Shop Stop 2 - Életfilozófia a hamburger mellõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadt jó volt!egy csomót röhögtem rajta
komoly film egy csomot röhögtemm rajta
blasta jól irta ennyi volt összesen..
az apja lányát (jersey girl), de az nem jay és néma bob film.
egyet kihagytál,legalább,volt még egy csak annak nem emléxem a címére

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Blasta
OMG
<#wilting>
Olyan film nem volt, hogy "Jay és Néma Bob"!

Kevin Smith filmjei:
-Shop Stop (Clerks)
-Shop Show (Mallrats)
-Képtelen képregény (Chasing Amy) - bár ez nem a Shop Stop karakterek filmje
-Dogma
-Jay és Néma Bob visszavág
-Shop Stop 2 (Clerks 2)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

100000000000 thx

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Shop Stop
Jay és néma Bob
Jay és néma Bob visszavág
Shop Stop 2

Leírná valaki, h hogyan jönnek sorrendben a filmek?
Az elsõ rész a Jay és Néma BOb?

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Láttad Te egyáltalán a filmet??? Nem maga ez a mondat a vicces, hanem az utána következõ képkockák.

nincs, nem is lesz...

"Az életben egyébként sokkal szerényebb, kevésbé showman-típus Jason "Jay" Mewes-szel máig egy házban laknak - tekintet nélkül arra, hogy már ott van Smith felesége (a filmben Dante barátnõjét alakítja) és kislánya is."
Ez most komoly???Ezek aztán tényleg elválaszthatatlan jóbarátok :D
Amúgy a film szerintem hozta az elsõ rész színvonalát,sõt.Szétröhögtem az agyam,és remélem ha megjelenik dvd-n akkor az a brigád fogja csinálni a színkronját akik a "Jay és Néma Bob Visszavágnak"-ét is csinálták!
Riszpekt!<#worship>

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Csibe001
A vége valóban nem túl jó, meg a tömeges táncjelenet sem kellett volna de egyébként egyáltalán nem "gyökér" film.Ütnek a poénok benne de nagyon!!!

Kurva jó a film, rengeteget röhögtem, csak a vége az elég langyi.
Pár hete láttam, de nagyon nem jött be. Az elsõ rész spontánra sikeredett, ülnek a poénok benne, egy remekbeszabott ökörködés, de ez a második egy mesterségesen felturbózott Shopstop 1, ami így kb olyan lett, mint valamelyik amerikai tiniknek szóló idétlen gyökér film. (Roadtrip, stb.)

...persze azt mondják, hogy Smith már akkor megírta a folytatást, amikor az elsõt befejezte, de véleményem szerint ez csak egy reklámfogás az elsõ részt kedvelõk moziba csábítására. Mindenesetre akinek az tetszett - magam is ezek közé tartozok - azok jobban teszik, ha nem rontják el a szép emlékeiket azzal, hogy beülnek erre a mozira.
Tegnap este néztem meg úgy, hogy az elsõ részt kb. egy hete láttam és szerintem teljesen hibátlan tartja a színvonalat szinte egész nap el lehetne nézni mit szerencsétlenkednek össze.
Csibe001
Szerintem is eszméletlen jó film, tele nagyon jó beszólásokkal, kiváncsi vagyok, hogy szinkronban maradnak e a régi hangok, úgy lenne az igazi.Elsõ résznek irdatlan jó a szinkronja!Ezt angolul néztem (már 3X-or :D ) hatalmas film.Csak mint a cikkben is látni, miért Néma Bob??Könyörgöm...még csak nem is hangzik jól s nem is igaz..na mind1.

Akinek az elsõ rész tetszett, annak ez a második rész is tetszeni fog.
Nincs is selmer illinojban ;-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

Meg van a következõ film amit meg veszek eredetiben. :-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!

papabear
1. kép Jay pólója: Krisztus Haver.
Aki látta a Dogmát, fogja.
hát ennél a filmben 1000x viccesebben kellett hangoznia, hogy egy mosolytis kicsaljon:)

Nagyon király.

"Tegyetek be valamit, és csavarjátok fel. Valami táncolhatót"
Na én itt majd meghaltam a röhögéstõl <#idiota>
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valaha nézett hasonló stílusú filmet, és bejött ez a stílus.

nincs, nem is lesz...

hzsolt
Szerintem meg nagyon jó lett, tartja az elsõ rész szinvonalát, én halálra röhögtem rajta, pedig elõtte csak ilyen kritikákat olvastam, mint amit Cat is ír.
De hál'istennek nem csalódtam benne.

A vége kicsit hálivúdi lett, de annyi baj legyen!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Kevintõl a Dogma tetszett eddig a legjobban.
Azért ez se rossz

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

már a mozikban van.

Szerintem gyenge volt, nagyon az elsõ hangulatát akarták hozni, de nem sikerült. Van néhány ledöbbentõ poén benne, kiderül sok minden. Fõleg az emberek közötti kapcsolatokkal operál a történet (ki kivel, mikor...), meg persze a szivatásokkal. Magas volt a léc, nem sikerült átvinni. Gyakorlatilag egy az egyben megismételték az elsõ részt, a rendezõ nem akart eltérni az egyszer már bevált recepttõl.

A gokartos részen az is látszik, hogy örömbõl csinálta, és élvezte az egészet. De sajnos ez most kevés volt, újítani kellett volna.

mikloss
nagyon király lesz :) biztos megnézem, mikor jelenik meg pontosan?

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.