36
Crazy Frog Racer 2
-
#36 szerintem meg aki nem a játékhoz szól fogja be a pofáját ne offoljon... -
blackgamer #35 körülményes, nincs rá kapacitás -
#34 legközelebb ezt ide, a sok tinipicsa még örülne is neki -
#33 nincs :D
De a Torrentről leszedheted ingyé :D -
blackgamer #32 és van demo ebből a csodából? -
#31 marhára.......... :D -
#30 dejjóó, az elsö rész is fantasztikus volt :DD -
#29 nemtom :D :D :D :D
Miért az 1 is gagyi.......de a lényeg hogy el lehet vele hülyülni,gagyival is el lehet játszani nem?Egyszer kipróbálod aztán csókolom -
#28 Ha Te is leírod, hogy gagyi, meg minden, akkor mostmár végképp nem értem, miért kell topic a játéknak? Mit lehet róla beszélgetni? -
#27 hát istenem.Valamiből kell pénzt keresni..................Gagyi cég=gagyi játék.Jobbat ne várjatok -
bgabor #26 Nem az a gond, hogy 'már lejárt sláger'. Ez a kutyát nem érdekli.
Maga a program, a téma, az ötlet, a megvalósítás, úgy egészében egy nagy kalap szar. Az egészről süt az ostobaság. -
#25 Miért az első résznek is van saját topickja.Akkor ennek miért nem lehetne?Amúgy el lehet vele hülyülni nem? :D -
#24 xDDD nagyon kemééény :D:D:D:D:D:D:D -
Beni521 #23 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#22 :D
egy rpg!!!
És a hős loituma elővette a félköves-Hagymabuzogányt.
Maga elé nézett, letörölte fáradt arcáról az út porát,
vett egy mély levegőt, és a gonosz felé indult!
Harcikiáltása messze hallott:
ACCUCÁPPÁRÁDÉLLANDÓ JÁBÁRIBABIBÁDÉJALÓ!
Ettől a gonosz összeszarta magát, és győzött a jó! -
blackgamer #21 Loituma racer kéne :) -
#20 inkább nyitna valaki a spacestation simulatornak egy topikot, mert nemértek pár dolgot. De én nemnyitok, mert nyitni sux, meg az a játék is szar, sztem legfeljebb én játszom vele csak :D -
#19 hát dedóba elnmegy
-
Dave John #18 Ki képes ilyen fossal játszani? O_o -
#17 Azt nem értem én sem, hogy egy ilyen kaliberű játékról mit lehet "beszélgetni"?? Szerintem is felesleges volt a topicot megnyitni. Bezárni talán nem fogják a modik, de hogy sok hozzászólást nem fog megérni, az biztos.
Bár lehet tévedek és ez a topic a hozzászólások számát, valamint a látogatók aktivitását nézve überelni fogja még a "pc-s játékoknak leáldozott..." címűt is. -
Shadow_THH #16 -
#15 szólásszabadság kisgyerek, szólásszabadság... -
#14 ha valami nem tetszik akkor nem kell kommentálni,vagy szóljak a modiknak??Parasztok........... -
#13 -
#12 -
#11 hát....szerintem már a cég is tudja hogy lejárt sláger,de azért a hülyéje paicra dobta a folytatást :D -
#10 ték -
#9 nem szeressema crazyfrogot -
#8 mindig összekeverem a rövid címet,meg a teljes címet,és már nemtom megváltoztatni :S -
#7 hát gondoltam hogy azért csak akad valaki akit érdekel a folytatása :D :D -
#6 és minek lett beleírva hogy "folytatás"? -
#5 Szerintem arra kiváncsi az úr a kettes számú hozzászólásban, hogy miért nyitottál topikot ennek?! :D -
#4 Szerintem arra kiváncsi az úr a kettes számú hozzászólásban, hogy miért nyitottál topikot ennek?! :D -
#3 nemtom.Szerintem csak egy folytatást csináltak aztán jólvan.Bár lehet hogy van benne újjitás,én nemtom.Az első részével si játszottam,de nagy különbséget nem nagyon veszek észre.Talán a grafikájában :) -
Vlala #2 miért? -
#1 Sziasztok.Megjelent a Crazy Frog Racer,szinte semmi extra változást nem találtam benne :(