118
  • AlieN911
    jáááj lemaradtam a mai részröl:S valaki nem tudna egy rövid tartalmat plz?:) kösziii

szerk.: Köszi Szabi!
  • Szabi1991
    jah de szoltam hogy javitsák ki :)
    (ha a bannerre gondolsz)
  • Neuman
    Hújúj a problémák megint kezdődnek.
  • PeeTeR
    vegulis egy ilyen -nek nyalasnak kell lennie...
    megsem lehet poker arcal vegigtolni
  • knightbali
    Tartalmas hsz-eid vannak, mindenki csak tanúlhat belőle.
    Jó sorozat csak egy kicsit nyálas, de az még belefér ;)
  • Japep
  • Neuman
    A legjobban az tetszik ahogy a két szerelmes pár beszélget! :D
    Múltkor is: Szeretlek! Az klasz!
    Mai vége se volt rossz! Ezt egy kicsit átírhatták volna.
  • Neuman
    De nem kell átlátszania semminek!
    Így marad most már!
  • Magoo
    Nem vagyok korlátolt a fantáziában te nagyokos...
    Egyszerüen csak reálisan látom a dolgokat. a te ötleted egy pilot-ot sem élne meg. De bizonyítsd be az ellenkezőjét! Hajrá!
    Te vagy itt a tudor...osszad csak az észt!
  • Japep
  • autoszimulator
    off:

mentsed png-be, majd ott az interlaced-ot válasszad, akkor átteccő lesz aminek át kell teccenie.
  • _Vegeta_
    Bucser kolléga magaval a klisével nincs semmi baj. Mar igen nehez eredeti otletet kitalalni. Csupan az nem mindegy a kliseket hogyan hasznaljuk fel.

Amien sorozatot pedig te neznel (1csalad 1resz) nemcsakhogy teljesen kivitelezhetetlen (Egy sorozat 1stabbal forgat nem tobbel) hanem teljesen nem is volna tul kifizetodo. Az emberek nagy tobbsege a mexokott szereplok eletet szereti nyomon kovetni.

Mediaszemet? Mar miert lenne az? Egyaltalan mi a mediaszemet? Jo baratokkozt oke.. Na az egy orbitalis nagy mediaszemet. :D Bar magat a fogalmat se ertem, de valami ilyesmit mondanek en a baratokkoztre. :D
  • Picar77
    Hát télleg nem rossz sorozat én szeretem de azért a Hetedik Mennyország fényévekkel jobb volt.
  • Neuman
    Nem estem neked, ahogy mondtad ez egy szabad fórum.
    Te elmondtad a véleményed én megcáfoltam az enyémmel.

Ha te ilyen sorozatokra vágy akkor hajrá, egyszer eljön annak is az ideje!
  • Bucser
    "Ki nézné ezeket? Te?"

Meg mondjuk még jó pár olyan ember akit nem elégít ki az átlagos médiaszemét... Bocs nem neked szólt.

Mondj egy családsorozatot ahol nem jött elő az "Úristen homokos egy ismerősöm" "Tiniszex rejtelmei", "Az első aktus rejtéje", "Drogok továbbtanulás és egyebek" problematikája?

Egyébként nem kell így nekem esned a véleményem miatt.. Azt hiszem ez egy szabad fórum. Nem fikáztam a sorozatot mert én is nézem. Csak nem az, mint amire számítottam. Eleje jó, de nekem lapossá vált nagyon. (lásd akárcsak 7th heaven egy idő után).

Engem igenis zavar a néhány év alatt minden héten egy gondot megoldottunk dolog... Mert Irreális... nincsennek részek ahol csőstül jön a gond nicnsen rész ahol semmi nem történik... És egy unreális sorozat nem adhat fontos kérdésekre valós választ hoszen a sorozat unrealitásából következően a kérdésfeltevés is hibás....
  • kilyking
    Így igaz!Én tudnénk mesélni.
  • Neuman
    Szerinted miért nem csináltak eddig ilyen sorozatot?
    Ki nézné ezeket? Te?
    Szerintem az egész értelmetlen lenne.
    Az hogy egy családban ennyi probléma van, ez valós! Lehet hogy nem ennyi idő alatt következnek be a problémák, de hosszú távon vannak bőven gondok!
    Szóval nem értek veled egyet.
  • Web mester
    Én néha megnézek pár részt,egész jó.
  • Bucser
    Ha meg már idézel akkor a nevemet is oda pls. Egyébként annak azu 1500 embernek az életét tökéletesen be lehetne mutatni ha minden részben egy másik család másféle problémáját mutatnák és nem minden probléma ugyanabban a családban jön elő. Számomra meg ez a túllihegett... Símán be lehetett volna osztani úgy, hogy aki az egyik részben főszerepő a másikban csak mellékszereplő és egyfajta párhuzamos töténetvitelt amivel egyre kerekebb lenne egy városka életének egyetlen napja vagy hete vagy időszaka.. Családsorozatokból a Dallas óta dunát lehet rekeszteni, de alternatív párhuzamos történetvezetés a TV-zés történetében eddig kb soha nem volt.

Arról pedig, hogy te ennyire korlátolt vagy fantáziában nem tehetek:)
  • Bucser
    Honnan vetted, hogy 4 évadot élt meg?

Még adják
  • Magoo
    Egyébként nekem bejön a sorozat, mert akárcsak annó a 7th Heaven, ez is sok dolgot magyaráz el a serdülő korban lévő embernek, gyerekeknek, felnőtteknek és úgy mindenkinek. Én már nem vagyok serdülő az rendben van, de akkoris tetszik mivel megfog a családias hangulata.
    Gyakran van benne fölösleges hülyeség és nyál, de ezeket leszámítva egész jó világot dobtak össze a készítők. Az hogy 4 évadot élt meg, szerintem bőven elég! Tökéletesen elég belőle....ha tovább húzták volna, már fájdalmas lenne az eröltettsége.
  • Magoo
    Bírom mikor valaki olyanokat mond, hogy miért nem magáról a városról szól a sorozat...
    Azért nem a városról szól, mert nem lehet 1500 ember a főszereplő! Kellenek állandó főszereplők és mellé még bejön a város többi lakója is lassacskán. Aki annyira okos, hogy kijelenti, hogy ez így nem okés, akkor mondja meg hogy hogyan kéne....de azt úgy mondja legyen szíves, hogy az meg is feleljen a nézőknek valamint a tv társaságoknak!
    A sorozatban alap elem hogy legyenek állandó főszereplők akikkel egyesülhet az ember.
    Ha minden részben más lenne, a hülyének se kellene mert a 4. rész után sírva kapcsolna át másik csatárnára az ember, mondván, hogy már azt sem tudja ki kinek az anyja!
    Szóval sztem az ilyen beszólás csak üres "azért is beszólok mert ahhoz van kedvem" típus. Gratulálni tudok....előbb gondolkodjon aki ilyet ír be!
  • Sir Quno Jedi
    Köszönjük a részletes indoklást is! :D
  • Calver
    szerintem ez a sorozat szörnyű. mármint tényleg. nagyon.
  • _Vegeta_
    Remredes: Szitcom Hulyebbek kedveert 20perces rohogos.
    EverWood: Hosszu 40-50perces drama.
    Baratokkozt: szappanopera Hulyebbek kedveert rovid rinyalos iq0 termek.
    Birom mikor hasonlitgatnak egy szappanoperat egy dramaval. :)

Nekem tetszett bar meg az elso szezont se neztem vegig. :)
  • Neuman
    A holnapi rész tartalmából:
    Amy és Ephram elhatározzák, hogy Abbotték kabinjánál találkoznak, hogy megtegyék a "következő lépést" a kapcsolatukban, miközben mindkettőjük szülei nagyon aggódnak, mivel tisztában vannak gyermekeik szándékaival. Amanda és Amanda felügyelik Delia és Charlie randiját, és minden jól is megy, amíg Andy és Amanda nem kezdik úgy érezni, mintha ők lennének randin. Nina Jakehez fordul segítségér, amikor Sam megsérül jégkorcsolyázás közben, s még együtt vannak Nina érzelmei kezdenek megváltozni Jake irányába...
  • Japep
  • Sir Quno Jedi
    Dehiszen arról szól?! Arról, hogy mennyire korlátoltak, egymásra utaltak, bigottak, sötétek és hálátlanok. SEMMI pénzért nem volnék hajlandó EverWood-ban élni (hacsak nem annyiért, hogy soha ne kelljen a többi lakóval érintkeznem).
  • Bucser
    Nincs olyan kisváros a világon (még nagyváros sem) ahol ennyi felelősségeteljes zseni, elbukott tehetség, vagy éppen látens jóakarat van mint a sorozatban szereplő Everwoodban... Én kicsit azt sajnálom, hogy a címmel ellentétben nagyon ráálltak a Abbott és a Brown család életére... Én azt hittem , hogy talán egyszer végre az Abott és Brown doktor szemüvegén keresztül rávilágítanak arra, hogy miért is olyan vonzó az USA-ban a kisvárosi élet. Magyarula sorozat jobban szólna a városról mint a benne lakókról.
  • Bucser
    nem mert a háttér színe változhat és akkor rondának néz ki.
  • kilyking
    Kira a banner!Ja és tényleg ez a legjobb sorozat!!!
  • Neuman
    Miért szerintem állat!
  • Sir Quno Jedi
    Jujj. Nem 1xűbb olyan színűre csinálni, mint a háttér...
  • Szabi1991
    hogy átlátszó legyen a széle :)
  • Sir Quno Jedi
    De mér gif?!
  • Szabi1991
    pff érdekes lett a banner :(
    vhogy a PS-ben jobban nézett ki
  • Sir Quno Jedi
    Eredetileg humán érdeklődésű voltam, aztán lettem csak szakbarbár. :D
  • Neuman
    azt hittem művészeti szakon vagy hasonló :D
  • Sir Quno Jedi
    Momentán Folyamat és Gyártásautmatizálás és Ipari Robotok duplaszak. Jó régen volt.
  • Neuman
    Kíváncsi vagyok, mert olyan érdekesen válaszolod/írsz a témával kapcsolatban.