Harley Davidson Motorcycles

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézzétek meg:
http://hd_nyiregyhaza.blogter.hu/

szerintem komoly
Attila56
Lehet hogy ezt a játékot csak úgy létrehozták.Lehet hogy õk is úgygondolták hogy unalomûzõnek jó??
Mert hogy ezt piacra dobni nem fogják az is biztos 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Nemértem mérnem lehet egyszer egy rendes H-D játékot csinálni😞

Csuhai G
Grafika szar, fizika közepes. A játékot 2-3 óra alatt végig lehet játszani. Nagyon könnyû. A játék elején megkapod a legjobb, leggyorsabb motort, és aztán már csak rosszabbakat lehet venni. A motorokat lehet tuningolni, és lehet velük nitrozni. A játék végén kapsz pár 2007-es motort, amik csak kinézetben különböznek, a teljesítményük egyforma.
Gagyi játék, max. unalomûzõnek ajánlom. <#levele>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Attila56
és milyen a vége??Jó motorok vannak benne legalább? 😄 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

😄DDDDDDDDDDDD
Csuhai G
Végigjátszottam. Ha kell valakinek 100-as Save akkor írjon.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nagykispeter
Nem A 6600 TD-m van!
Közbe megoldódott,épp az elõbb!
A hangoknál a hardveres gyorsítást kellett levenni!Igaz szar a hang ,de a játék elmegy!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Attila56
ha MX440-es videókártyád van akkor azt ajánlom hogy sürgõsen dobd el,és vegyél egy újjat 😊

Attila56
a gépedet írd le,hogy milyen mert lehet annál van a hiba.

nagykispeter
Sziasztok!
Mikor végig érek az elsõ szakaszon és begurulok a célba a videón akkor kidob egy 1 oldalas hibaüzenettel!
Mi lehet az oka? Valakinek volt e már ilyen?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Attila56
engem nem.És ne kezd!!!!!!!!

Met
elkapott a topic nyitási láz?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Attila56
csak lazán kell tolni,mint a kazán 😄

Attila889
Miért szerintem jó....kicsit nehéz irányitani de jó 😄 😄

mila69en
nah elighanem ezt is kihagyom😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

zsolesz92
XDXDXDXD😄XDXDXD

gabber_saviola
😄DDddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Csuhai G
Amúgy már majdnem végigjátszottam. 😊 Unalomûzõnek megfelelõ.

Csuhai G
😄D

Beast Machine

...vágod?

Attila889
Amúgy torrenten rajta van akit érdekel

Attila889
Sziasztok.Megjelent ez a Haryl Davidson versenyes játék.Egész U.S.A-ban kell menni.Kikell hívni riválisokat és úgy tudsz motorozni.Holnap beszúrok nektek képeket,egész jó kis játék.Van benne nitró(igaz elég gagyi)de azért jó.És minden trükköt végiglehet hajtani benne amit csak motorral meglehet csinálni 😊