Crazy Frog Racer 2,a folytatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
De a Torrentrõl leszedheted ingyé :D
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Miért az 1 is gagyi.......de a lényeg hogy el lehet vele hülyülni,gagyival is el lehet játszani nem?Egyszer kipróbálod aztán csókolom
gamertag: kenobita
Maga a program, a téma, az ötlet, a megvalósítás, úgy egészében egy nagy kalap szar. Az egészrõl süt az ostobaság.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
egy rpg!!!
És a hõs loituma elõvette a félköves-Hagymabuzogányt.
Maga elé nézett, letörölte fáradt arcáról az út porát,
vett egy mély levegõt, és a gonosz felé indult!
Harcikiáltása messze hallott:
ACCUCÁPPÁRÁDÉLLANDÓ JÁBÁRIBABIBÁDÉJALÓ!
Ettõl a gonosz összeszarta magát, és gyõzött a jó!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szeressük a zacskós tejet
Bár lehet tévedek és ez a topic a hozzászólások számát, valamint a látogatók aktivitását nézve überelni fogja még a "pc-s játékoknak leáldozott..." címût is.
gamertag: kenobita

http://www.lohere.net - a MagyarChan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."