69 save a 3. menüpont, load a 2. asszem -
gyuri12 #68 -
#67 Nekiálltam angolosítani kicsit!
-
gyuri12 #66 nekem is nyilakkal ment alapból... -
strebacom #65 Na ez hogy van átállitottad, mert én semmit csak a grafot... -
#64 Nekem a nyilakkal megy, nem a wasd-vel! -
strebacom #63 Ja és irtad a futást jól fut nállam maxon, de ez érthetö!! -
strebacom #62 F5--save
F9--load, amúgy ugy látom az irányitás a szokásos....nem kell elállitani semmit....a szokásos WASD, guggol-CTRL, használ-E, és mikor szépen kirja hogy mi hogy van utánna él a egér görgö is amely az éjjellátást és a lassitást kapcsolja de erröl jobbra lenn van ikon az agynál...és még távfojtani is tudsz a jobb egérrel!! -
gyuri12 #61 egy mentést,vagy valamit adhatnál,mert én sehogy se tudom azokat a katonákat megölni:D
vagy, a te beállításaidról egy képet küldhetnél,vagy valami,mert nem tudom,hogy melyik mit jelent,csak állítgatom össze-vissza,aztán már ütni se tudok...:(
megköszönném:) -
#60 save melyik gomb? -
strebacom #59 Köszi hogy segitesz én most teszem fel.... -
#58 Amúgy sztem nem néz ki rosszul a game, meg tetszik az egyedi harc!
Telepatikus képességek, az elején faládákat csapkodtam a katonákhoz + ütöttem őket, mint Tyson!
-
#57 na az 1. pályát végigtoltam, most a 2. vagyok, aahol már emberrel vagyok...
ha vki elakad az 1.-n, segitek... -
#56 1-es gomb a bullet time, 5-ös az éjjellátás, vagy mi -
strebacom #55 Szólni kellene Hykao-nak ő vágja ezt....ugyan hol lehet most??? -
#54 annál az 5 katonánál jobbklikk, és akkor megfolytod az 1iket, aztán bullettime-ban leboxolod öket :) -
#53 main menü 4. sor a control beállitás
ott 3 fül van: irányitás, lövés, mittoménmi :)
a lövés az OPYXNE, vagy mi... -
#52 Na jó, most úgy elállítottam, hogy már mozogni sem tudok!
Valaki lemagyaríthatná a menüt! -
gyuri12 #51 hát, játszottam vele kb 2 percet, találkoztam 5 katonával, azok meg úgy lelőttek,hogy még arra sem volt időm,hogy oda menjek hozzájuk,és megöljem őket... nem jó ez, kész -
#50 az -
gyuri12 #49 ez a játék nektek full orosz,meg olvashatatlan,beazonosíthatatlan,nem-ciril betűs fosság?:D -
strebacom #48 Na bazz kicsit nem jó a netem és lemaradok a saját topicomról, ez nem semmi!!Köszi Dante tesóóóó..... -
gyuri12 #47 Eztet leszedem, lehet hogy jóak:)
Ha az elején,ez a házról-házra menés olyan,mint ahogy elképzeltem,akkor egy próbát megér. -
#46 aha rájöttem:
main menü 4. sor, azt ott lesz a control beállitás, az 1. a WASD, ill az ugrás gugolás, azt felette katt arra: OPYXNE, vagy mi... az a harc, az 1. az ütés, a 2. a spec képességed -
#45 Ha rájöttél, hogy melyik gombal lehet harcolni vagy bármit, akkor szólj!