9
  • Pluhár Balázs
    #9
    Most úgy van, hogy ahhoz, hogy egyáltalán az Alltunes-nél fizetni lehessen, ahhoz be kell írni egy 12 jegyű PIN kódot. Az Alltunes nevű honlapról ingyen semmit sem lehet letölteni. Lejátszani csak maximum fél percet lehet. Nem tudom, hogy az a hülye PIN kód honnan szerezhető.
  • AgentKis
    #8
    A nagy kiadók mér nem veszik meg az allofmp3-at. Tán nincs rá pénzük?
  • NEXUS6
    #7
    Amúgy láccik mennyire le van maradva a technológia mögött a jog meg az ipar. A fájlcsrélőkre, vagy az ilyen szolgáltatókra eccerűen nem tudnak mit lépni azon kívül, hogy megpróbálják betiltani őket.

    Értelmesen át kéne gondolni, hogy mit akarnak az emberek, mire ad lehetőséget a technológia, meg hogy lehet ebből pénzt csinálni.
  • Berber
    #6
    Zenei CD-ket már évek óta nem veszek. Az Allofmp3 miatt kezdtem ujra kicsit zenével is foglalkozni. Ha elintézik, tőlem ujra nem jutnak egy fillérhez sem.

    NEM VAGYOK HAJLANDÓ KÖNNYEN FELEJTHETŐ "KOCSMA NÓTÁKÉRT" KOMOLY PÉNZT FIZETNI!

    Mozartot meg nem gyüjtök.
  • Molnibalage
    #5
    A büdös jó kurva édesanyjukat a pénzhajhász köcsög USA-nak. Akkor se mennék abba a tetves országba, ha hívnának. Feldughatják a seggükbe azt a kibaszott alkotmányukat amire olyan büszkék. Takarodjon az összes ilyen szemétléda a jó halál faszába.
  • Sidewinder
    #4
    Uhh láttam az angol nyelvű orosz hírtelevízió híadójában h már megin baszogatják a a Allofot én ugyan nem nem szoktam onnan meg máshonnan se mp3-at szedni,de 1 haverom aki elég sok zenét szokott írni nekem,ő bizony zenéinek nagy részét onnan szedi.Épp ezért kicsit ideges lettem a híradó láttán h már megin a szájbabaszott jenkik szivatnak 1 céget csak azért mert orosz és mert nagyon sikeres és jó.Meg a haverom erről szedi a zenéinek nagy részét és ő is kurva ideges h ha esetleg bezárják a site-ot.Úgyhogy már soszor írtam de megint megteszem:FUCk USA,FUCK USA FUCK USA,FUCK USA, FUCK USA!!!Remélem már elemzi a kibaszott usaszapulásmegfigyelő jenki kémszoftver(itt az SG-is volt róla cikk) a hozzászólásomat
  • Tripax
    #3
    Ezeknek minden felfér! Megértem, hogy nagytávolságból rakétákat tudnak dobálni. De a saját hülyeségüket ne dobálják már át.
  • Yfel
    #2
    Latom az amerikai zeneipar meg nem tanulta meg a hosszu elet orokzold filozofiainak a legfontosabbjat: "Ne b@szogasd az oroszokat" :o)

    Y
  • NEXUS6
    #1
    Remélem nekik már valami valóban hozzáértő jogász-szakemberük is van, nem úgy mint a PROARTnak! - A PROART saját csapdájába esik. -
    Bár nemtom amerikából milyen nemzetközi jogi dologra tudnak hívatkozni ehhez az egészhez.