Bazi nagy film - Epic Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alah Alik Ya Sidi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazi.Nagy.Film.HunDub.PAL.DVDR-psy...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
jó ötletek, filmként zéró, aki az elõzetest megnézte, az nagyjából megkapja a lényeget. utána ár nem érdemes. elõzetes nélkül nyeríthetsz pár poénon, vannak jó ötletek.
az biztos, hogy akinek bejött a csakozós film és a horroroa akadva 4, azoknak ez is tutira bejön.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ami tetszett: Ahogy a különbözõ filmeket összekapcsolták, Jayma Mays Lucyként, Jack Swallow karaktere, a "we're seem to be outnumbered" beszólás, meg a banya ruhái (fõleg a nyuszis)
Ami nem: minden más. olcsó megjelenés, ezredszer ellõtt poénok. Igazából minden jelenet elején bennem volt, h "na ez tuti jó lesz", aztán ötlettelen dolgokkal elrontották azok élvezetét.
Most szomorkodom, mert annyira vártam, de ez inkább nem kell<#lookaround>#lookaround>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Scary movieból is csak az 1-2 jött be a többi már elfajzott szar.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gondolom sehogy...na mindegy...meglessük amikor megjelenik 😊
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
IMDB link
Ugyan még csak januárban mutatják be (Amerikában), de ígéretes vígjátéknak tûnik. A trailer nagyon jól sikerült, most így hirtelen igényesebbnek tûnt a Horrorra akadva filmeknél (én azokat is szeretem, bár csak az elsõ kettõt láttam). De majd meglátjuk...