Skót dudás zene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
tegnap találtam meg ezt a számot, sztem hatalmas zene volt régen 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Gregorius
Sziasztok!

Szükségem lenne skót dudásra fellépéshez. Tudtok valaki ilyet, aki megfelelõ anyagi térítés fejében tudna skót tudás elõadást tartani?

Jó lenne, ha lenne valami referenciája, vagy honlapja is, de nem feltétel.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Please Valaki, Slainte <#szomoru1>

Szia.

Nekem kéne Slainte.

Eltudnád küldeni MSN-en? Vagy tudsz helyet ahol letölthetõ?

Köszi.

thx
First Battalion Queen's Own Highlanders ezt nem tudja valaki honnan lehet leszedni mert én nem találom sehol és mindenhol néztem okos ötlet ide:
fasza nagyon bejön
sweech
Dropkick Murphys

Rettenthetetlen sound trackje is fasza ott megnéztem elöadokat :First Battalion Queen's Own Highlanders most öket keresem ,ugyis megtalálom öket is<#mf1>
heviát nem ismerem mingyár nekiállok szedek le
Bandee1987
Heviát érdemes sztem, az jó.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hunbasser
tényleg,a rettenthetetlen filmzenéje...
az meg is van 😊

ReaL MaDRid x siempre

<#mf1><#mf2><#vigyor1><#gunyos1><#gunyos1><#mf2><#mf1><#gunyos1><#gunyos1>
eörgs
dexserzt, time paradox

erö

Sadist
www.skotdudaszeneletoltesdexterwebnekszeretettelsaditolkaracsonyalkalmabol.com/downloads

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zizou5
korn - shoots and ledders?

Kokler69
en csak olyat tudok, ami metál es ott tolják qrwa jo

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

Na akit érdekel ez a zene az dobjon egy email-t erre a cimre : [email protected] és ott majd leirom honnan lehet leszedni!
© cleric! köszi szépen most találtam én is egy faszát épp azt töltöm meg lesem ezeket is! mégegyszer köszi!
Narada Collection - Dance of Celts
Irish Folk Songs Volume I-III
The Very Best of Irish Musics and Ballads
Braveheart OST 😊

Slainte albumok, Jodee James, Lothlorien - ezekre nem esküdnék meg, de abból az idõszakból való, amikor a kelta alapokra épülõ zenéket gyûjtöttem.

Nekem ezek vannak, nem mindegyik csak skót duda, de mindegyikben van. Michael Flatley anyagaiban is elõfordul. A Narada Collection Buttons&Bows száma csak skót duda.
nem is reméltem sokat de ugyis napok kérdés hogy találjak albumokat és mennek fel torrent oldalakra ! szevasz
PíszLávJuniti
a warez tiltott a fórumon. szevasz.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

néztem elöadokat minden torrenten de azt hittem itt valami konkrétat mondtok de olyanokat irtok amiket már ezer éve megcsináltam ja és az segitesen akinek konkrét ötlete van ne mokoskodni akar és ismer ilyen népi zenekart okoskodok kiméljenek!
hunbasser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ehhez mit szólsz?: http://torrents.to/search/247/bagpipe.html

ReaL MaDRid x siempre

0ppika
Hevia?

http://epica.nl

PíszLávJuniti
free album ?
na ne hülyéskedj.
keress elõadókat, jellegzetes számcímeket, és azokra keress rá különbözõ letöltõ helyeken.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

onnan se találtam free albumot
PíszLávJuniti

hagyományos skót duda zenére amibe szoknyás faszik izombol nyomják a dudát! már kb1 honapja keresem és eddig 2 számig jutottam meg olyan albumokat találtam mait ugy kell megrendelni na mindegy azér keresem tovább
nem tudom ilyenre gondolsz-e, de van benne duda (vagy szinti), ajánlott az intro is hozzá
Scooter - I'm Raving

kerestem olyan fél órát és nem találtam semmit a neten, de dc-n sztem tuti találsz 😊

Hali én skót dudás zenét keresek de nem találtam olyan helyet ahol free letöltés lenne ,valaki tud oldalt vagy esetleg rendelkezik olyan albumal amibe skót duda meg dob megy ? aki tud valami infot az irjon a [email protected]!