Horsez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!!
A Dressage feladatoknál a 3. héten, már valami nem stimmel, mert a collected meg extended dolgok nem sikerülnek, csak az ordinari figuráknál fogadja el a jobbra balra gombot, meg a jobb CTR-t a többinél hiába nyomkodom, nem jó neki, csak úgy röpködnek az X ek, a ló meg lassan megutál!!!! MI lehet a baj? Valamit hosszan kell nyomni? Vagy valami más gombot is használnom kéne?
Elõre is köszönöm 😊
Lovasszimulátor. <#idiota><#idiota><#wow3>

És én még azt hittem, hogy a futball/futballmenedzser játékoknál ostobább játékot már nem tudnak kitalálni.

Bocsi, elírtam, rizsföld<#vigyor3>. Lécci segítsetek!!!Köszi...
Sziasztok!
Amikor a horsezben(5.hét, Kína)Aureli és Carroll "rendesen"felöltöztette Miguelt, és egy levélen azt kéri, hogy keressem meg a rizsföldet, akkor mit kell csinálni, és hol van a riszföld? Mert már megjavítottam a fényképezõm zoomját meg minden...de nem ment...
Holdpro
Sehol senki ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Persze nekem nem segítettél 😞

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

szijasztok
nekem egy kérdésem lenne csak, h a csikó tanításának mi a lényege, mert nem értem ,h mire valók azok a zöld meg piros körök, meg ugy az egészet egyátalán.
a segítséget elõre is köszönöm^^
Holdpro
Kaptam egy listát 4 tárgyal, de csak 2 tárgyra volt pénzem ilyemkor mit tudok tenni ?

Holdpro
Physique-t hogy növelem ?

Holdpro
Ma kezdtem a játékot a feladatok kurva hülyén vannak megcsinálva, elolvasni sem lehet, mindig találgatok csak..

tenyésztõcentrum?
sziasztok
a horsez-ban nem tudunk lovat venni és a könyvtárat sem találjuk.........
valakinek esetleg ötlete, hol keressük?
egyszer véletlenül vettünk 1 lovat , de fog sincs hogyan....
köszi elõre is a segítségeteket
Desiderata
megjelent egy másik lovas szimulátor, RIDE! néven
demo letölthetõ sajnos francia de azért kitalálható minden
amúgy eléggé kellemes program
Tud valaki segiteni?
Elakadtam Kínában, amikor meg kell találni egy fát.
A mágneses kövem már megvan.

leszállsz, bemész a kapun, át a hídon és ott a templom

deit nemislehet letölteni a horsezt beirtam és nemis engedi :S
nekemiskéne lovas:S
halljátok , holkel letölteni ? itt horsezt v mit?😄😄
Szia! Ha a jobb oldali ctr-t hosszan nyomod, akkor le tudsz szállni a lóról. Úgy már be tudsz menni.

Helló! Amalys vagyok, 22 éves rocker csajszi! ;)

sziasztok! tudna nekem valaki ajánlani egy nem öldöklõs de kalandos szimulátort??vagy esetleg lovasat??
Sziasztok!
Megint megakadtam!
ott ahol az öregnek vissza kell vinni a könyvet de le kell menni a kápolnához érte de nem tudom megközelíteni a kápolnát, hogyan tudnk oda menni? segítsetek!Köszi
köszi szépen!!
elindulsz amerre a ló áll és amikor felérsz az ajtóhoz jobbra fordítod a lovat és ott lóg le a szakadékba

Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy a Horsez-ben a lányt hol találom meg ? Mert már mindenhol kerestem! elõre is köszi!
Ebbe csak az a pojén hogy mindig akkor nyílik egy fórum amikor egy warez oldalra leg gyakrabba na w***oo-ra akkor nyít minden paraszt egy k*rva fórum-ot!!!

Meglátszik!!!

[Walaki]D`Lair
😄DDDDDD BETEG ÁLLLAT!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nekem csak annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy a bemutató videóba láttam pár tárgyat amit használni lehet. Namármost a vasvellát bele lehet-e szúrni a lóba, vagy a szomszédot megdobálni a sz*rral? Esetleg a locsolócsõvvel meg lehet-e fullasztani a lovat?? Az országutas futkározást meg se merem kérdezni , h lehetséges -e <#idiota>

Szeressük a zacskós tejet

😊

Meleg ha pasi vagy, de nekem nem meleg 😛

Zsoltika 007
Ez a honlapja.
Media-ra kattintva van egy kis videó. Nagyon meleg a cucc. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

_Atti_
örülj hogy nem ló szimulátor 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Falconer
Lovas szimulator?
<#idiota><#idiota><#idiota><#lama><#lama>
<#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

már rájöttem hogy le kell fotózni a sziklát 😊

akyyy
én azt olvastam hogy:
LOÁL

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

én el tudtam olvasni de csak 4 betü volt rajta nem értettem
valami gfto vagy nem tudom

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Tatyla
Ubisoft játék xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CheAteR88
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL😄DDd
BANNNN-TT!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sztem nem rossz annyira. egyetlen hibája, hogy a feladatok nem mindig világosak :S

WTF

scorpeeon
omfg 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

PíszLávJuniti
loál

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[Walaki]D`Lair
Kolbászt lehet csinálni benne? <#vigyor1><#vigyor1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

öööööööüüüüüöööö.....
Nem hiszem

Frosty01
egyáltalán játszik ezzel valaki? :]

practitioner of the forbidden arts of death

ColdFire
<#help><#wilting><#bdead><#hamm>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

toysoldier
<#wilting>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Van aki már továbbjutott azon a ponton, amikor egy üzenetet kell elolvasni a sziklán? Ha igen, akkor hogy tudja elolvasni?