Folytatódik a Silent Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#alien2>#alien2>
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
a játék (ellenben hogy régi és az egész egy kocka) marha hangulatos, és még most is félelmetes! ajánlom mindenkinek (pc-re nehéz megszerezni mert alap PS játék, de én találtam valahol egy átkonvertáltat)
mindenesetre nem élet és halál között megy ez a dolog szerintem, egyszerûen van a kislány (a film szerint) akivel csúnyán elbántak, és megjelent a kislány sötét énje, megígérve neki hogy bosszút áll azokon az embereken és a kislány legszörnyûbb rémálmaiban fognak meghalni (így is lett)
a játékban is titokzatosan jön a sötétség, és egyébként könnyû lenne a játék de mivel van kb 100 zombi és van nálad egy pisztoly amihez az egész játék folyamán találhatsz 10 golyót, így csak puszta kézzel verheted szét õket, és ez marha parás (persze van oylan is hogy pajszer, de az elég lassú)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Az én értelmezésemben Silent Hill gyak az élet és a halál között elhelyezkedõ egyfajta purgatórium. Alapvetõ célja, hogy a halottak megértsék azokat a körülményeket amelyek a halálukhoz vezettek, bár nem mindíg veszik észre, hogy valójában már meghaltak. Ilyen értelemben a film végén, amikor hazajutottak, akkor csak a szellemük jutott haza.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hogy MIT csinál???
a film mint filmadaptáció... esetleg játékadaptáció?
tudom én meg a kákán is....
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
az alapján gondolom, h. Sean Bean érzékelte õket, de nem látta.
vagy pontosan mit jelentett a vége?
pedig jó kis csaj <#szeret>#szeret>
reméljük a 2. ugyanilyen jó lesz!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...