11
-
#11 idiota reklám csikokat takaritsd már ki a szenny hozzászolásodbol...
rühellem az ilyen eröltetett spam reklámfogásokat. -
Black Ice #10 LOL néztem az oldalt. Sehól nincs rajta semmiféle elérhetőség csak egy telefonszám.
06 20 311 4207
Azért tényleg katasztrófa a design. Már ez is önmagában legalább megér egy évet bent a böriben. -
fflx #8 ez a mondat, hogy "De bárki, aki figyel, kiszűrheti és feladhatja őket a rendőrségen" annyira meghato
rogton kedvem tamadt feljelenteni valakit -
Zivos #7 Raklikkelsz :-). Egyebkent ha te masolod a sw -t, akkor nem is 1 emberen kovetsz el emberolest, mert szegeny sw gyartok, forgalmazok es csaladtagjaik ehen fognak halni. Tehat szerintem is jogos - sot keves -, mert a masolas altal tomeg gyilkossagot kovetsz el. -
tviktor #6 Ezzel az oldallal, hogy lehet becsapni valakit?
Hiába néztem, hogy hol tudnék "várásolni" a webshopban, sehol nem lehetett. Tényleg csak egy kép az egész. -
Black Ice #5 egyik ismim aki kinyírta a feleségét, mikor veszekedtek . Ő csak 5 évet kapott.
Hirtelen felindulásból tette.
Ellenben a viszkis 17 évet kapott.
szóval érted.
http://layerswebshop.hu/nyeremenyjatek.html
Vigyázzatok. Egy csaló szedi áldozatait a neten. Ne ugorjatok be neki. -
waterman #4 tényleg mennyi jár emberölésért? mert ez a fazon most ül 5-6 évet, egy gondatlanságból elkövetett emberölésért mennyit kap az ember? mert azt hiszem a kettő korántsem ugyanaz a kategória. ha a két bűncselekményt arányosan akarnánk bűntetni, akkor a gondatlanságból elkövetett emberölőt már a bíróságon lőnék "véletlenül" hátba. szvsz. a multik össze vissza pénzelik a bírókat, vagy mást el sem tudok képzelni, mert annyira nem arányos a bűntetés, hogy nem tudom miért nem tűnik fel a jogvédőknek. talán őket is kenik a multik..
#2 : az a linkelt oldal valódi? mert ha igen, kapásból azért beperelném őket, mert irtózatos a webdesign.. egy kép az egész.. -
avman #3 sztem meg a névtelen feljelentősdi nem az az össznépi játék, amiben részt vennék, még egy nemesb cél érdekében sem. bár meg kell hagyni, kelet- és közép-európában (de főleg németországban) nagy hagyománya van... -
Black Ice #2 LOL
Én tudok egy netes csalóról aki a neten keresztűl veri át az embereket.
Nem értem miért nem őket zárják el.
Aki a kis embereket károsítja meg azt már nem is kell börtönbe zárni cask ha nagy multikat vesz le?
Nézzétek meg a casló oldalt.
http://layerswebshop.hu/nyeremenyjatek.html
Jó lenne ha többen is fel jelentenénk mert így egyedül nem biztos hogy utánnanéznek,
egyébként meg e-mailspammekkel szedi áldozatait.
Szerintem intézzük el a száját.
Egy telefon megér annyit,hogy vissza tudjunk vágni a spammereknek. Remélem a pokolra jutnak . :)
Az erő legyen veletek. -
BCs design #1 érdemeseb lesz embert ölni :D