10
-
#10 Tény, hogy nagyon sokan szidják a netet, de szerintem az egyéb média ennél sokkal nagyobb veszélyeket rejt! -
Cat #9 én meg azt mondom, hogy hülyeséget beszélsz.
Most is vannak rajta tudományos dolgok, most is vannak rajta diplomamunkák, tanulmányok - mindaz, ami korábban megvolt nem tűnt el. Nem kötelező szexhonlapokat nézni, és senki nem tiltja meg, hogy csak a newscientist és a nature honlapját olvasgasd, a többit meg ugy ahogy van letiltsd a böngészőben. Rajtad áll, az internet csupán lehetőség. -
benczurzs #8 Hm nem is tudom (lehet most radikális leszek)
De....
A kevesebb néha több.
Amíg az internet laboratóriumi körülméynek között volt, csupa hasznos dolog volt rajta.
Amikor már egyetemek kezdék el használni, még mindíg nagyon sok hasznos dolog volt rajta, de kezdett megjelenni pár nem oda való dolgok.
Most hogy nagyon sokan használják, már egyre többet hallani a "káros" dolgokról.
Ha azok az emberek is bekapcsolódnának, akik alapból nem értik az internet nagyságát, hatalmát, és nem látják át az előnyeit, nos, ezzel az intelligánciával, nem tudom milyen tartalommal töltenék Ők fel a netet.
Akár csak a fórumokon, akár saját ingyenes honlapokon, vagy akár saját domaineken....
Lehet erős voltam.
De nem erőszak az internet.
Aki használja, és jól használja, az úgyis fényévekre lesz a nemhasználóktól, mind információban, mind ismeretben, mind az ismerősökkel való kapcsolattartásban,....
És ha ezek után se használják egyes emberek, akkor lehet jobb is. -
#7 Hagyni kell őket. Aki hülye haljon meg, ennyi :) nem erőszak azzinternet -
Szekely Goree #6 Nem ertem mitol felnek pedoktol, terroristaktol v mitol azok ugy is vannak fuggetlenul a nettol.
Amugy meg szerintem nem merik fel az internet jelentoseget azt h itt menyi mindent tanulhat az ember gyorsan es konyen, persze ha o maga is akarja. -
#5 De ha jól tudom, ez max az iskola önszorgalmából adódik?! Nekem az az infóm, hogy az alap tantervben az internet nincs bent, de javíts ki, ha tévedek! -
Razgon #4 Nem hiányzik, tanítjuk. -
moRtiZ #3 Biztos megnézték a Pulse c. filmet :D :D -
#2 Vagy csak szimplán TV buzlk és hülék a nethez... :D -
#1 Az ilyen cikkek olvasása után elszáll az agyam! Persze, hogy egyre többen idegenkednek a net-től, mivel egyre több cikk jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy pedofil-ek garázdálkodnak a neten, terroristák hirdetik a hitüket, bomba receptek tonna szám, stb stb. Arról miért nem szól a média, hogy milyen előnyöket ad a net, mondjuk tanulás terén, munka terén?
Miért hiányzik az internet használata az iskolák tantervéből? Nem csak nálunk, külföldön is? Így a diákok megismerhetnék az internet jó oldalát is!
Az, hogy az internet-el kapcsolatban egyre nagyobb az ellenszenv, kizárólag 2 dolognak tudható be:
- média
- oktatás hiánya
Nem az internet a mi ellenségünk, hanem mi vagyunk az internet ellensége!