Hannibal Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyem sértésnek ha többen azt mondják hasonlítók a fõszereplõre? <#confused>#confused>
Nyugi nem fogok magamról képet linkelgetni 😄
De akkoris...már többen mondják hogy a pofázmányom hasonlít :S
Nyugi nem fogok magamról képet linkelgetni 😄
De akkoris...már többen mondják hogy a pofázmányom hasonlít :S
nah most néztem meg,sztem is jó film!7-7,5/10 es nálam
színészt jól eltalálták,sztem is jöhet még 1-2 rész folytatásnak
színészt jól eltalálták,sztem is jöhet még 1-2 rész folytatásnak
Nem az igazi megszokott Hannibal film/történet, de sztem nem rossz, a fiatal gyereket is aki Hannibalt alakítja jol eltalálták... elég pszihopata mosolya van😊
túl sok áldozat nulla izgalom ez nem méltó az elõ háromhoz és nem hopkins miatt hanem a film egyáltalán nem izgalmas bezzeg a vörös sárkány
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Törölt felhasználó
Azóta kijött egy javított, bõvített sub. Még nem csekkoltam, holnap fogom, de állítólag príma munka.
Én ma néztem meg. Nekem bejött, bár sokszor nem értettem hogy a rendõrök mi alapján jutnak a nyomára a gyilkosnak, de mindegy. Jó sztori, jól játszik a fiatal színész is( Lecter).
meg van
az mi?
Sziasztok
Tud valaki a Hannibal Rising.R5.XViD.PUKKA 2cd-hez feliratot?
Tud valaki a Hannibal Rising.R5.XViD.PUKKA 2cd-hez feliratot?
"És érthetõbbé válik számunkra, hogy miért vált olyanná, amilyennek ismerjük".
Nos ez érdekes gondolat, de a film megnézése után egy interjút is elovastam a filmrõl, és a rendezõ Peter Webber, valamint Gaspard Ulliel saját bevallása szerint sem az a célja a filmnek, hogy a miértekre keressen magyarázatot. Mert ennek sok oka lehet. Egyrészt a trauma, ami a hugával kapcsolatban érte a filmben, de ez csak egy lehetséges ok. Rávihette egyszerûen a kíváncsiság is, vagy lehet még tudományos magyarázata is. Merthogy az interjúban elárulták, vannak olyan emberek akik genetikai alapon eleve magasabb adrenalin szükséglettel születnek - tehát kell nekik az "izgalom". Az pedig bizonyított tény, hogy az emberi hús sokkal több endorfint termel, mint az állati, és ez magasabb adrenalinhoz juttatja a fogyasztót. Tulajdonképpen ezeknek az embereknek a szervezetében úgy hat mint a drogok. Függõséggé is válhat.
De teljesen mindegy, hogy ebbõl, vagy más okból lett-e kannibál. A filmnek nem az a célja, hogy feltárja, miért vált kannibállá, hanem, hogy bemutassa hogyan jutott el a késõbbi önmagához, milyen utat járt be addig, mígnem a Hopkins által zseniálisan megformázott karakter lett belõle a trilógiában.
Nos ez érdekes gondolat, de a film megnézése után egy interjút is elovastam a filmrõl, és a rendezõ Peter Webber, valamint Gaspard Ulliel saját bevallása szerint sem az a célja a filmnek, hogy a miértekre keressen magyarázatot. Mert ennek sok oka lehet. Egyrészt a trauma, ami a hugával kapcsolatban érte a filmben, de ez csak egy lehetséges ok. Rávihette egyszerûen a kíváncsiság is, vagy lehet még tudományos magyarázata is. Merthogy az interjúban elárulták, vannak olyan emberek akik genetikai alapon eleve magasabb adrenalin szükséglettel születnek - tehát kell nekik az "izgalom". Az pedig bizonyított tény, hogy az emberi hús sokkal több endorfint termel, mint az állati, és ez magasabb adrenalinhoz juttatja a fogyasztót. Tulajdonképpen ezeknek az embereknek a szervezetében úgy hat mint a drogok. Függõséggé is válhat.
De teljesen mindegy, hogy ebbõl, vagy más okból lett-e kannibál. A filmnek nem az a célja, hogy feltárja, miért vált kannibállá, hanem, hogy bemutassa hogyan jutott el a késõbbi önmagához, milyen utat járt be addig, mígnem a Hopkins által zseniálisan megformázott karakter lett belõle a trilógiában.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Tegnap voltam megnézni. És nem éreztem pénzkidobásnak. Nem túloznak, akik azt állítják (azok számára akiknek a Hannibal és a Vörös Sárkány nem tetszett), hogy a történet rendezése visszakerült jó kezekbe. A fõszereplõn keresztül abszolúte azonosulni lehet Hannibal karakterével, ifjúkori önmagával. És érthetõbbé válik számunkra, hogy miért vált olyanná, amilyennek ismerjük. Továbbá jól le van vezetve a folyamat, ahogy a szûkszavú, zárkózott srácból hátborzongatóan intelligens, lélekbenvájkáló hangnemben beszélõ gyilkolászásra hajlamos szörny lesz. Hopkinsnak annó voltak olyan gondjai, hogy civilben is a karakterrel azonosították, és féltek tõle. Szerintem ennek a színésznek is esélye van ilyesmire. Ami a lezárást illeti, szerintem egy vagy két folytatás még beleférne.
Hannibal Rising.R5.XViD.PUKKA 2cd.
Kérdésem azlenne hogy ez az R5 mit takar??
Kérdésem azlenne hogy ez az R5 mit takar??
Next PC upgrade: 2022
Jah, Dr. Lecter azért eszi meg áldozatait mer azok udvariatlanok, vagy flegmán végzik a dolgukat, tehát ilyen apró-cseprõ dolgok miatt, legalábbis én ezt szûrtem le😄
John "Jigsaw" Kramer meg nem mondható igazi gyilkosnak, õ csak elrabolja õket, aztán ugye a lehetetlen döntés... De az tény h psziho az ürge!
John "Jigsaw" Kramer meg nem mondható igazi gyilkosnak, õ csak elrabolja õket, aztán ugye a lehetetlen döntés... De az tény h psziho az ürge!
A folytatásokben az a lényeg, hogy ha a népnek tetszik, akkor folytatják!
Mivel Sir Anthony Hopkins<#worship>#worship>nem válalta el, így kitalálták, hogy egy fiatal (eddig ismeretlen) szinésszel az elõzményt forgatják le!
Azért is van értelme az elõzménynek, mert a végét sokan el tudják képzelni, ha másként nem, hát úgy hogy: boldogan trancsírozott és étkezzett, amíg meg nem halt. Az elõzményben viszont be lehet azt is mutatnin, hogy miként jut el egy ember (agyilag) ilyen szintre, és hogy milyen események (pl. családi dárma, stb.) keserítették meg az életét...
Mindemellett nekem a mai napig Dr. Hannibal Lecter a kedvenc figurám, mert szeretem az olyan agyatlan-mûveletlen karaktereket, akik nem minden ok nélkül gyilkolásznak (pl. láncfûrészes gyilkos, stb.)
A másik ilyen figura John Kramer alakja, aki szintén talált "okos magyarázatot" a küldetéséhez...
Mivel Sir Anthony Hopkins<#worship>#worship>nem válalta el, így kitalálták, hogy egy fiatal (eddig ismeretlen) szinésszel az elõzményt forgatják le!
Azért is van értelme az elõzménynek, mert a végét sokan el tudják képzelni, ha másként nem, hát úgy hogy: boldogan trancsírozott és étkezzett, amíg meg nem halt. Az elõzményben viszont be lehet azt is mutatnin, hogy miként jut el egy ember (agyilag) ilyen szintre, és hogy milyen események (pl. családi dárma, stb.) keserítették meg az életét...
Mindemellett nekem a mai napig Dr. Hannibal Lecter a kedvenc figurám, mert szeretem az olyan agyatlan-mûveletlen karaktereket, akik nem minden ok nélkül gyilkolásznak (pl. láncfûrészes gyilkos, stb.)
A másik ilyen figura John Kramer alakja, aki szintén talált "okos magyarázatot" a küldetéséhez...
Jah, köszi az info.-t Akkor még várnunk kell.:S
Törölt felhasználó
Itthon március 1.
Teljes mértékben egyetérek veled, és kiváncsi vagyok Gaspard Ulliel hogy éli meg a szerepét: hatalmas lehetõség a berobbanásra vagy a legendás elõd utánozhatatlan sikere nyomja a vállát és az hogy bizonyítson (meglátjuk h sikerül neki). Arra még jobban hogy Sir Anthony Hopkins mit szólt ehhez a fiatal francia szinészhez😊
Nekem is az tetszik a legjobban, a hangulata utánozhatatlan. De mi lesz ez az új film Hopkins nélkül? Miért kell elõzményt csinálni? Kit érdekel? Az emberek elképzelik a maguk kis beteg világukban hogy hogyan vált azzá ami, és most ezt lerombolják, puff. Ez a rohadt pénzhajhász világ, egy ilyen figurát nem lehet mással megfilmesíteni mint Hopkins-szal, meg az egész nem is kéne na.
Az aki írta a véleményt látta...
Törölt felhasználó
Várjuk meg amig bemutatják, aztán hallgassuk meg a véleményeket.
IMDB-s vélemények szerint jobb lesz mint a Hannibal vagy a Vörös Sárkány. Mondjuk a Hannibal-t mondják a leggyengébbnek nekem mégis az a kedvencem valamiért mer ott a Hopkins megmutathatja utánozhatatlan tehetségét Hannibal-ként, mint a Bárányok hallgatnakban...
Köszi
ebbõl azelõzetesbõl sok kiderült😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Törölt felhasználó
Amcsiban február 9.
Van aki tud egy pontos premiert?
<#finom>#finom><#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon jó kis film lesz, már várom nagyon!
Elõzetes
Elõzetes