Siemens Theme Editor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem CX65öm van .. még 2-3 hónapot ki kell bírjon.. aztan megy a polcba :D

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

scorpeeon
Én 2 éve vettem az enyémet (C65), és annyi pénzbõl, amennyibõl akkor vettem, nokiából ma sem kapnék jobbat <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Nekem sdt-t csinált...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zolo
Akinek sok türelme van <#hehe>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sephi
Ki a banat vesz meg Siemens mobilokat manapsag?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nekem meg van 1ideje de nem jöttem rá hogy mivel .dte fájlt készít azt hogy tudnám használni? mivel ugye .sdt-t kéne
valaki rakott már rá a telóra elf peccset amúgy?

scorpeeon
Nem bonyolult csak sok dolgot testre lehet szabni a témában :)

nagyon bonyolultnak tûnik :S

köszi szépen. :)

scorpeeon
Nekem megvan. :)
link

uu.. már annyit kerestem ott is. meg mindenütt.. a témanyitással kapcsban meg annyi, hogy ha meg oda írtam volna, akkor az lett volna a probléma, hogy nem oda illik a kérdés... szal ha akarnak ugyis találnak hibát a modik.

Vaxi
Torrenten kerested már? ott több esély van rá!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
Az lehet, de elfért volna valamelyikben ez a kérdés. Engem nem zavar, de a csúnyabúnya modi bácsikat viszont igen!<#vigyor2>

na de azok nem igen evvel a progival foglalkoznak .. mer rákerestem én is témanyitás elõtt...

Vaxi

Helló!
Ha valakinek meg van a Siemens Mobile Theme Editor, akkor kérlek jelezze nekem PM ben vagy valami, mer már régóta keresem és nem találom sehol sem.
Na meg, hogy kell használni?!