Sims 2: négy évszak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki tud nekem cracket a Sims 2 ejszakák játékhoz?
Aki tud kérem adja meg az oldal cimet vagy külgye el a [email protected] cimre. Köszi örök hálám aki segiteni tud.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
100 rugó? Micsoda? Abból már egy komolyabb videokarit és esetleg még 1 giga ramot is vehetsz hozzá... Alapjáték + pets most együtt akciósan 13 rongy, plusz még uni nl ofb ez 3*7 legrosszabb esetben, tehát 34 maximum a telhes sorozat. Van, aki egy pár cipõért kiad ennyit. Vagy csak minden második hónapban veszel egy gurut/gamestart, már ugyanott vagy...
"minek ez a szar, nekem nem kell, és ha nekem nem kell, ne is legyen"
mintha kötelezõ lenne megvenni, és ezzel játszani
szal szidd csak nyugodtan, kit zavar?
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hapfff...
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
Egyébként 5-6 sim nap lesz egy évszak, és lesz köztük átmenet. Bõvebb infó a simmetrián :)
Egy játékról szóló cikk nem így szokott kinézni. És nem szokott a cikkbe beleírva lenni a honlapja. Satöbbi.
Szóval hova van írva hogy fizetett hirdetés? Vagy miért nincs ez kiírva?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Legközelebb lehetne valami Architekt modot kiadhatnának, lenne ötletem pár épületre...<#vigyor5>#vigyor5> tudom vannak ilyen tervezõ progik de ez legalább egyszerû...:)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Persze ha sok kislánynak erre van "igénye"... <#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem jó lesz ez a kieg, és nem érdekel hogy sims1-hez is volt már ilyen, mert a gta1-ben is kocsikat kellett lopni meg bûnözni, mégis lett belõle még 4 rész amiben ugyanez a feladat.
;)))
De az már tiszta GTA lenne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az titok.
Az titok.
Fejlesztõ több hónapos átvirrasztott munka után, végre mikor kész a Sims 2,hazamegy. Nyakába ugrik rég látott qtyája, észreveszi, hogy a gyerek már fõsulira jár,meg közben tél lett (jó, a sorrend felcserélhetõ:).Máris megvan 3 kieg témája. Ez aztán a zsenilis fejlesztõi elme...Bár szerintem józen paraszti ész.:)
Ez csak írígység, tipikus magyar hozzáállás. Ez van. Az EA-nek(maxis) bejött. És ki az a hülye aki egy jól menõ sorozatot, amiben hatalmas pénz van abbahagy?!
Én ritkán gémelek vele sokat, inkább csak építgetek, de fentvan. Meg +200 mega nemhivatalos mod...mert nagyon f@sza házakat lehet alkotni csak kell egy kis kreativitás...nem csak bal-klikk folyamatosan és aprítani a mutáns valamiket...
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
A LEPKEFOGÓ KÖCSÖG!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
illetve a pets is mert az elsõ részhez is volt már ilyen állatos kiegészítõ.
egyedül ami egyedi a sims 2-be az az alapjáték, és az egyetem!(iletve az irány az üzlet)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és ráadásul a sok hülye megveszi az újabbnál újabb él a szarabbnál szarabb kiegészítéseket. nincs értelme:( vagy ha valaki megtudja magyarázni,hogy mi az értelme pl a csilli villi cuccoknak(ami kb 20 új dolgot tartalmaz) annak megköszönném...ráadásul még drágák is ezek a fosok:/