Microsoft Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
régi de jó: Michael Schumacher Racing World Kart 2002
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- Hasznalatban vedd ugy mint egy Windows-t. Alapban van rajta minden ami kell, Outlook (nem Express), Explorer, Word, Excel, es a szokasos kutyuk (jatekok, szamologep, kepnezegetok, MP3 lejatszo, Media Player, stb.).
- A file-okat csak "tolod-huzod", legyen az TXT, DOC, MP3, AVI, JPG, WAV, stb.
- Tonnanyi program van hozza ingyen (freeware): pl.: http://www.freewarepocketpc.net/, de Google aztan lesz tobb is😉
Én most egy ilyet néztem ki magamnak, hogyha vkinek van ilyen, adjon róla infókat pls, vagy aki tud vmit az MM oprendszerû telókról, PDA-król...
MM-hez programokat lehet letölteni vhonnan, esetleg venni?
Elõre is kösz!