Sims 2: négy évszak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudja valaki hol lehet letölteni a Sims Négy évszakot mert ha van lécci írja le valaki!köszi
Web mester
Elkészült az Infolap második Seasons videója!
Katt ide

hy

ki tud nekem cracket a Sims 2 ejszakák játékhoz?
Aki tud kérem adja meg az oldal cimet vagy külgye el a [email protected] cimre. Köszi örök hálám aki segiteni tud.
KIP
Szerintem orvosi egyetem elvégzése nélkül a dr-t kirakni a neved elé mégnagyobb szánalom...
Mike at home
üdvözletem 15 éves doktor úr

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

koschwarz
szánalmas<#shakehead><#sniffles>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Mike at home
kézzel is állítható lesz ha jól tudom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nagyon jó ötlet az évszak kiegészítõ, kár hogy olyan rövid ideig tartanak az évszakok (5 sims nap) :(

Mike at home
50k körül van fullosan

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gerygrey
Az eladási listákat én nem tartom mérvadónak, pláne zenében, ettõl függetlenül a sims az jó.

100 rugó? Micsoda? Abból már egy komolyabb videokarit és esetleg még 1 giga ramot is vehetsz hozzá... Alapjáték + pets most együtt akciósan 13 rongy, plusz még uni nl ofb ez 3*7 legrosszabb esetben, tehát 34 maximum a telhes sorozat. Van, aki egy pár cipõért kiad ennyit. Vagy csak minden második hónapban veszel egy gurut/gamestart, már ugyanott vagy...
Mike at home
meg amiért nem perelik be õket az idióta amcsi szenátrok

Mike at home
másrészrõl azt raknak bele amit a nép óhajt

Mike at home
Gery már elmondta

Mike at home
trendi dolog az ilyen
"minek ez a szar, nekem nem kell, és ha nekem nem kell, ne is legyen"
mintha kötelezõ lenne megvenni, és ezzel játszani

Mike at home
nem egészen mert az évszakok a háznál fognak változni, nem pedig elutazol vhová

Mike at home
és aztán az eladási toplista élérõl elnézõen mosolyog rád a sims2 legújabb kiegészítõje
szal szidd csak nyugodtan, kit zavar?

bazeg mondasz vmit. erre nem is gondoltam csak arra h ha egyszer életszimulátor (úgy ahogy) akkor legyen jó. amúgy teljesen igazad. tényleg. dehülye vagyok... :(

radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem

joebacsi
Sims: Blowjob mikor lesz? :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

én szeretem, bár ha megnézed egy eredetisims kollekcio benne van 100 rugóba, ami azé sok

Web mester
Ha több infót megszeretnétet tudni róla akkor látogasatok el ide: www.infolap.gportal.hu

És a Crysis-t meg csak akkor fogod letölteni, ha a nagy dzsungelhentes-megarambózásból hazamehetsz a kertvárosi házacskádba, és vehetsz az agyonlõtt ellenfelektõl elszedett pénzen egy új plazmatévét?

Hapfff...

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

ejha kitettek magukért a simsesek mert ez tényleg nem hangzik rosszul. de nekem ez nem elég. ennyi miatt még nem töltöm le. várom azt az idõt amikor olyan sims lesz h én is játszok majd. vele. majd lehet vele háborúba mnni és lõni és lehet vele majd sportolni és tonihók meg fifasztrít satöbbi! majd akkor játszok vele tlán.

radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem

Gerygrey
Azért kell állatos kieg, mert az unleashed az nem jó a sims 2-höz. Meg ne mondja már senki hogy az unkeashed van olyan jó mint a pets, ennyi erõvel sims 2 is minek van, ha már volt 1. Meg a francért adtak ki wolfeinstein enemy territory-t meg hasonlókat, amikor ott a jó kis wolf3d, abban is lehet nácikra lõni. Meg a pussycat dolls minek csinál újabb számokat, amikor már a legelsõ is fos volt.
Egyébként 5-6 sim nap lesz egy évszak, és lesz köztük átmenet. Bõvebb infó a simmetrián :)
Hm.

Egy játékról szóló cikk nem így szokott kinézni. És nem szokott a cikkbe beleírva lenni a honlapja. Satöbbi.

Szóval hova van írva hogy fizetett hirdetés? Vagy miért nincs ez kiírva?
ahogy a simseket ismerem,kb 2 napig...:(

bigfoot
mennyi ideig van egy évszak a gameben?

Tinman
Amennyiért vesztegetik az egész Sims 2 pakkot tokkal-vonóval, annyiért ez a játék pontosan olyan, mint aminek gyuri 12 az 1. hsz-ben elmondta...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gerbill
Én úgy gondoltam, hogy a nem túl nagy újításokat tartalmazókat bele lehetett volna pakolni az eredetibe, pl ezt meg a pets-et vagy talán még a NL-ot. De mondjuk a Universyti, vagy az Obep for B. egész jó kiegészítõ.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

valszeg ha minden kieget elõre beletennének a program sokkal nagyobb lenne, és sokkal késõbb is jönnének ki vele. és akkor feldühödött fórumozók fikáznák ezt egy netes portálon, hisz tudjuk, ha van sapka, azért....

Gerbill
A legszebb ebben az egészben az, hogyha nem volna annyira pénzéorientált kiadó az EA, akkor már az alapjátékba beletehették volna azokat a dolgokat, amiket a Sims1-be kiegészítõk formályában. De nem. Még alig adták ki a Pets(unleashed) kieget de már a következõ is be van jelentve Seasons(Vacation). Én még régebben játszottam az alapjátékkal, meg az elsõ három, valamivel eredetibb ötletet feldolgozó kieggel. Bár én addig láttam a játékban élvezetet, amíg egy tökéletes családot nem csináltam, ami a játék nehézségét figyelembevéve nem volt olyan nehéz. Amikor már a második család is elkezdett tök gazdag lenni meguntam az egész játékot. Azóta feltettem még egyszer, de le is töröltem(az emlékezetemben jobb volt)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

0Speed0
Hát újabb rókabõr több lehetõséggel mégnagyobb haszonnal...
Legközelebb lehetne valami Architekt modot kiadhatnának, lenne ötletem pár épületre...<#vigyor5> tudom vannak ilyen tervezõ progik de ez legalább egyszerû...:)

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

akyyy
de miért kellet állatost, meg most vakációs kieget is csinálni mikor ezek vannak az egyhez? én ezt akartam volna lényegében írni!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Jajjmár megint egy sims kiegészítõ <#boxer>
Persze ha sok kislánynak erre van "igénye"... <#szomoru1>

/respect
Gerygrey
Persze, meg ha már vannak autók, miért nem lehet tuningolni õket és illegális versenyekre járni, és miért nem lehet az egyetemen lövöldözni, mint a valóságban? Azért basszus mert ez sims és nem need for speed, nem gta és nem csé. Akinek ilyesmire van igénye, játsszon mással, de nem értem miért kell folyton zúgolódni hogy jajjmár megint itt egy sims kiegészítõ. Szerintem mindegyik kieg egy kicsit teljesebbé, érdekesebbé és élethûbbé teszi a játékot. Aki nem szereti ne játsszon vele, én sem szeretem a wowot meg a quake-doom vonalat, mégsem kezdem el fikázni egyik játékot sem.
Szerintem jó lesz ez a kieg, és nem érdekel hogy sims1-hez is volt már ilyen, mert a gta1-ben is kocsikat kellett lopni meg bûnözni, mégis lett belõle még 4 rész amiben ugyanez a feladat.
NEXUS6
Hát valami forradalamibb dolgot is belerakhattak volna, pl hogy felcsaphatunk keresztapának és kirabolhatjuk a többi kérót.
;)))

De az már tiszta GTA lenne.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Bár az igaz hogy az évszaok berakása jó ötlet.De nem vagyok oda a simseké má unalmasak.

Az titok.

<#buck>lol

Hát már beleuntam a simsekbe lefogadom ez után még hülyébbötlettel állnak elõ.<#wow2>

Az titok.

"A Simsek fejlesztõinek elméi kifogyhatatlanok, már ami az ötleteket illeti".
Fejlesztõ több hónapos átvirrasztott munka után, végre mikor kész a Sims 2,hazamegy. Nyakába ugrik rég látott qtyája, észreveszi, hogy a gyerek már fõsulira jár,meg közben tél lett (jó, a sorrend felcserélhetõ:).Máris megvan 3 kieg témája. Ez aztán a zsenilis fejlesztõi elme...Bár szerintem józen paraszti ész.:)

0Speed0
És majdnem felsoroltad az új kieg-eket <#nevetes1>

Ez csak írígység, tipikus magyar hozzáállás. Ez van. Az EA-nek(maxis) bejött. És ki az a hülye aki egy jól menõ sorozatot, amiben hatalmas pénz van abbahagy?!

Én ritkán gémelek vele sokat, inkább csak építgetek, de fentvan. Meg +200 mega nemhivatalos mod...mert nagyon f@sza házakat lehet alkotni csak kell egy kis kreativitás...nem csak bal-klikk folyamatosan és aprítani a mutáns valamiket...

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

ColdFire
A 2. KÉPEN ÁLLATKÍNZÁS VAN!!!!! <#wow2><#wow2><#wow2>
A LEPKEFOGÓ KÖCSÖG!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akyyy
nah eg yuajbb kieg ami az elsõ rész koppitása( vakáció: tél, nyár, õsz, tavaly, minden benne van)...
illetve a pets is mert az elsõ részhez is volt már ilyen állatos kiegészítõ.

egyedül ami egyedi a sims 2-be az az alapjáték, és az egyetem!(iletve az irány az üzlet)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

amúgy sztem eza cikk olyan mint egy rossz reklám:(

ház sztem a sims már egy kalap fos(mondjuk már ezt sokszor leírtam)
és ráadásul a sok hülye megveszi az újabbnál újabb él a szarabbnál szarabb kiegészítéseket. nincs értelme:( vagy ha valaki megtudja magyarázni,hogy mi az értelme pl a csilli villi cuccoknak(ami kb 20 új dolgot tartalmaz) annak megköszönném...ráadásul még drágák is ezek a fosok:/