48
Horsez - Új lovas szimulátor
-
Bacilus88 #48 Hali!!
A Dressage feladatoknál a 3. héten, már valami nem stimmel, mert a collected meg extended dolgok nem sikerülnek, csak az ordinari figuráknál fogadja el a jobbra balra gombot, meg a jobb CTR-t a többinél hiába nyomkodom, nem jó neki, csak úgy röpködnek az X ek, a ló meg lassan megutál!!!! MI lehet a baj? Valamit hosszan kell nyomni? Vagy valami más gombot is használnom kéne?
Előre is köszönöm :) -
bgabor #47 Lovasszimulátor.
És én még azt hittem, hogy a futball/futballmenedzser játékoknál ostobább játékot már nem tudnak kitalálni. -
Cheebeeke #46 Bocsi, elírtam, rizsföld. Lécci segítsetek!!!Köszi... -
Cheebeeke #45 Sziasztok!
Amikor a horsezben(5.hét, Kína)Aureli és Carroll "rendesen"felöltöztette Miguelt, és egy levélen azt kéri, hogy keressem meg a rizsföldet, akkor mit kell csinálni, és hol van a riszföld? Mert már megjavítottam a fényképezőm zoomját meg minden...de nem ment... -
#44 Sehol senki ? -
#43 Persze nekem nem segítettél :( -
DiBedy #42 szijasztok
nekem egy kérdésem lenne csak, h a csikó tanításának mi a lényege, mert nem értem ,h mire valók azok a zöld meg piros körök, meg ugy az egészet egyátalán.
a segítséget előre is köszönöm^^ -
#41 Kaptam egy listát 4 tárgyal, de csak 2 tárgyra volt pénzem ilyemkor mit tudok tenni ? -
#40 Physique-t hogy növelem ? -
#39 Ma kezdtem a játékot a feladatok kurva hülyén vannak megcsinálva, elolvasni sem lehet, mindig találgatok csak.. -
giganita #38 tenyésztőcentrum? -
giganita #37 sziasztok
a horsez-ban nem tudunk lovat venni és a könyvtárat sem találjuk.........
valakinek esetleg ötlete, hol keressük?
egyszer véletlenül vettünk 1 lovat , de fog sincs hogyan....
köszi előre is a segítségeteket -
#36 megjelent egy másik lovas szimulátor, RIDE! néven
demo letölthető sajnos francia de azért kitalálható minden
amúgy eléggé kellemes program
-
tundermaszat #35 Tud valaki segiteni?
Elakadtam Kínában, amikor meg kell találni egy fát.
A mágneses kövem már megvan. -
tundermaszat #34 leszállsz, bemész a kapun, át a hídon és ott a templom -
123abc123 #33 deit nemislehet letölteni a horsezt beirtam és nemis engedi :S -
123abc123 #32 nekemiskéne lovas:S -
123abc123 #31 halljátok , holkel letölteni ? itt horsezt v mit?:D:D -
Amalys #30 Szia! Ha a jobb oldali ctr-t hosszan nyomod, akkor le tudsz szállni a lóról. Úgy már be tudsz menni. -
1151gabi #29 sziasztok! tudna nekem valaki ajánlani egy nem öldöklős de kalandos szimulátort??vagy esetleg lovasat?? -
Jucudit20 #28 Sziasztok!
Megint megakadtam!
ott ahol az öregnek vissza kell vinni a könyvet de le kell menni a kápolnához érte de nem tudom megközelíteni a kápolnát, hogyan tudnk oda menni? segítsetek!Köszi
-
Jucudit1 #27 köszi szépen!! -
Rolcas #26 elindulsz amerre a ló áll és amikor felérsz az ajtóhoz jobbra fordítod a lovat és ott lóg le a szakadékba -
Jucudit1 #25 Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy a Horsez-ben a lányt hol találom meg ? Mert már mindenhol kerestem! előre is köszi! -
ricsimaster #24 Ebbe csak az a pojén hogy mindig akkor nyílik egy fórum amikor egy warez oldalra leg gyakrabba na w***oo-ra akkor nyít minden paraszt egy k*rva fórum-ot!!! -
ricsimaster #23 Meglátszik!!! -
[Walaki]D`Lair #22 :DDDDDDD BETEG ÁLLLAT!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Dave John #21 Nekem csak annyi kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hogy a bemutató videóba láttam pár tárgyat amit használni lehet. Namármost a vasvellát bele lehet-e szúrni a lóba, vagy a szomszédot megdobálni a sz*rral? Esetleg a locsolócsővvel meg lehet-e fullasztani a lovat?? Az országutas futkározást meg se merem kérdezni , h lehetséges -e -
Hydroceph #20 :) -
Rolcas #19 Meleg ha pasi vagy, de nekem nem meleg :P -
#18 Ez a honlapja.
Media-ra kattintva van egy kis videó. Nagyon meleg a cucc. -
#17 örülj hogy nem ló szimulátor :D -
#16 Lovas szimulator?
-
Rolcas #15 már rájöttem hogy le kell fotózni a sziklát :) -
#14 én azt olvastam hogy:
LOÁL -
Shadow_THH #13 én el tudtam olvasni de csak 4 betü volt rajta nem értettem
valami gfto vagy nem tudom -
#12 Ubisoft játék xD -
#11 LOOOOOOOOOOOOOOOOOL:DDDd
BANNNN-TT!!! -
Rolcas #10 Sztem nem rossz annyira. egyetlen hibája, hogy a feladatok nem mindig világosak :S -
zoolee #9 WTF