Toy Golf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ 3 pályát nemtudom megcsinálni.Valaki tud segíteni? 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Nah sikerült elinditanom.Kár hogy csak egy grafikai opció van,de nem leet tufdni milyen felbontásban van.végülis jó játék.Csak nehéz 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
hát........az te vagy,de nemtom mi baja van nálam :S
Nekem Lazán megy :-D
Esetleg te tudod hoyan kel elinditani?Mert nálam hibát észlel
szerintem is naggyon cuki kis játék, cuki vagy, hogy megosztottad ezt velünk -.-
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nem hiszem 😊
Az EXE-nél írja ki ezt...............és megkell crackelni,de akkor sem hajlandó elinditani
Az EXE-nél írja ki ezt...............és megkell crackelni,de akkor sem hajlandó elinditani
sok oka lehet pl windows vagy a játék ilyen
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Sziasztok.Megjelent egy ilyen kis játék golf nevü játék.Asztalon kell golfozni...átkell ütni a mosogatóhoz,meg ilyenek.Biztos cuki lehet,csak nekem nem hajlandó elindulni.Hibát észlel.Nemtudjátok mi lehet a baj? :S :S
Az elöbb videókártya telepítést kért,aztán meg baszik elindulni,Mert hibát észlelt. 😞
Az exe-jében,pedig nagyon cuki játék.
Az elöbb videókártya telepítést kért,aztán meg baszik elindulni,Mert hibát észlelt. 😞
Az exe-jében,pedig nagyon cuki játék.