Species

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Species Quattro

Elkészült a Lény 4 része, 3-nál jobbnak tûnik.
Nem tudom hogy az elsõ rész készitöi csinálják-e,Jó lenne, habár Ben Ripley írta a forgatokönyvet aki a 3 is írta, és remélem nem okoz csalodást mint a 3-om.
REALITAS
Látam mind a 3 részt az elsõnek még jó volt a története, de a többi rész már nem tetszet, az egészet elbarmolták, pedig jó volt az alap.

öregharcsa
az elsõ még jó volt...ötletben és kivitelezésben is..
a második már rókabõr szagú volt nagyon,de még elment.....
a harmadik katasztófa ,béna színészek csapnivaló effektek...olyan igazi csináljunk még egy részt hogy meglegyen a 3.

én kedvelem azért mert jó ötletek vannak benne,de látszik hogy nem ugyanazok az alkotók akik az elsõ részt csinálták...az legalább összevolt rakva...kíváncsi leszek a 4. részre...állítólag ugyanazok csinálják mint az elsõt....

várom...

http://pspfilez.extra.hu/

Ez olyan mint a Rocky, vagy a Taxi filmek, aki szereti annak mondhatnak bármit ugyanugy megnézi. Nem szertheti mindenki a Lényt.
Kis utánjárás után a számok: 35 millióba került, 58-at hozott csak az USA-ban moziban, hozzávéve a világ többi részét meg a TV/VHS/DVD eladásokat ésatöbbit, minimum háromszoros haszon volt rajta. Tényleg elég nagy bukta. Mondjuk már abból kiindulva hogy folytatást kapott elég nyilvánvaló hogy nem lehetett az akkora bukó.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A korodból kiindulva nem hinném hogy újkorában láttad moziban, akkor nem is írnál hülyeségeket róla. Kifejezetten szépen muzsikált anno hála a jó trükköknek, a sok ismert színésznek, az egész érdekes történetnek meg annak hogy a '90-s évek eleje-közepe táján alig-alig volt keményebb sci-fi a mozikban. Nem tudom mennyit hozott a konyhára, de azt meg merem elõlegezni hogy anyagilag sem volt bukás, sõt kifejezetten szép nyereséget csinálhatott.
A folytatásai persze hulladékok lettek jó szokás szerint, de nem azokat fikáztad.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

PíszLávJuniti
na az egy mekkora film :.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

fifi
nézzétek meg a Slither-t...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gonosz Élien
Jó nagy marhaság a film, anno elég nagy bukta is lett.

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

Összefoglalva az idegenek dns-lenyomatot küldenek amit emberi petesejtbe ültetnek,és alakul egy új faj.
toysoldier
jó, de miez?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Nem egészen 1 részben párosodni akar ami a végén összejön, a 2 ben Mars expedíció legénysége fertõzödik meg.
Cuchulainn
Ez az az ufónéni aki állandóan bele akar petézni mindenkibe, de nem talál megfelelõt úgyhogy csak mindig kinyírja õket?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Sci-fi és nekem nagyon tetszik.
toysoldier
miafasz ez?<#nemtudom>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Aki látta a filmet és megosztaná véleményét,kritikáját, vagy tetszését nyugodtan írjon ide.