Shop Stop 2 - Életfilozófia a hamburger mellõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
<#wilting>#wilting>
Olyan film nem volt, hogy "Jay és Néma Bob"!
Kevin Smith filmjei:
-Shop Stop (Clerks)
-Shop Show (Mallrats)
-Képtelen képregény (Chasing Amy) - bár ez nem a Shop Stop karakterek filmje
-Dogma
-Jay és Néma Bob visszavág
-Shop Stop 2 (Clerks 2)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Jay és néma Bob
Jay és néma Bob visszavág
Shop Stop 2
Az elsõ rész a Jay és Néma BOb?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nincs, nem is lesz...
Ez most komoly???Ezek aztán tényleg elválaszthatatlan jóbarátok :D
Amúgy a film szerintem hozta az elsõ rész színvonalát,sõt.Szétröhögtem az agyam,és remélem ha megjelenik dvd-n akkor az a brigád fogja csinálni a színkronját akik a "Jay és Néma Bob Visszavágnak"-ét is csinálták!
Riszpekt!<#worship>#worship>
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
...persze azt mondják, hogy Smith már akkor megírta a folytatást, amikor az elsõt befejezte, de véleményem szerint ez csak egy reklámfogás az elsõ részt kedvelõk moziba csábítására. Mindenesetre akinek az tetszett - magam is ezek közé tartozok - azok jobban teszik, ha nem rontják el a szép emlékeiket azzal, hogy beülnek erre a mozira.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Na én itt majd meghaltam a röhögéstõl <#idiota>#idiota>
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valaha nézett hasonló stílusú filmet, és bejött ez a stílus.
nincs, nem is lesz...
De hál'istennek nem csalódtam benne.
A vége kicsit hálivúdi lett, de annyi baj legyen!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Azért ez se rossz
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Szerintem gyenge volt, nagyon az elsõ hangulatát akarták hozni, de nem sikerült. Van néhány ledöbbentõ poén benne, kiderül sok minden. Fõleg az emberek közötti kapcsolatokkal operál a történet (ki kivel, mikor...), meg persze a szivatásokkal. Magas volt a léc, nem sikerült átvinni. Gyakorlatilag egy az egyben megismételték az elsõ részt, a rendezõ nem akart eltérni az egyszer már bevált recepttõl.
A gokartos részen az is látszik, hogy örömbõl csinálta, és élvezte az egészet. De sajnos ez most kevés volt, újítani kellett volna.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.