Skót dudás zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szükségem lenne skót dudásra fellépéshez. Tudtok valaki ilyet, aki megfelelõ anyagi térítés fejében tudna skót tudás elõadást tartani?
Jó lenne, ha lenne valami referenciája, vagy honlapja is, de nem feltétel.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Nekem kéne Slainte.
Eltudnád küldeni MSN-en? Vagy tudsz helyet ahol letölthetõ?
Köszi.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Irish Folk Songs Volume I-III
The Very Best of Irish Musics and Ballads
Braveheart OST 😊
Slainte albumok, Jodee James, Lothlorien - ezekre nem esküdnék meg, de abból az idõszakból való, amikor a kelta alapokra épülõ zenéket gyûjtöttem.
Nekem ezek vannak, nem mindegyik csak skót duda, de mindegyikben van. Michael Flatley anyagaiban is elõfordul. A Narada Collection Buttons&Bows száma csak skót duda.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ReaL MaDRid x siempre
na ne hülyéskedj.
keress elõadókat, jellegzetes számcímeket, és azokra keress rá különbözõ letöltõ helyeken.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Scooter - I'm Raving