19
\"The programming C language\"
-
Razor88 #19 Köxi mindent Andris! -
Razor88 #18 NEM! -
#17 Én lusta egyetemista vagyok vizsgaidőszak végén 1 prog vizsgával -
#16 Győrbe a Széchenyire jársz? -
Razor88 #15 Na megoldódott a probléma!!! Hála a segítőkész embereknek!!!! Köszönöm még1x... :-) -
Razor88 #14 pl.beadom az első oszlopba: 1,2,3,4,5; második oszlopba:9,8,9,7,4; harmadik oszlopba: 5,4,3,2,1; negyedik oszlopba: 5,1,2,4,3; ötödik oszlopba:0,3,0,1,2; Ekkor azt kell kiírni a képernyőre, hogy "Az első oszloppal megegyező oszlopok száma:2"! Azért mert a 3. és a 4. oszlopban vannak ugyanolyan számok, mint az 1.-ben(és az 2db oszlop)... -
Razor88 #13 Na hát szówal 5x5-ös matrixot(5 sor, 5 oszlop) kell beolvasni billentyüzetről(2 dimenziós tömböt) és kiírni a képernyőre, hogy az első oszloppal hány db oszlop egyezik meg(és nem lényeges a számok sorrendje az oszlopokban)... télleg nagyon megköszönném aki tudna segíteni, suliba kell éves munkára...KÖXI -
skristof #12 hát visual studiot én sem ajánlom senkinek, ott mire kapsz egy blank szövegdobozt, h írhasd a kurva forráskódot...
én is devc-t favorizálom, de jó a turbo is, csak ugye ha ANSI C kódot kell írni, akkor óvatosan a turbo c könyvtáraival.
mellesleg van "C programozás help" topic meg gondlom millió egy másik, csak keresni kéne. csodálkozom h még nem zárták be ezt.
ja, és ha nem írod le mibe kell segítség, hogyan segítsünk?
amúgy tényleg ki fogsz bukni az egyetemről :) -
#11 Gedit, gcc kombó? :) -
Shadow_THH #10 mi baj a turbo c-vel?
én is 3 alatt írtam meg a c házimat, a fasznak se kell a szar microsoft visual studio ami egy cd-t foglal, ez meg alig van 10 mega és gyorsabb is, valamint használhatsz benne nem ansi c megoldásokat headewreket.
egyébként meg #9 de mondd Razor mi a probléma -
#9 Vagy egy lusta főiskolással van dolgunk, vagy egy lusta kezdő egyetemistával aki valszeg ki fog peregni. -
blackgamer #8 van pl. könyv és kereső, de gondolom te mással akarod elvégeztetni a dolgot és a programozás nem is érdekel
ajánlom a kreatív embert keresek topicot -
Dodo55 #7 Én azért szeretem a pointereket, mert a segtségükkel dinamikus változókezelés lehetséges, ami más compile-olt nyelvben nem lehetséges, csak interpreteres nyelvekben.
Igaz azért nem olyan egyszerű, mint PHP-ben, hogy $$valtozo1 aztán már hivatkoztál is a $valtozo1 értéke nevű változóra, de azért megoldható. -
#6 pointer haggyá :DDDD
az a legaljasabb dolog az egész cében :DDD
Razor88: irjad má ide mi a progi.. -
Dodo55 #5 Turbo C 2.0???
Az már van vagy legalább 20 éves szerintem :D
Inkább használj DevC++-t, az ingyenes, nem 20 éves, és alap C dolgokra szerintem tökéletes.
Amúgy nem hiszem, hogy tudnék segíteni, elég keveset értek még C-hez.
Mondjuk a változókezelést, ciklusokat, szövegbekérést, kirást már tudom, de többet még nem nagyon.
Viszont sokakkal ellentétben egyből megértettem a pointerek lényegét, és nekem tetszenek, sok mással ellentétben :D -
#4 De ott legalabb van valaki, talan lesz aki valaszol neki;) -
#3 nem egészen odavaló sztem.
-
#2 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332 -
Razor88 #1
Hello! Aki tud programozni C-ben, az kérem jelentkezzen privát üzenetben (esetleg ide is írhat), csak egy rövid program megírásában kéne segítség... Köxi