Harley Davidson Motorcycles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://hd_nyiregyhaza.blogter.hu/
szerintem komoly
Mert hogy ezt piacra dobni nem fogják az is biztos 😊
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Gagyi játék, max. unalomûzõnek ajánlom. <#levele>#levele>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Közbe megoldódott,épp az elõbb!
A hangoknál a hardveres gyorsítást kellett levenni!Igaz szar a hang ,de a játék elmegy!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Mikor végig érek az elsõ szakaszon és begurulok a célba a videón akkor kidob egy 1 oldalas hibaüzenettel!
Mi lehet az oka? Valakinek volt e már ilyen?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.