266
-
#26 ajjaa azt is nézem :P -
Szabi1991 #25 :( azért a holnapi RTL esre is kiváncsi vagyok :) -
#24 jjaaa volt bemutató motorral srác ügyködöt meg 2 rakéta autó bemutató de sajna már vége :( -
Szabi1991 #23 M. Ekström nyert :)
-
Szabi1991 #22 már vége ?
mert amit nézek neten ott vmi Rakétaautó megy :) -
#21 vmi extr... izé megverte loebe t
amugy a Rally master pc game is ilyen játék :) -
#20 nézem :) -
Szabi1991 #19 ha minden igaz itt az elő adás megy :)
(nállam nem jőn be az eurosport a TV-ben) -
zoolee #18 Hi all...
Kikinek drukkol ??? -
Szabi1991 #17 December 16. 19:00 (2 órás kőzvetités ÉLŐ-ben)
December 18. 13:15 (1 óra) -
tzsoltika #16 Az RTL Klubon csak összefoglaló lesz -
tzsoltika #15 én két éve nézem a roc-ot, akkor is sebastien loeb győzött ő a kedvencem! -
Szabi1991 #14 kösz, a tiéd is :P -
#13 LOL a logod -
#12 tavaly Loeb előtte Kovalainen nyerte meg ROC címet -
Szabi1991 #11 jah és Schumi pedig kieset a versenyből :) -
#10 Eddig nem is hallottam erről a versenyről.Pár képet láttam amin ilyen gépek voltak, de akkor még nem értettem a dolgot.Nagyon ki van találva az egész, rohadtul nagy ötlet! (megvan a hétvégi program) -
#9 akkor nem csalt az emlékezetem -
Szabi1991 #8 A futam autólistája sem mindennapi. A háromszoros rali-világbajnok Citroën Xsara WRC, Porsche 911 GT3 Road Challange, Renault Mégane Trophy, a korábbi években már megismert ROC Buggyk, és az idei újdonság, az Aston Martin V8 GT Rally kerül szép sorban a versenyzők alá, így különböző vezetési technikákat igénylő autókkal téphetnek ugyanazon a pályán.
A versenyen kívül azonban további autók is fellépnek, pusztán a közönség szórakoztatására. A Forma-1-világbajnok autója, a Renault F1, a 2006 WTCC győztes BMW, a Citroën 2007-es aduja a C4 WRC, és a Dakar-győztes Mitsubishi Pajero. -
Szabi1991 #7 tavaly asszem SEBASTIEN LOEB nyert :) -
#6 amennyire emléxem,általában nem a f1-es pilóták dominálnak -
Szabi1991 #5 Mi az az ROC?
A legkirályabb autóverseny a téli ínséges időkben. A világ legjobb versenyzői állnak rajthoz – ralisok, Forma-1 versenyzők, pályaversenyzők, szóval bárki, akit csak el tudunk képzelni - egyszerre ketten a szinkronpályán. Fej fej mellett rajtolnak különböző versenyautókban, amik Forma-1-esek, WRC-k, vagy akár Buggyk is lehetnek. A pálya a párizsi Stade de France stadionban van, így a kialakítása óriási látványosság a hatvanezer nézőnek, akik a helyszínen élvezhetik a küzdelmet, és a több millió tv-nézőnek, akik otthonukból figyelik a versenyt.
Két első helyet osztanak ki a verseny napján; a Bajnokok Bajnoka a győztes versenyző lesz. E mellett a Nemzetek Kupáját is kiosztják, melynek tulajdonosát a két versenyzőből álló csapatok közötti versengés végeredménye dönt el. Itt tuti, kiderül ki mit tud!
-
#4 -
LeePí17 #3 sajna nem tudtam kimenni :S
pedig jó lett volna..így marad a jurospóc :D -
#2 szombaton este 7kor meg live on eurosport :D -
Szabi1991 #1 Decemberben idén is a párizsi Stade de France aréna ad otthont az autóversenyzők évzáró viadalának a Bajnokok Tornájának. A Forma 1, a rali-világbajnokság, a Dakar és más szakágak legjobbjai azonos autókkal mérik itt össze a tudásukat, hogy eldöntsék, ki 2006-ban a Bajnokok Bajnoka az autósportban. 20 pilóta, 60.000 néző, szenzációs autók és nagyszerű hangulat egy olyan versenyen, amelyen mindenki egyenlő esélyekkel indul! Ez a Race of Champions!
Az idei verseny az RTL KLUB-on lesz december 17.-én Vasárnap, 13:15-kor :)
Hivatalos Oldal