20
Lény 1-4
  • Species
    Species Quattro

Elkészült a Lény 4 része, 3-nál jobbnak tűnik.
  • Species
    Nem tudom hogy az első rész készitöi csinálják-e,Jó lenne, habár Ben Ripley írta a forgatokönyvet aki a 3 is írta, és remélem nem okoz csalodást mint a 3-om.
  • REALITAS
    Látam mind a 3 részt az elsőnek még jó volt a története, de a többi rész már nem tetszet, az egészet elbarmolták, pedig jó volt az alap.
  • öregharcsa
    az első még jó volt...ötletben és kivitelezésben is..
    a második már rókabőr szagú volt nagyon,de még elment.....
    a harmadik katasztófa ,béna színészek csapnivaló effektek...olyan igazi csináljunk még egy részt hogy meglegyen a 3.

én kedvelem azért mert jó ötletek vannak benne,de látszik hogy nem ugyanazok az alkotók akik az első részt csinálták...az legalább összevolt rakva...kíváncsi leszek a 4. részre...állítólag ugyanazok csinálják mint az elsőt....

várom...
  • Species
    Ez olyan mint a Rocky, vagy a Taxi filmek, aki szereti annak mondhatnak bármit ugyanugy megnézi. Nem szertheti mindenki a Lényt.
  • Cvd
    Kis utánjárás után a számok: 35 millióba került, 58-at hozott csak az USA-ban moziban, hozzávéve a világ többi részét meg a TV/VHS/DVD eladásokat ésatöbbit, minimum háromszoros haszon volt rajta. Tényleg elég nagy bukta. Mondjuk már abból kiindulva hogy folytatást kapott elég nyilvánvaló hogy nem lehetett az akkora bukó.
  • Cvd
    A korodból kiindulva nem hinném hogy újkorában láttad moziban, akkor nem is írnál hülyeségeket róla. Kifejezetten szépen muzsikált anno hála a jó trükköknek, a sok ismert színésznek, az egész érdekes történetnek meg annak hogy a '90-s évek eleje-közepe táján alig-alig volt keményebb sci-fi a mozikban. Nem tudom mennyit hozott a konyhára, de azt meg merem előlegezni hogy anyagilag sem volt bukás, sőt kifejezetten szép nyereséget csinálhatott.
    A folytatásai persze hulladékok lettek jó szokás szerint, de nem azokat fikáztad.
  • PíszLávJuniti
    na az egy mekkora film :.
  • fifi
    nézzétek meg a Slither-t...
  • Gonosz Élien
    Jó nagy marhaság a film, anno elég nagy bukta is lett.
  • Species
    Lény 4
  • Species
    Összefoglalva az idegenek dns-lenyomatot küldenek amit emberi petesejtbe ültetnek,és alakul egy új faj.
  • toysoldier
    jó, de miez?
  • Species
    Nem egészen 1 részben párosodni akar ami a végén összejön, a 2 ben Mars expedíció legénysége fertőzödik meg.
  • Cuchulainn
    Ez az az ufónéni aki állandóan bele akar petézni mindenkibe, de nem talál megfelelőt úgyhogy csak mindig kinyírja őket?
  • Species
    Sci-fi és nekem nagyon tetszik.
  • toysoldier
    miafasz ez?
  • Species
    Aki látta a filmet és megosztaná véleményét,kritikáját, vagy tetszését nyugodtan írjon ide.
  • Species
  • Species