Crazy Frog Racer 2,a folytatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
szerintem meg aki nem a játékhoz szól fogja be a pofáját ne offoljon...

körülményes, nincs rá kapacitás <#schmoll2>

Calver
Attila56
nincs :D
De a Torrentrõl leszedheted ingyé :D

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

és van demo ebbõl a csodából?

Attila56
marhára.......... :D

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Thadius
dejjóó, az elsö rész is fantasztikus volt :DD

sk8 4 fun

Attila56
nemtom :D :D :D :D
Miért az 1 is gagyi.......de a lényeg hogy el lehet vele hülyülni,gagyival is el lehet játszani nem?Egyszer kipróbálod aztán csókolom

cenobite
Ha Te is leírod, hogy gagyi, meg minden, akkor mostmár végképp nem értem, miért kell topic a játéknak? Mit lehet róla beszélgetni?

gamertag: kenobita

Attila56
hát istenem.Valamibõl kell pénzt keresni..................Gagyi cég=gagyi játék.Jobbat ne várjatok

Nem az a gond, hogy 'már lejárt sláger'. Ez a kutyát nem érdekli.
Maga a program, a téma, az ötlet, a megvalósítás, úgy egészében egy nagy kalap szar. Az egészrõl süt az ostobaság.

Attila56
Miért az elsõ résznek is van saját topickja.Akkor ennek miért nem lehetne?Amúgy el lehet vele hülyülni nem? :D

dienesoft
xDDD nagyon kemééény :D:D:D:D:D:D:D

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Vaxi
:D
egy rpg!!!
És a hõs loituma elõvette a félköves-Hagymabuzogányt.
Maga elé nézett, letörölte fáradt arcáról az út porát,
vett egy mély levegõt, és a gonosz felé indult!
Harcikiáltása messze hallott:
ACCUCÁPPÁRÁDÉLLANDÓ JÁBÁRIBABIBÁDÉJALÓ!
Ettõl a gonosz összeszarta magát, és gyõzött a jó!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Loituma racer kéne :)

Apus
inkább nyitna valaki a spacestation simulatornak egy topikot, mert nemértek pár dolgot. De én nemnyitok, mert nyitni sux, meg az a játék is szar, sztem legfeljebb én játszom vele csak :D

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

akyyy
hát dedóba elnmegy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ki képes ilyen fossal játszani? O_o

Szeressük a zacskós tejet

cenobite
Azt nem értem én sem, hogy egy ilyen kaliberû játékról mit lehet "beszélgetni"?? Szerintem is felesleges volt a topicot megnyitni. Bezárni talán nem fogják a modik, de hogy sok hozzászólást nem fog megérni, az biztos.

Bár lehet tévedek és ez a topic a hozzászólások számát, valamint a látogatók aktivitását nézve überelni fogja még a "pc-s játékoknak leáldozott..." címût is.

gamertag: kenobita

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Beast Machine
szólásszabadság kisgyerek, szólásszabadság...

...vágod?

Attila56
ha valami nem tetszik akkor nem kell kommentálni,vagy szóljak a modiknak??Parasztok...........

PJack
<#hehe>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Beast Machine

...vágod?

Attila56
hát....szerintem már a cég is tudja hogy lejárt sláger,de azért a hülyéje paicra dobta a folytatást :D

PJack
ték

PJack
nem szeressema crazyfrogot

Attila56
mindig összekeverem a rövid címet,meg a teljes címet,és már nemtom megváltoztatni :S

Attila56
hát gondoltam hogy azért csak akad valaki akit érdekel a folytatása :D :D

akyyy
és minek lett beleírva hogy "folytatás"?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

VinylToy
Szerintem arra kiváncsi az úr a kettes számú hozzászólásban, hogy miért nyitottál topikot ennek?! :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Szerintem arra kiváncsi az úr a kettes számú hozzászólásban, hogy miért nyitottál topikot ennek?! :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Attila56
nemtom.Szerintem csak egy folytatást csináltak aztán jólvan.Bár lehet hogy van benne újjitás,én nemtom.Az elsõ részével si játszottam,de nagy különbséget nem nagyon veszek észre.Talán a grafikájában :)

miért?

Attila56
Sziasztok.Megjelent a Crazy Frog Racer,szinte semmi extra változást nem találtam benne :(