Shop Stop 2 - Életfilozófia a hamburger mellől
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
<#wilting>#wilting>
Olyan film nem volt, hogy "Jay és Néma Bob"!
Kevin Smith filmjei:
-Shop Stop (Clerks)
-Shop Show (Mallrats)
-Képtelen képregény (Chasing Amy) - bár ez nem a Shop Stop karakterek filmje
-Dogma
-Jay és Néma Bob visszavág
-Shop Stop 2 (Clerks 2)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Jay és néma Bob
Jay és néma Bob visszavág
Shop Stop 2
Az elsõ rész a Jay és Néma BOb?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nincs, nem is lesz...
Ez most komoly???Ezek aztán tényleg elválaszthatatlan jóbarátok 😄
Amúgy a film szerintem hozta az elsõ rész színvonalát,sõt.Szétröhögtem az agyam,és remélem ha megjelenik dvd-n akkor az a brigád fogja csinálni a színkronját akik a "Jay és Néma Bob Visszavágnak"-ét is csinálták!
Riszpekt!<#worship>#worship>
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
...persze azt mondják, hogy Smith már akkor megírta a folytatást, amikor az elsõt befejezte, de véleményem szerint ez csak egy reklámfogás az elsõ részt kedvelõk moziba csábítására. Mindenesetre akinek az tetszett - magam is ezek közé tartozok - azok jobban teszik, ha nem rontják el a szép emlékeiket azzal, hogy beülnek erre a mozira.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Na én itt majd meghaltam a röhögéstõl <#idiota>#idiota>
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valaha nézett hasonló stílusú filmet, és bejött ez a stílus.
nincs, nem is lesz...
De hál'istennek nem csalódtam benne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége kicsit hálivúdi lett, de annyi baj legyen!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Azért ez se rossz
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Szerintem gyenge volt, nagyon az elsõ hangulatát akarták hozni, de nem sikerült. Van néhány ledöbbentõ poén benne, kiderül sok minden. Fõleg az emberek közötti kapcsolatokkal operál a történet (ki kivel, mikor...), meg persze a szivatásokkal. Magas volt a léc, nem sikerült átvinni. Gyakorlatilag egy az egyben megismételték az elsõ részt, a rendezõ nem akart eltérni az egyszer már bevált recepttõl.
A gokartos részen az is látszik, hogy örömbõl csinálta, és élvezte az egészet. De sajnos ez most kevés volt, újítani kellett volna.