15
  • Rafka
    szerintem sokkal jobb mint a Firefox.
  • tproli
    A GSpreadsheets nem megy.
    A spreadsheet url-jéhez hozzáfűzve a &browserok=true-t behozza a lapot, de nem lehet szerkeszteni benne semmit.
  • Diocles
    Ja a GCalendar működött figyelmeztetéssel. A GSpreadsheets viszont nem, megmondhatná valaki működik-e már.

A Gmail sima 9-essel sem fagyott le nekem soha, de talán még 8.5-össel is működött.
  • cousin333
    Az olyan oldalakat, mint a Google Calendar általában folyamatosan fejlesztik, tehát az, hogy most megy, lehet szerver oldali javítás is... Szerintem nem a 9.1 miatt megy, mintha korábban is jó lett volna.
  • tproli
    A Google Calendar eddig is működött? Most figyelmeztetéssel indul ugyan, de úgy tűnik, működik.
  • cousin333
    Ez elég sommás megállapítás volt . Érvekkel alátámasztva, ahogy azt kell... Csak nehogy a flame irányába mozduljunk (ami elkerülhetetlen ).

Aki esetleg most ismerkedik az Operával, annak tudom ajánlani ezt a cikket és ezt az oldalt .
  • nedudu
    Szerintem nem. A kettő teljesen más. Az egyikben ez a jobb a másikban az. Ez van. Nem szerettem az Operát mostanában, de tegnap feltoltam ezt a 9.1-et és meggyőzőtt. Valószínűleg a kettőt együtt fogom használni.
  • jin
    Hát én próbáltam, de azt kell hogy mondjam, a Firefox 2.0 sokkal jobb.
  • cousin333
    "A biztonságos oldalak címét a program automatikusan eltárolja, így takarítva meg időt a felhasználóknak, hogy ne kelljen mindig külön begépelniük a címeket."

Ez így azért érdekes... Talán inkább azért jó a cache, mert akkor legközelebb nem kell lekérdezni az oldalt. De begépelni még be kell.

"A biztonságos portálokat egy i betűvel, a nem megbízhatókat egy ?-jellel jelölik, ráadásul utóbbiakhoz a szoftver automatikusan blokkolja a hozzáférést."

Ez nem igaz, a ? jel - meglepő módon - az ismeretlen oldalakat jelzi (különben pl. az sg.hu-t sem tudnád olvasni, mert blokkolná). Az egyértelműen fake oldalakat viszont valóban blokkolja (pontosabban figyelmeztető üzenetet láthatunk helyette).

GMail meg Google Map-al meg volt azért probléma, egy részük éppen a 9.1 előzeteseiben keletkezett :).
  • immovable
    muhahahaaa ott a pont én is hasonló cipőben nyomom, de hál istennek asszonynak van saját laptopja, ő a másik szobából netezik(wifi), enyémet ritkán használja, én nem más böngészővel "rejtőzöm", hanem egyszerűen fejben tartom azt a kb 15-20 jelszavam ami van
  • csorfab
    "és az URL úgynevezett hash-értékének egy részét"
    ezt inkább nem kommentálom... :) meg azt sem értem, hogy ahhoz miért kell, egy XML fájl, hogy elküldje a szerver, hogy biztonságos-e az oldal, vagy sem... :)

amúgy kiváncsi vagyok, épp töltöm..
  • beef
    Azért olyan gyors, mert:
    1. jól van megírva :)
    2. mivel az opera saját szerverén keresztül jön-megy a kérésed, ezért ők automatikusan kiszűrik a felesleges kódokat, amikkel nem tudna mit kezdeni a mobilod amúgy sem. Ez így igen sok időt és pénzt takarít meg neked.
    Áldassék a neved Opera Mini!
  • Sanyix
    "fagy le vagy a Gmail és a Google Maps oldalak megnyitásakor" Gmailt nem próbáltam, de a google maps nem fagy le, ez hülyeség, még 9 bétával se fagyott...
  • Gerygrey
    Nekem van 100%-ig megbízható, adathalász-elleni védelmem: egyszerűen nem akasztom magam horogra. Amúgy a firefox 2.0 tökéletesen bevált, de majd talán második böngészőnek jó lesz - nincs ikonja az asztalon, asszony nem tud róla, és mehet a chat meg a xxx, nem kell előzménytörléssel szarakodni ;)

operától amúgy az opera mini valami iszonyatosan rohadtjó, mobilra jobb webböngésző nem létezik. Most is azzal vagyok fent a metróról, ecseriút és pöttyös utca között, csak úgy hasít gprs-en az esgé. Nem tudom hogy csinálja, de kegyetlen gyorsan behozza az oldalakat.
  • quantum
    Nagyon szépen működik, nekem már ez van...