Bazi nagy film - Epic Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen, én is jobbat vártam, de azért még tetszett nekem 😄

Zillo
egy fos sztem.egyedül jack keptön kifigurazasa tetszett bar nemnagyon kellett mit kifigurazni rajta amugyis elég idiota karakter 😊 viszont nagyon hatasos volt,szinte kezdtem azt hinni h depp maga jatsza el a szerepet,de aztan jobban megneztem es nemm.

Alah Alik Ya Sidi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Epic.Movie.2007.HUN.Unrated.DVDRip.XviD-JOULUPUKKi..
Bazi.Nagy.Film.HunDub.PAL.DVDR-psy...

Pheaper
jaja

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

akyyy
asszem bazi nagy film-ként elkezdték reklámozni.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

még mindig, de legalább egy felírat volna hozzá
Pheaper
sztem jóa 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

STREEX
Ahogy látom eddig elég szarul áll az imdb-n.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

csajozós film 2 - csak más paródiák.

jó ötletek, filmként zéró, aki az elõzetest megnézte, az nagyjából megkapja a lényeget. utána ár nem érdemes. elõzetes nélkül nyeríthetsz pár poénon, vannak jó ötletek.

az biztos, hogy akinek bejött a csakozós film és a horroroa akadva 4, azoknak ez is tutira bejön.
Bucser
Scary Movie 1-2 szar. akárki akármit mond nekem nem jönnek be a hányos baszos szarós viccek. A 3 Jó volt hála David Zucker-nek A 4 meg egy újabb hányásszerû pisi kaki komédia...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kb egy szinten van, de azért abból a csöves-verés fényévekkel jobb😄

akyyy
én azért kiváncsi leszek rá , csajozol filmnél csak jobb lehet😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

na megnéztem: gyakorlatilag, aki látta a trailert, az az összes poént látta😞( Nagyon sajnálom, hatalmas lehetõségek voltak a témában, de ez...

Ami tetszett: Ahogy a különbözõ filmeket összekapcsolták, Jayma Mays Lucyként, Jack Swallow karaktere, a "we're seem to be outnumbered" beszólás, meg a banya ruhái (fõleg a nyuszis)

Ami nem: minden más. olcsó megjelenés, ezredszer ellõtt poénok. Igazából minden jelenet elején bennem volt, h "na ez tuti jó lesz", aztán ötlettelen dolgokkal elrontották azok élvezetét.

Most szomorkodom, mert annyira vártam, de ez inkább nem kell<#lookaround>

Thadius
felirat még nincs hozzá ? :S

sk8 4 fun

most láttam a trailerét youtube-on😄DDDDD

burki6
Nem tudja vki, h mikortól fogják adni Mo.-on?

LasDen
tudom, hogy õk csinálták...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gladiator
na, bemutató alapján akár még jó is lehet. jó jel, hogy legaláb a bemutatóba nem tettek fingós/szarós poént.

Csibe001
Valószínûleg azért, mert az 1-2-t még a wayans testvérek csinálták 😊

sapkafej
á csak még egy olyan szart ne kelljen megnéznem :|

de ez tuti jó lesz 😛

György

LasDen
Nekem nem jön be...kicsit már unalmas a prodizálása a filmeknek...
A Scary movieból is csak az 1-2 jött be a többi már elfajzott szar.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csibe001
Nekem is tetszik a trailer, szeretem az agyatlan baromkodást, viszont miért lenne igényesebb mint a többi hasonló sztem teljesen egy szint.

grebber
Szeretjük az ilyen filmeket jó lesz ez is!

Next PC upgrade: 2022

<#hehe> tetszik

Dynamic
Szörnyen gagyi, akárcsak a Scary és társai.Bár nekem alapból nem jön be ez az infantilis és primitív amerikai majomkodás.
Magoo
Hogy fognak ennyi baromságot összehozni értelmes sztori alá???
Gondolom sehogy...na mindegy...meglessük amikor megjelenik 😊

Törölt felhasználó
Szerintem gyenge lesz, mint a Date movie.
eörgs
epic fail

erö

Calver
huh ezt de jól megaszondtam... szal ahogy elnéztem egyik fõszereplõ Jayma Mays lesz, aki Heroes-ban egy Charlie nevû csajt játszik, és szimpatikus, na.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
szimpatikusan néz ki, fõleg a Heroes-ból a csajszival <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Challanger
Itt lehet megtekinteni a trailert.

IMDB link

Ugyan még csak januárban mutatják be (Amerikában), de ígéretes vígjátéknak tûnik. A trailer nagyon jól sikerült, most így hirtelen igényesebbnek tûnt a Horrorra akadva filmeknél (én azokat is szeretem, bár csak az elsõ kettõt láttam). De majd meglátjuk...