Húzó műsorokra alapozzák a tévék az év végét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéves gyerekkel nemigen lehet bulikba menni, ezért nem ártana ha adnának valami rendes filmet is a tv-k.
Én is rühellem a sas kabarét, bátran hanyagolhatnák a tv2-n.
RTL: válogatás a csatorna legjobb mûsoraiból: biztos csuda érdekes ismétlések lesznek.
Ezek lesznek a húzó mûsorok? Hát bátran elhúzhatnának a fenébe mind a két csatornán.
Én is rühellem a sas kabarét, bátran hanyagolhatnák a tv2-n.
RTL: válogatás a csatorna legjobb mûsoraiból: biztos csuda érdekes ismétlések lesznek.
Ezek lesznek a húzó mûsorok? Hát bátran elhúzhatnának a fenébe mind a két csatornán.
Vagy inkább mindenki menjen bulizni és xarjon a tvre legalább szilveszterkor!!<#vigyor2>#vigyor2>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nah sulba nem votl idõm de a szép véleményezésem:
Tv2:
Állaz alkut alapból nem csípem, de mostanába nagyon sûrû az ilyen sztárvendéges mûsor. De szilveszterre fogadjuk el, asszem ez lesz a mûsornak az elsõ ilyen formában. De az activity, sóskabaré, meg az irigymirigy már túlzás. Fõleg mert nyáron úgyis leismétlik vagy háromszor!
Rtl:nemtudom mi lesz, biztos a szokásos, elõre felvett szilveszterezés erõs antoniávcal meg szellõvel, de ez a madonna koncertet nem kéne erõltetni. Coolon most volt, többször is, nem valami nagy szám... Inkább magyar koncertet adnának igy.
Tv2:
Állaz alkut alapból nem csípem, de mostanába nagyon sûrû az ilyen sztárvendéges mûsor. De szilveszterre fogadjuk el, asszem ez lesz a mûsornak az elsõ ilyen formában. De az activity, sóskabaré, meg az irigymirigy már túlzás. Fõleg mert nyáron úgyis leismétlik vagy háromszor!
Rtl:nemtudom mi lesz, biztos a szokásos, elõre felvett szilveszterezés erõs antoniávcal meg szellõvel, de ez a madonna koncertet nem kéne erõltetni. Coolon most volt, többször is, nem valami nagy szám... Inkább magyar koncertet adnának igy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Igénytelenkedjen velünk és "sztárvendégeinkkel"!
"Karda Beáta, Koós János..."
Feri megmondta, hogy kemény év lesz, de úgy látszik ez a végsõ döfés <#levele>#levele>
"Karda Beáta, Koós János..."
Feri megmondta, hogy kemény év lesz, de úgy látszik ez a végsõ döfés <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.